Secret Spy Guy 6 המשך חלק 6
S sapir32 של הצאט New member 30/11/06 #4 מקס ואילנה אתם יכולים לעזור לי בבקשה כי אין מפה ובלעדיה באמת אין לי מושג מה לעשות
S sapir32 של הצאט New member 30/11/06 #5 סליחה אם הטעיתי אתכם מצאתי מפה ואולר אבל באמת אין לי מושג מה לעשות מכאן ואודה לכם אם תעזרו לי
I ilanama1 New member 30/11/06 #10 יצאתי משחק קל יחסית לקודמים מי שרוצה עזרה בבקשה בגונגל צריך למצוא חבל מפה אולר רפסודה ומפתח זהב לאחר שמכניסים את הקוד והקוד הוא צבע האורות במערה לחצו על האור וזה יתן את השם המבוקש כדי לצאת ולהכנס לבית יש לפתוח את המפה וללכת עד הסוף ומשם מגיעים לבית
יצאתי משחק קל יחסית לקודמים מי שרוצה עזרה בבקשה בגונגל צריך למצוא חבל מפה אולר רפסודה ומפתח זהב לאחר שמכניסים את הקוד והקוד הוא צבע האורות במערה לחצו על האור וזה יתן את השם המבוקש כדי לצאת ולהכנס לבית יש לפתוח את המפה וללכת עד הסוף ומשם מגיעים לבית
פ פורפורית 1 New member 1/12/06 #14 kלא מצאתי את החבל יש לי סימנים שלא מעבירים אותי הלאה כמו..sea breese 'dan
פ פורפורית 1 New member 1/12/06 #18 התחלתי שוב כי לא הצלחתי לחזור למטוס. עכשיו אני לא זוכרת מהיכן הבאתי את המגנט