Scrubs - 701

steelwater

New member
Scrubs - 701../images/Emo58.gif

עוד לא ראיתי את הפרק, אבל מגיע לפרק הזה שרשור משלו אז פתחתי, שלא תתחלו לנצל"ש לי שרשורים אחרים ולא תתנו הראשון בעונה ת'כבוד המגיע לו חחח.

limors2

Well-known member
פרק חביב ביותר../images/Emo58.gif

האוסקר של ה"למי אכפת" היה מצחיק
ודר' פרצוף זקן
קצת ריחמתי על קית' בהתחלה, אבל זה עבר כשכולם התחילו לעשות "אווווו אההההה"
טוב שהסדרה חזרה. ומעניין כמה פרקים יקח לג'יידי לזרוק את קים

steelwater

New member
אז אהבתי או לא? Drum roll...../images/Emo58.gif

פרק מעולה! ווהוו! איזה כיף שהפרק הראשון בעונה היה ממש טוב! כן, הרמה היא לא מה שהייתה פעם, כן, זו לא אחד הפרקים הטובים ביותר, אבל זה עדיין היה פרק ממש טוב ומצחיק.
נראה לי באמת סקראבס כבר לא תחזור למה שהייתה עד לעונה החמישית, אבל לא נורא, להיות 5 עונות סדרה כל-כך מעולה זה באמת יפה.
בחרתי בקסדה לסיכום הזה בגלל החלק לקראת הסוף שג'ידי אומר לשרת מתי הוא מגיע מחר והשרת אומר לו שילבש קסדה חחח! גאונות...
ה- Who Carsis Award, חחחחחחח! יו, דר' קוקס קרע אותי שהוא אמר את ה-Carsis, גאוני חחח! זה קצת הרגיש כאילו צחקו על טקס האמי שזאק לא ניצח בו ועכשיו לפחות הוא זכה.
סנופ דוג אטנדינג חחח1 והחברה שלו - אוווו! אני שמחה בשבילם.
הם הפכןו להיות אחד הזוגות האהובים עלי!
אני חולה על הדמות הזאת!
קלסו ישן על דר' קוקס ודר' קוקס אומר Fair enoght חחחחחחח!
הקטע עם ה- Cristel momentף אם היו עושים אותו רק על אחד מהם אז זה היה קצת טיפשי ומעצבן, אבל בגלל שעשו אותו על כמה דמויות אז זה היה נחמד וכזה הרעיון של הפרק. הכי מצחיק היה כשטרק אמר שהוא יתן לממתק לבחור אותו ושהוא מאושר כי עדיין יש לו חתיכות ממנו בשיניים חחח! דונלד כזה גדול!
Call me Joe וכולם נשבים בקסמו חחח. שטרק אומר I'm so exited to call him Joe חחח!
קית' גונב לאליוט את המנורה חחח!
אוי, השמות של קי'ת לאליוט - גאוני! Stupid pig whore והאריציות השונות של זה, חחחחחחחחחחחחח! זה יזכר להרבה זמן, אהבתי ממש.
טוד אהובי! כשקרלה מלקקת את השפתיים והדונג שלו מתעורר חחח! אגב, איפה טד?! רק עכשיו אני חושבת על זה, אבל הוא חסר...
ההתחלה עם האווווו והקשת בענן הייתה גאונית! זה היה סקראבס קלאסי. טוב יש עוד הרבה דברים מצחיקים! חוץ מזה, אני שמחה שלשרת יש חברה, גם אם לא ממש אהבתי אותה. אני לא יודעת אם אני רוצה שג'ידי ואליוט היו ביחד, אבל יצאו טוב אם כל הסיפור שהם לא התנשקו, לא בגדו בבני זוג שלהם, ועדיין החליטו שהם לא רוצים להיות איתם. אליוט זרקה את קית' המסכן, למרות שלא כזה איכפת לי שהם יהיו ביחד, כל עוד ג'ידי אל ביחד עם קים, וג'ידי הרי אמר שהוא לא אוהב את קים, שזה היה מ-מ-ש משמח. אני רק ממש מקווה שהוא לא ישאר איתה עד סוף הסדרה.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

