See behind the mask

noosh

New member
See behind the mask

עכשיו פורים וזה נראה לי משהו שדי יכול להלום גם את טורי, שכבר הוכיחה לנו שהיא אוהבת להתחפש
. לטורי יש נטיה להתחפש גם כשלא מדובר בדול פוסי. היא הצטלמה כדמויות שונות עוד ב-Strange Little Girls, ולי לפחות זה מרגיש שכל אלבום שלה הוא סוג של תחפושת, יש ארט מאוד מוקפד והיא מתלבשת בצורה שונה ומסוגננת, כאילו היא מנסה להעביר משהו. אתם אוהבים את זה, שהיא משקיעה כך בעיצוב האלבומים שלה, גם כשזה אומר להתלבש או להתאפר בצורה לא אופיינית? מה לדעתכם באים לשקף העיצובים של אלבומים שונים, ואיך הם משקפים את זה? איזה אתם הכי אוהבים, ולמה? ואם בא לכם, למרות שהיה דיון כזה בסביבות האלווין, לאיזה שיר או דמות או משהו בהשראת טורי הייתם מתחפשים? ואיך, כמובן.

rfranko

New member
קוריוז בקשר לתמונה שצֱרפת

כשהתחילו הפירסומים לגבי האלבום הזה - זו התמונה היחידה בערך שהציגו איתו, ועדיין לא דיברו על זה שכל שיר זו דמות מחופשת וכו - הייתי בטוחה שטורי על אמת הסתפרה ככה ירדה מהג'ינג'י המעולה (והנצחי) שלה ועברה לשחור קצר ואני הייתי בהלם הייתי כמו באבל איזה שבוע על איך היא עשתה את זה לעצמה ומה בדיוק עבר לה בראש ואיך אני אתרגל וכו וכו וכו וממש לא הצלחתי ואז התברר שהכל תחפושות והיא לא עשתה דבר כזה לעצמה (ולי) נשמתי לרווחה עד הפאה של השנה _________ ודרך אגב, עכשיו שאני רואה את התמונה הזו - טורי נראת דווקא סבבה לגמרי - מעניין מה פאה מזעזת כתומה אחת יכולה לעשות...

noosh

New member
זו התמוהנ שיש על העותק שקניתי ../images/Emo3.gif

ואני גם חושבת שהיא יפה שם. באמת מה שפאה ג'ינג'ית מזעזעת יכולה לעשות...

למעלה