self defence

turki

New member
self defence

no אמרת שאני צריך לדעת להגן על עצמי: הסבר, פרט, נמק והבא ציטוטים מן התנ``ך

mmm

New member
מעניין

ובכן, האם תוכל לשתף את באי הפורום... ציטוט??? הגנה?? תנך?

mmm

New member
ובכן

ויאמר אדוני אגן עליך מפני פלישתים. ובכן זה כל מה שאני זוכר... היום בתעשיית המחשבים הדבר החשוב ביותר שבן אדם יכול לבקש הינו הגנה, הגנה מפני פריצות, וירוסים והרס טוטאלי של המחשב.... איך? מאוד פשוט, אנטי וירוסים שיגנו מפני טרוייאנים, תולעים, ווירוסים.. קירות אש, שיגנו מפני פריצות(הפורום מכיל כתובות לתוכנות).... אבל אלה לא מספיקים, לא תמיד, אני מניח שכולנו מכירים את המצב שהמחשב מציג בפנינו חלון עם שאלה: האם אתה מאשר..., או האם אתה מוכן להוריד.... צריך לקרוא, הרבה אתרים שואלים, והרבה אנשים מאשרים,לא טוב!, תצא בהנחה שכל דבר רע עד שהוכח שהוא טוב... נשמע פרנואידי אבל השיטה עובדת, פורצים יעשו הכל כדי לפרוץ, הם ישלחו תוכנות יקימו אתרים עם תוכנות נגועות, ימציאו וירוסים. אז תיזהר מצאטים, מאתרים שאינך מכיר, מתוכנות שאינך מכיר, ואינן נמצאות באתרים מוכרים(כמו .DOWNLOAD ), וגם אם הן נמצאות באתרים המוכרים, האתרים שאינך מכיר יכולים לשלב וירוס בתוכנה... וכמובן דואר אלקטרוני, אפילו אם הוא מאדם מוכר יכול להיות שהוא מכיל וירוס(שנשלח ללא ידיעתו של האדם(קרא את הקטע על WORMS ), בחן אותו, בדוק אותו באנטי וירוס.... זכור: עד שלא הוכח שזה בטוח, זה לא!

N0

New member
הכל נכון אבל...

התכוונתי לזה שכדי לפרוץ טוב אתה צריך לדעת להגן על עצמך. ואני לא מדבר על כל מיני פייר וולים כמו זון אלארם ואנטי ווירוסים למיניהם. אני מדבר על משהו יותר בכיוון של לוגרים. תראה ברגע שאתה פורץ למשהון הוא במערכת שלך , אין מה לעשות אף תוכנה לא בטוחה ואם התוכנה בטוחה ב100% (שתאורטית זה לא אפשרי) תמיד אפשר לסמוך על טפשותו של המשתמש שיבחר סיסמה כמו FRED . עכשיו בגלל שאנחנו יוצאים מנקודת הנחה שלא משנה מה מישהו כבר ימצא דרך להיכנס למחשב שלך , אנחנו משתמשים בלוגרים. שרושמות כל ניסיון פריצה מאיפה הוא הגיע ומי עשה מה ואיפה . וככה אם מישהו נכנס למחשב וגורם לנו לנזק של מיליוני דולארים (כן בטח) אז אנחנו יודעים למי לשלוח את החשבון. אז זה מה שאתה צריך לדעת איפה יש לוגים ומה עם עושים איך לזהות אותם להשתמש בהם ולשנות אותם, כדי שלא יתפסו אותך. אתה גם צריך לדעת מזה סיסמאות מוסתרות (SHADOW) והרשאות גישה ועוד אלף ואחת דברים כדי שתדבין מה אתה עושה באמת. או בקיצור מי שיודע איך להגן יודע איך לפרוץ ! N0

למעלה