מתומצת טוב.
שכחתי מהקטע עם סנופ דוג והאינטרן
גדול!

alkai

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif

היו מלא קטעים מצחיקים, אני מקווה שישמרו על הרמה. שמחתי שהם לקחו את סוף העונה הרציני והפכו אותו למשהו דבילי, ככה קיוויתי שיהיה. בקיצור, אני לא הולך לכתוב כל קטע מצחיק, זה סתם יהיה מעייף. אז היה פרק טוב וזהו.

Angelus

New member
701 ../images/Emo58.gif

לא חושב שהפרק היה כל-כך טוב, יחסית לפרק תחילת עונה. אבל כפרק לכל דבר, נהנתי. אני שמח שהחליטו להיפטר מקית', כי כמו שג'יי.די אמר, מעולם לא היה אכפת לי ממנו, ואני לא חושב שאליוט צריכה להיות איתו. בנוגע לקים - ג'יי.די יצא גבר. אני לא מבין בכלל למה היוצרים החליטו להמשיך עם הסיפור שלה (אחרי ה'הפלה'), אבל נניח והמשיכו -- אני מסכים שג'יי.די צריך להישאר איתה. ג'ורדן היתה חסרה, הג'ניטור היה מצחיק (חברה בשם ליידי
ואח בשם him
), השת"פ של קלסו ופרי היה גדול. בקיצור? 7. שמח שהסדרה חזרה!

TheLost

New member
היה מעולה ../images/Emo58.gif

בלי ספק הקטע הכי מצחיק היה ההענקת פרסים (במיוחד טורק קרע אותי איך שהוא עשה את ההבעת hope-i-win)... אבל הכל היה מעניין, קצת חבל שלא כל כך קידמו את העלילה של ג'יי.די ואליוט, בעיקר חשבתי שעד סוף הפרק קים כבר תעוף אבל לאאא
ווהו עוד 7 ימים פרק חדש

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif701

עבר הרבה זמן מאז שכתבתי ביקורת על פרק כלשהו. התגעגעתי. אני חייב לציין שדי אהבתי את הפרק, הוא גרם לי לצחוק שזה משהו שסקראבס לא עשו בצורה טובה לכל אורך עונה 6. אז בראבו. העלילה, לעומת זאת, לא הייתה ברורה מדי. המסר והקשר בין הדברים לא היה הכי מובן בעולם, או לא מעניין מספיק. * כשכולם מתיישבים עם קוקס - "are you bored up there?" * "everybody, look, a rainbow" קטע סקראבס קלאסי * כשטרק מזיע - "what smells like eggs?" ואז "Seriously! Am I having a stroke or someone is making an omlette?" * כל הקטע עם ג'ניטור וליידי. "HEY LADY!" * כשטוד רואה את קרלה מלקקת את השפתיים מסתכל למטה ואומר "oh, good morning".. זה קרע אותי. באמת. אגב, השיר בסוף הפרק הוא Where We Gonna Go From Here של Mat Kearney (הבחור נשמע כמו כריס מרטין) איזה כיף להכיר את השיר לפני שהיה בסקראבס. חה.

steelwater

New member
תודה על שם השיר!

קיוותי שמיהו פה יכתוב, ידעתי שאפשר לסמוך עליך!

