Secrets of the iPod and iTunes

Nitzanyo

New member
Secrets of the iPod and iTunes

אז ככה אני עכשיו מתעניין בקנית הספר הזה בגלל שאני עכשיו רוצה לראות איזה שיפורים אפשר לעשות לIPOD איזה אפשרויות נסתרות יש לו יש כאן מישהו שקרא את הספר הזה או יודע דברים ממנו? כל מיני טריקים? מחפש בנרות (או במנורות או כל דבר שדולק, עכשיו חנוכה אז יש הרבה נרות לחפש בהם)

Subway0

New member
משהו בנוגע לספר...

אני לא קראתי את הספר, אבל אני מאמין שהוא מיועד באופן אקסלוסיבי למשתמשי מקינטוש. (ואני אסביר מיד למה) 1. למק יש הרבה פיצ'רים באיי טונז שאין בחלונות למשל תמיכה בשפת הסקריפטים אפל-סקריפט... 2. במק יש תוספות שונות לאייטונז בהשוואה לחלונות. בכל מיקרה אני לא חושב שזה שווה לקנות את הספר. אני מאמין שהספר מחסה את הבסיס ומסביר כמה דברים שמיעודים למשתמשי מק בלבד ובסופו של דבר אולי יש כמה סודות שקשורים בקיצורי מקשים או בחזקת מקש אחד ואת זה אני יכול להסביר, בסך הכול אייטונז תוכנה פשוטה ואין בה יותר מידי הפתאות וכך גם האייפוד. בטח גם מוסבר על רשימות חכמות שזה הדבר הכי יפה באייטונז לדעתי. ועוד משהו אני מאמין שאוטוטו יוצא גרסה חמש שיהיה מלא חידושים, ובטח הספר נכתב במיוחד לגרסה 4. יש לי כבר סוד לגלות לך: אם תלחץ איפשהו בחלק התחתון המרכזי של המסך תגלה משהו... בטח יהיה כתוב בספר בשביל לבצע עירבוב נוסף תצתרך ללחות cntrl קליק על Shuffle אבל היום הפונצקיה הזאת בוטלה ואין צורך לעשות את זה. בשביל לקבל הסברים על רשימות חכמות כנס לאתר המצורף

Goshka

New member
כדאי יותר שתנסה את הספר הזה...

Hacking iPod and iTunes לי זה נשמע יותר מעניין, כי הספר שאתה רוצה לקנות הוא יותר לדברים בסיסיים של יצירת פלייליסטים וכו'. בספר שהצעתי יש דברים הרבה יותר מעניינים כמו התקנת לינוקס על הipod וגלישה ברשת ה-Wi Fi דרך המכשיר.

Subway0

New member
אני בכלל לא בעד...

iTunes זה לא אופיס... אוטוטו יצא גרסה 5 ואז הרבה דברים שלמדנו לא יהיהו רלוונטים... תחשבו בעוד כמה שנים שiTunes יתקדם לגרסה 7 או 8 והאייפוד ירוץ קדימה למי יודע לאן... הספר הזה בכלל לא יהיה רלוונטי... אני למשל עד היום משתמש ב Office For Dummies 97... אני לא רואה עוד 8 שנים משתמש בספר הזה... ולבסוף הספר הזה מיועד במיוחד למשתי מק, ואם גושקה קנה את הספר הוא בטח יהיה עד לכך.

royki21

New member
ido

תיצור איתי קשר באיסיקיו 123075489 ואני ישלח לך את הספר .. :)

למעלה