SEEK IRONY

A S Y L U M

New member
SEEK IRONY

אוהבי דרים נראה לי יתחברו ללהקה הזאת... ממש טובים! כנסו לאתר WWW.SEEKIRONY.CO.IL תורידו את השירים, ממש טובים... וחוצמזה שישי הזה הם מופיעים ב-ASYLUM, ככה שבכלל יהיה שמח....

Rudess

New member
ממש לא

סיק איירוני זה להקה מקצועית וטובה אבל הם ממש לא דרים הם יותר ניו-מטאל ואלטרנטיב מאשר פרוגרסיב.

cha ching

New member
אני מכירה אותם כבר...

פירסמו כאן הופעה שלהם... גיא אוהב אותם, לא?!

NiGa

New member
אל תלחץ

יש לו תסמונת הערצת-בריטני שכזאת...

NiGa

New member
אבירם -

זה אלה ששמת את השיר שלהם ביום שישי ואמרת משהו כמו להקה ישראלית שעושה מוזיקה כמו בחו"ל, משהו כזה? אם כן - השיר שהשמעת זה הראשון ששמעתי שלהם, ודי אהבתי. לא כ"כ מוזיקה לטעמי, אבל נשמע טוב!

A S Y L U M

New member
יאפ

זה השיר ששמתי... והאמת- גם אני לא מת על הסגנון, אבל הם מעולים... יש שיר להורדה באתר שלהם- WWW.SEEKIRONY.COM... ויותם- יום רביעי יש הופעה של אנרגיה חולנית בבארבי... פאקינג להקה שולטת...

אתה מטורף

מה בדיוק שולט באנרגיה חולנית? חוץ מזה, שהם מופיעים ביום שלישי, מיד אחרינו. בכל מקרה, Seek Irony הם להקת Funk-metal מקצועית למדי, אך חסרת כל מקוריות. כן, בארץ זה מאוד נדיר ואחד במינו, אבל בת'כלס הם נשמעים כמו כל להקה בסגנון הזה בחו"ל.

NiGa

New member
אנרגיה חולנית פשוט ענקיים!

קודם כל - זה שונה! זה לא אותו שטנץ ששמעתי לפניהם ואחריהם בהופעות שהיו באסיילום. דבר ראשון, זה משהו אחר. יש להם יציאות מגניבות - וגם מוזיקה מגניבה! אמנם אחרי כמה זמן זה כבר משעמם, אבל בנגיד חצי שעה שריתי אותם מופיעים - ממש אהבתי

למעלה