Scrubs 606

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif606 - My Musical

אוי, אחד הפרקים האדירים של סקראבס. אני אוהב קטעים מיוחדים (מחכה למיוזיקל של באפי חח) השיר הראשון היה ממש טוב, DEAD GUYS! הקטע של Everything Comes Down To Poo משעשע. וכמובן, Guy Love "הוא הגבר היחידי שהיה בתוכי" D: וכן עם השיר עם קוקס והג'ניטור... הם נזכרו בהרבה דברים מפעם, אני אוהב את זה. זה כמו איזה פינאלה. והסוף היה די עצוב, עוד חששתי שהחולה תמות. קיצר, פרק מעולה.

steelwater

New member
כן גם אני חשבתי ככה../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי שאולי יש סיכוי שהיא תמות וזה יהיה נורא עצוב. אני שמחה שהיא חיה אבל באמת הסוף היה קצת עצוב כי היא כבר לא שמעה מוזיקה יותר והיה נורא קשה להיפרד מזה.

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif606

דיייי הקטע של ד"ר קוקס והג'ניטור
נקרעתייי.. P: פרק מעולה :) אחד הטובים ביותר. יש מצב שמישהו יודע מאיפה אפשר לקחת תסריט או שמישהו מוצא לי את השיר של ד"ר קוקס כתוב? אני רוצה לשים בחתימה חחחח

mikmik000

New member
טוב, כתבתי את זה משמיעה.. ../images/Emo58.gif

חחח איך רואים שמשעמם לי.. P: רשמתי את החלק של ד"ר קוקס משמיעה, אבל בטוח יש לי מלא טעויות, גם במילים וגם בכתיבה.. P: אז אני אשמח אם תתקנו לי לפני שאני שמה בחתימה :) It’s your hair, your nose, your chisel face; you always need a hug, Not to mention all the manly appletinys that you chug, Why you think I am your mentor just continues to perplex, And oh my god, stop telling me when you have nerdy sex! See now newbie that’s the thing you do that drives me up a tree, Cause no matter how I rent it, you will never let me be! So I’m stuck with all your day dreaming, you wish to be my son... It makes me suicidal and I’m not the only one, no I’m not the only one! So now that’s jest why I call you names like carol, Jain and Sue, Like Moesha Kim and lily, and Susan and Betty-lo, See regardless of the names I make, my feelings are quiet clear, You’re a pain in every day of every month of every year..! "chisel face"-יש משהו כזה? לא הבנתי ממש מה הוא אמר.. "Cause no matter how I rent it"- לא נראה לי שזה מה שהוא אמר כי זה לא הגיוני :X חח וזהו.. תיקונים יתקבלו בברכה.
וד"א, קוראים לי מיכל וזו הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום, אבל אני מכורה לסקראבס וקוראת כאן כבר כמה זמן.. החלטתי להתחיל לכתוב קצת :)

Kfozli

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד

chisel face- Chinless face rent- rant So now that is why - So now that’s jest why Jain - Jane לא מצאתי עוד שגיאות, כל הכבוד. ברוכה הבאה לפורום

steelwater

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!../images/Emo58.gif

גדול, פשוט גדול. תודה רבה!!! You’re a pain in every day of every month of every year..! זו בערך השורה הכי מצחיקה בשיר חחח! ברוכה הבאה לפורום!

ליאוריש

New member
פרק פשוט מדהים! ספוילר

כמות הפעמים שצחקתי היא עצומה!!! פרק ענק באמת אחד הטובים.... הרבה זכרונות הרבה סיכומים למרות שיש תקווה ענקית לעונה 7 השיר על הקקי-ענק השיר על דר קוקס וג'יידי-ענק הכל היה פשוט מדהים כל שיר כל דבר כל שנייה מצוין!!!

DivineComedy

New member
שמתם לב אגב מי בלט בהיעדרו?

חוץ מקים כמובן (שתמות הלוואי מקריש דם במוח) קית' לא היה. זה היה ממש פרק על טהרת הקאסט האוריגינל של הסדרה (דאג, רביעיית טד)

steelwater

New member
באמת?

קים לא הייתה? ממש קיוותי שהיא לא תהיה! שלא תהרוס הכל אחרי שהיא כבר הרסה כל-כך הרבה. אני גם שמחה שקית' לא היה. אני אוהבת אותו אבל באמת עדיף כבר שזה היה יותר הצוות המקורי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בכל עונה יש את הפרק-שניים שהם פרקי הדגל של העונה. בעונה הקודמת זה היה פרק הקוסם מארץ עוץ, שהיה אחד הטובים בסדרה. למרות שהעונה רק בחיתוליה אני יכול להגיד כבר מעכשיו שהפרק הזה הוא פרק הדגל של העונה. אחד הפרקים הטובים שהיו בסדרה. פרק שהוא פשוט גאוני, הנאה צרופה, וגם הפאנץ' ליין (השורה פילוסופית שתמיד אומרים בסוף) היה ענק. וחוצמזה גם היה גדול הקטע שהג'ניטור הזכיר איך בעצם התחיל הסיפור איתו ועם ג'יי די (איך הגיע לדלת פני? אתה שמת בדלת פני? אז איך ידעת שיש שם פני?
) והגעתי למסקנה אחרי הפרק הזה שאליוט מדהימה. זה רק מחזק פי 8 את ההרגשה שלי מהפרקים הקודמים, שאחד מעמודי השדרה של כל הסידרה הזו זה אליוט וג'יי די. הקטע הרומנטי ביניהם, והמתח של מתי-כבר-הם-יהיו-ביחד, מאוד מאוד חסר לי בעונה וחצי האחרונות. חייבים להחזיר את הקטע ביניהם. אני מקווה שינצלו את המגורים שלהם ביחד כקרש קפיצה ויחזירו את הנושא לסדר היום של הסדרה.

Angelus

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

אליוט אכן מדהימה. ובאמת צריך להחזיר אותם. אז כן, אני חושב שהקטע שג'יי.די נפרד ממנה אחרי שלוש דקות היה פשוט גדול, אבל תהיו רציניים - bring them back.

steelwater

New member
אני מאד מסכימה איתך!../images/Emo58.gif

אליוט באמת ענקית והיא ממש הראתה את זה בפרק הזה! אני גם רוצה שהם יחזרו אבל אני לא יודעת אם זה יקרה. לפחות הם אמרו בפרק שגם אם הם אל יחזרו הם יהיו חבירם לנצח...

NightMaster

New member
השיר של קרלה וטרק.... ../images/Emo58.gif

...I say "Si!" which is "Yes!" in Dominican...... in Puerto-Riccan - !TURK - ...But you're Dominican... - אדיר :)

MacMac7

New member
אפרופו השיר

מי ששם לב לפרטים ראה שחוץ מאשר בשיר קרלה לא רוקדת ובקושי זזה בכל הפרק. הסיבה היא שבזמן צילום הפרק היא היתה עם אגן שבור (אפילו היתה לה מחליפה לחלק מהקטעים שהיא היתה צריכה ללכת). את צילום הריקוד שלה עם טרק צילמו חודשיים אחרי סיום צילום הפרק.

Kfozli

New member
רואים בשיר עם טרק

שהיא נלהבת להשתמש הרבה באגן החדש שלה.

למעלה