mikmik000

New member
Scrubs is back! :D ../images/Emo58.gif

היו כמה קטעים ממש קורעים, אמרתם אותם כבר, אז אני רק אתמצת את מה שהכי הצחיק אותי: הקטע עם ד"ר קוקס בשולחן שכולם מתיישבים חח, כל הקטע עם ג'ניטור וליידי חחח וזה שלאח שלה קוראים him חחחח, הטקס פרסים, הקטע שקלסו מתעורר על ד"ר קוקס והוא אומר פייר אינף, והקטע שהכי קרע אותי-זה עם הקשת בענן בהתחלה
באמת רגע סקראבס קלאסי XD בסכ"ה היה פרק טוב. לא מעולה, אבל טוב.. והכי חשוב שסקראבס חזרה DD: כי ממש התגעגעתי :] נקווה שהרמה העונה רק תעלה, ושהיא תסתיים בטעם טוב. 8 מתוך 10

thewish

New member
מה??? היה פרק ממש יבש ומזעזע בכלל לא אהבתי

זה היה פרק ממש גרוע. באמת שסקרבס מנסה להפוך את עצמה לאנטומייה של גריי, עם כל הדרמה בסוף שג'י דיי בוחר להישאר אומלל, נו באמת. הדבר היחיד שהצחיק אותי היה הקטעים עם בירפייס (Beardface) והחברה של הג'ינטור, והשם של אח שלה. זהו, חוץ מזה, הפרק היה ממש גרוע. לצערי, זה הקלה שהסדרה מסתיימת, כי לפי העונה האחרונה והפרק פתיחה, זאת הולכת להיות עונה מזוויעה.

hodown

New member
מה??? זה צעדי ענק הרחק מהאנטומיה!

אל תשכחי שבסקראבס יש הומור לטיפשים

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif701

פרק מעולה. ממש נחמד לראות פרק חדש ומצחיק כל כך אחרי העונה האחרונה שהייתה די חלשה. מקווה שכל העונה תמשך כך.

DivineComedy

New member
יותר טוב מרוב הפרקים בעונה ../images/Emo58.gif6

טוב לדעת שהיוצרים קיבלו שכל וסיימו את כל המערכות היחסים המאולצים האלה (טוב לפחות הודו בכישלון JD קים). רק בשביל זה הפרק הזה היה מעולה. אבל גם חוץ מזה היה פרק ממש מצחיק!! Scrubs is back BABY!!!!!

hodown

New member
701 ../images/Emo58.gif המחשב שלי עובד קצת :)

היי היי. שבת שלום ובוקר טוב. איזה פרק טוב! היו מלא קטעים מצחיקים כמובן הכי מצחיק מכולם היה כשקוקס ראה שקלסו ישן לו על הברך- צחקתי למשך כמה דקות תמימות. הקטע עם טוד והחולצה: GOOD MORNING! הרג אותי. למרות שקרלה כבר מזמן לא סקסית, לא מהעונה השניה בערך.... ו- OH LOOK A RAINBOW!
מה שמוזר היה הקטע של החברה של הג'ניטור שעדיין מעצבן אותי שאנחנו לא יודעים איך קוראים לו. אולי זה יהיה בפרק האחרון של הסדרה. יהיה מגניב אם יקראו לו מוזס או יוג'ין. חחחחח הפרק היה די נחמד- אני מקווה שיעיפו את קית' לגמרי מהסדרה או שהוא יתחבר עם קים ושתיהם יתנדפו לעולמי עד. אבל הבא לא ניכנס לאשליות. זה באמת היה פרק שיותר טוב מרוב העונה השישית. אה ונזכרתי- כשכולם התיישבו ביחד בשולחן של קוקס חחח. ודווקא פרסי ה- DONT CARESIS היו די פושרים. חבל שזו העונה האחרונה :- (

steelwater

New member
../images/Emo58.gif ורק 18 פרקים...

כן, שקים וקית' היו זוג! זה יפטור הרבה בעיות חחח! מוזס ויוג'ין אילו שמות ענקיים לשרת חחחח! אגב, לא יצא לנו לדבר על הפרק בלי רון, אבל אחד הדברים שהיה לי חשוב להגיד זה שלרון יש כלבה שקוראים לה ליידי, כמו לחבהר של השרת, וזה שיגע אותי כל הזמן שלא יכולתי להגיד לה את זה חחח!

Boran

New member
פרק מדהים

הזכיר לי בדיוק למה אני אוהב את סקראבס. אני לא מאמין שזו העונה האחרונה

למעלה