Scrubs School Musical

TheLost

New member
Scrubs School Musical

רק בלי המיוזיקל. בעונתה התשיעית של "סקראבס" (שתתחיל, אלוהים יודע למה, בחורף) בית החולים יצא מהתמונה ובמקומו: בית הספר! זהירות,
ים קלים לשינויים בעלילה של סקראבס
דר. קוקס וטורק יהפכו למורים בבית ספר לרפואה, שבו העלילה תתמקד. "סקרד הארט" לא יוצא מהתמונה לחלוטין- תלמידי בית הספר יגיעו מידי פעם לביה"ח ויתקלו בפנים מוכרות לנו: זאק בראף, ג'ודי רייס, שרה צ'אלק וקן ג'נקינס יגיעו להופעות אורח בעונה, כפי שדווח קודם לכן. נכון לעכשיו, רק דונאלד פייזון וג'ון סי. מקינגלי יהיו בקאסט הקבוע, לצידם של תלמידי בית הספר לרפואה שיתפסו את הבמה. ניל פלין, כנראה, לא יגיע בכלל (
) תודות לתפקיד שקיבל בסדרה החדשה "The Middle". וזה מה שלביל לורנס היה להגיד על סקראבס 2.0: "זו הולכת להיות תוכנית אחרת. עדיין יהיו עניינים של חיים ומוות, אבל אם התוכנית תהיה רק סקראבס עוד פעם עם voiceover של מישהו אחר, זה יהיה אסון ואנשים יכעסו". (כי הם לא כועסים עכשיו על זה שסקראבס הפסיקה להיות טובה לפני 3 שנים והנה היא ממשיכה). "תלמידי רפואה, בשלושת השנים הראשונות שלהם, צריכים להעביר חלק מהזמן שלהם בבית חולים, ושם נראה חלק מחברי הקאסט המקוריים. סקרד הארט ימשיך להתקיים והאנשים האלה ימשיכו לעבוד בו". לפחות חצי מצוות השחקנים יורכב משחקנים צעירים, שאחד מהם יהיה מוכר יותר מהשאר. "ABC רוצים שניקח שם מוכר, אז אחד מהם יהיה מפורסם".
http://ausiellofiles.ew.com/2009/06/scrubs-moving-from-hospital-to-med-school.html

steelwater

New member
וואו../images/Emo58.gif

זה חתיכת שינוי. שוב, אני חושבת שסקראבס "קפצה את הכריש" לפני כמה שנים, ושמאז העונה השישית לא ממש היה פרק ב-א-מ-ת טוב חוץ מהמחזמר. אני לא כל-כך מתנגדת לסדרת ההמשך. אני סתם חושבת שזה יהיה קצת טיפשי. המתמחים שהצטרפו לסדרה בעונה האחרונה הם חמודים, והסדרה Interns היא סדרה חמודה, אבל אני לא חושבת שהדמויות שלהם מספיק חזקות ומעניינות כדי לסחוב סדרה שלמה על הגב שלהם, אפילו אם "שחקן מפורסם" כלשהו שביל לורנס מתכנן להוסיף לסדרה. מעניין מי זה יהיה. ספקולציות מישהו?
מה שכן, אני מחכה לזה פשוט כדי שאני אוכל לראות את זאק בראף. אני אשמח לראות שוב את הדמות המקסימה (שבאמת קצת נפלה מקסמה בשנים האחרונות) של ג'ידי, ולרואת את זאק בראף, שהוא אחד השחקנים האוהבים עלי, משחק. זה נחמד לראות גם את שאר החבר'ה, אבל הוא בעיקר מי שמעניין אותי. חוץ מזה גם הדמות של דר' קוקס ממש הדרדרה בשנים האחרונות והמשחק של ג'ון סי כבר נראה מוזר ומואלץ כשהוא עושה את דר' קוקס... אני לא חושבת שהסדרה הזו תלחיץ למשוך את כל הצופים של סקראבס ולהיות הצלחה מסחררת, אבל מי יתן והיא תהיה חמודה, מצחיקה ותעביר את הזמן בכיף!

steelwater

New member
אה, וכמובן איך שכחתי!

תודה רבה על המידע ועל זה שטרחת וסיכמת את הכתבה בעברית! לא שיש לי בעיה לקרוא ת'כתבה באנגלית אבל תמיד יותר נחמד לי לקרוא את הדברים האלו מתומצתים בפורום.

TheLost

New member
המתמחים לא יסחבו את כל הסדרה על הגב שלהם

לפי הכתבה, התלמידים יהיו שחקנים חדשים ותלמידים ממש בבית הספר לרפואה, עוד לפני ההתמחות שלהם. עוד לא ברור מה יקרה למתמחים.

steelwater

New member
אהה לא המתמחים?

אז זה בכלל הזוי. למרות שסרה על ביה"ס לרפואה זה רעיון די טוב. אל עשו את זה כבר?

jess r

New member
אותי יותר מעניין

מה זאק בראף הולך לעשות עכשיו שנגמרה הסידרה מבחינתו. אני מקווה שסרט. שישחק באיזה סרט ממש איכותי, משהו שימשוך לכיוונו תשומת לב ותקציבים, ואז הוא יוכל לביים סרט ממש ממש טוב

steelwater

New member
../images/Emo45.gif

אני ממש רוצה לרואת ותו עושה עוד כמה סרטים גאוניים פחות או יותר ברמה של גארדן סטייט, אבל שלא רק יביים אלא שגם ישחק בהם.

matan4848

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גארדן סטייט ללא ספק אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי. הרבה לא אוהבים אותו אבל אני מאווד מצליח להתחבר אליו ולמשחק של זאק ונטלי

steelwater

New member
באמת?

אני מקווה אנשים שלא אהבו אותו, אבל רוב האנשים שהראתי להם אותו, או שהכירו אותו בלי קשר אלי, אהבו אותו.

matan4848

New member
אצלי זה הפוך ../images/Emo6.gif

עשיתי עיסקה עם ידידה שהיא תיראה תסרט ובתמורה עשיתי משהו, היא אמרה שזה היה פשוט גרוע.XD חבר אחר שהמלצתי לו [וכנראה זו היתה הבעיה, היו להם ציפיות גדולות מידי
] בהתלהבותת אמר שזה משעמםם

jess r

New member
../images/Emo45.gif גם חברים שלי אהבו

וחבר אחד אפילו הלך וקנה את הפסקול וטוען שזה אחד הדיסקים הכי שווים שהוא קנה.

matan4848

New member
הפסקול../images/Emo99.gif

ולחשוב שהוא בחר את זה, יש לו טעם מצוין דרך כהפסקול הכרתי את אימוגן היפ הזאתי ששרה בסוף הסרט ובכלל, קולדפליי, טראוויס בטריילר, ועו כמה שאהבתי עוד לפני זה הסאונדטראק הכי טובה שיש לסרט.

matan4848

New member
לפחות זה מקורי

אני לא חושב שזה יצליח, אבל אני אראה בכל אופן

jess r

New member
נשמע מוזר

עדיין יקראו לזה "סקראבס"? אין לשם משמעות אם הדמויות הן לא רופאים\ות. בקיצור זאת סידרה חדשה של אותם יוצרים ויש דמויות אורח מסקראבס. שישווקו אותה ככה, נראה לי שזה יכול להיות מעניין. תודה על התקציר :)

למעלה