Scrubs מישהו יודע מי רכשה את הסדרה "סקרבס" מטלעד? אני רק מקווה שזה לא יהיה בהוט.
M mmhbk New member 25/10/05 #1 Scrubs מישהו יודע מי רכשה את הסדרה "סקרבס" מטלעד? אני רק מקווה שזה לא יהיה בהוט.
ג גיטרה עם אדמת New member 25/10/05 #2 YES רכשה.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif אומרים שזה יעלה כבר בדצמבר, אבל אני לא מאמין. אני ממש מתחיל לאהוב את YES. אבל עדיין שווה להם להשאיר את ערוץ 3. בלי אופרות הסבון הלך עליהם.
YES רכשה.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif אומרים שזה יעלה כבר בדצמבר, אבל אני לא מאמין. אני ממש מתחיל לאהוב את YES. אבל עדיין שווה להם להשאיר את ערוץ 3. בלי אופרות הסבון הלך עליהם.
M mmhbk New member 25/10/05 #3 ../images/Emo45.gif כל הכבוד ל-YES. רק חבל ש"זהות בדויה" נפלה בשבי של הוט.
G Guy Schlesnar New member 25/10/05 #4 אם יס רוצים הם יכולים לקנות גם את זהות הבדויה,אבל יש כל כך הרבה סדרות טובות,ושאני לא יודע למה שווה לקנות גם את זהות בדויה.
אם יס רוצים הם יכולים לקנות גם את זהות הבדויה,אבל יש כל כך הרבה סדרות טובות,ושאני לא יודע למה שווה לקנות גם את זהות בדויה.
ג גיטרה עם אדמת New member 25/10/05 #5 ממ האמת,../images/Emo168.gif שעדיף ש-YES לא היו קונים את עונה 4 של זהות בדויה. הפנינה האמיתית של HOT הן עונות 1-3 בשידור חוזר יומי.
ממ האמת,../images/Emo168.gif שעדיף ש-YES לא היו קונים את עונה 4 של זהות בדויה. הפנינה האמיתית של HOT הן עונות 1-3 בשידור חוזר יומי.