SD Card

Daniel1000

New member
SD Card

יש לי iPaq 4150 קניתי כרטיס SD 128mb אך אנני מבין איך מנהלים אותו. האם יש צורך בתוכנה? איזה? האם ניתן לשמור עליו גם תוכנות לא רק MP3 ומסמכים? איך?האם ניתן כבר בסינכרון לשמור עליו ישירות? איך?

mikeoreli

New member
הסבר

הגישה אל כרטיסי זיכרון בPPC היא כמו גישה אל ספריה. בכל מכשיר הספריה נקראת באופן שונה. לדוגמא אצלי היא נקראת SD אצל אחרים היא נקראת Storage. כדי לשמור עליה מידע יש להכנס לסייר הקבצים ולשמור שם מידע. כל מידע שתרצה. על מנת להתקין שם תוכנות מהActive Sync פשוט במהלך ההתקנה הActiveSync שואל אם להתקין במקום ברירת המחדל (משהו כזה). תקיש על NO ולאחר מכן יפתח לך חלון שבו תצטרך להגדיר איפה תותקן התוכנה. אם תרצה להתקין בכרטיס זיכרון, תבחר אותו. לא ניתן להגדיר שקבצים יסונכרנו ישירות לשם. יש מספר תוכנות שכן מסנכרנות לשם את הקבצים שלהם. אך קבצים ככל מסונכרנים לMy Documents. משם תוכל להעתיק אותם לכרטיס זיכרון.

Daniel1000

New member
שאלה נוספת

תודה רבה. נאמר לי ע"י התמיכה של HP שלא ניתן לסנכרן ישירות לכרטיס אלה רק לזיכרון של המכשיר ולהעביר ידנית כל קובץ.האם זה נכון? האם קיימת תכנה שעוקפת את המגבלה הזו?

mikeoreli

New member
לא ידוע לי

אולי בIntelliSync. אבל לא ממש בטוח. בכל מקרה, זה בדיוק מה שכתבתי לך. אם תרצה לסנכרן קבצים בין המכשירים אז זה אך ורק בין הקבצים שנמצאים בPocketPC My documents בPC וMy Documents בפוקט פיסי. אין אפשרות לסנכרן ספריות אחרות דרך הActiveSync.

למעלה