Sea of Love

Sadeye

New member
Sea of Love

הכיתובית הזורמת בתחתית הכותרת של הפורום מזמינה להאזין לשיר. דא עקא הביצוע מחורבן!!! מציע לשמוע את השיר הרץ בפס הקול של הסרט (המותחן) "ים של אהבה" בביצוע המקורי (של מרטי ווילד (כמדומני).

magy

New member
לינקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אחרת....קרא מה כתוב בחתימה שלי............
הי סד......

magy

New member
מקשיבה לזה ברגע זה......

לא רע בכלל...........לא רע.........איכות קולית מעולה יחסית למחשב.... ללא הפרעות........... גם הביצוע השני מעולה.......אבל אין לי אותו זמין כמו שיש לי את זה. אז?????????? נסתפק במה שיש?????? לעת עתה??????? אתה בא לעיתים רחוקות מדיי......סדי.......

magy

New member
כדי לא לשוטט בשני מיליון

שבע מאות וחמישים אלף אתרים הנושאים את השם "ים של אהבה"....... ומאחר ומרטי ווילד...לא התיר , כנראה, להפיץ את ביצועו.... מצאתי עוד מספר אתרים......עם השיר....בגוגל.... אבל בביצוע של רוברט פלנט , שוב......והפטונס...... אין לי סבלנות לחפש במיליוני אתרים את מרטי ווילד...... נגמר לי הלילה...........

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כבר אין ?

כשהייתי בטירונות ומישו היה אומר לסמל מחלקה שאין לו אז הסמל נהג לענות לו: תייצר מעלים. אז אתם תייצרו מעלים ואני אמשיך לסבול כאן עוד יומיים. וזה מהיום.

לפני מספר שנים ביקרנו במצפה הימי

בשעות אחה"צ. זו היתה שעת ההאכלה. המטפלת נכנסה לאקווריום וחלקה אוכל. היה שם דג חתול שהתרפס עליה והתלטף אתה, ממש כמו חתול בית. היה ממש מרתק.

למעלה