SEA @ GB

10nircohen

New member
SEA @ GB

טוב אז התוצאה (10:17 לסיאטל) פחות חשובה... כמה נק' שלקחתי מהמשחק :

- ארון רודג'רס פטיש. גם ראסל ווילסון נראה מצוין , עדיין מאלתר כמו פנתר כשהמהלכים מתחרבשים למרות מהלך או שניים שההגנה שלנו ניטרלה אותו. הסיהוקס ידברו חזק , בלי ספק בכלל. אני כבר רואה איך מתהווה לה יריבות קשוחה בינם לבין הניינרס

- הגנת המסירה של גרין ביי די טובה. הבעיה זו הגנת הריצה... הרץ המחליף של הסיהוקס (נראה לי שקוראים לו מייקל) פשוט חגג. חורים על ימין ועל שמאל , כולל הטאצ'דאון של ה-50 יארד.

- ההגנה של הסיהוקס טובה מאוד את זה כבר ידענו בשנה שעברה. אבל הם אם ישחקו כמו הלילה , הם הולכים לחטוף הרבה דגלים צהובים... לא מעט פרובוקציות , התגרויות מיותרות...

- וינס יאנג חלוד , אבל בסה"כ נשאר לו קצת פוטבול בארסנל... ריצה טובה פה ושם , מסירות נחמדות.

- השאלה הגדולה היא אדי לייסי. מצד אחד הוא פתח את המשחק ממש טוב , עם 2-3 ריצות חזקות. בהמשך הוא ממש נחלש ואני לא יודע איך לאכול אותו. עד עכשיו הוא לא הרשים ממש בפריסיזן , אני ממש מקווה שהוא יפרוץ כשתתחיל העונה , זה יכול להיות נשק אדיר - ופתיחת נתיבים אוויריים לרודג'רס...

היה משחק די טוב... חוץ מהקטע שהפסדנו. אבל סבבה , הדבר האמיתי הוא החשוב - והוא מתחיל עוד שבועיים.

PACK PACK

New member
ספויילר

אתה צריך להבדיל בין רודג׳רס לבין אחריו. לעצור את לייסי כשאין qb זו לא ממש חכמה. ממה שאני ראיתי הוא אדיר (לפי דיווחים ולפי המשחק מולה ראמי).

PACK PACK

New member
איזו אפליקציה מחורבנת!!! המשך ספויילר

לגבי הגנת הריצה, היא מאד השתפרה. לא צריך לשפוט לפי הגנת המחליפים שלא ישחקו יותר מדי בעונה.

למעלה