steelwater
New member
Scrubs 312 - My Catalyst
אוקי, סוף סוף ראיתי את הפרק הזה ייי! מדברים פה הרבה על הפרקים עם מייקל ג'יי פוקס אז פיתחתי הרבה ציפיות לגבי הפרקים האלו. ראיתי את הפרק פעמים רצוף. פעם אחת בלי כותביות ופעם שניה עם כתוביות כדי לנסות להבין כמה דברים שלא הבנתי. טוב, אז דבר ראשון, באמת היה פרק ממש ממש ממש טוב! פרק מעולה. אבל מה, היו לי הרבה ציפיות וזה לא היה טוב כמו שציפיתי שזה יהיה. היו פרקים שיותר אהבתי בעונה הזאת. מצד שני, זה היה פרק מיוחד ויפה ומייקל ג'י פוקס נתן הופעה מדהימה והיו כמה סצינות ממש חזקות בפרק הזה. עוד לא ראיתי את הפרקים אחרי אז תיזהרו לא להרוס לי. מה השם של הפרק אומר? בדקתי את זה במילון באינטרנט וכתוב שזה זרז או קטליזטור. אוקי, סבבה, אבל למה קרוא לפרק ככה? מה הקשר של השם של הפרק לפרק? ההתחלה הייתה ענקית. ג'ידי הולך בכל הביה"ח וכולם חושבים שהוא צריך עזרה ושואלים אותו אם הם יכולים לעזור לו, אבל הוא לא רוצה את העזרה שלהם, הוא יודע שהוא הולך לפנות בסוף לדר' קוקס. עליו הוא הכי סומך. הא, אהבתי את הקטע הזה חחח JD:"You'd think by now they'd know where I'm gonna end up." קטע גדול. אהבתי איך שדר' קוקס קורא לו בשמות של זמרות פופ. חחח זה היה ענק! כל הקטע עם הוואקס היה ממש מצחיק, והקטע שקרלה ואליוט פוגשות את ג'ידי וטרק במסדרון היה ממש מצחיק. JD:"Oh, that's fine. We were talking man talk...you know...." Turk:"Really big trucks..." JD:"Solo-Flex..." Turk:"[flexing muscles] Have you seen these lately?" JD:"Sweat." חחח! מסכן טד
התאבדות זה לא מצחיק חחח. לא אבל באמת, כאילו קצת הגיזמו איתו ועם ההתאבדות. מה אם האשפה לא הייתה שם והוא היה מת? לפעמים ההומור של סקראבס קצת חולני מידי חחח. מה נסגר עם האובססיה של ג'ידי לפיראטים? חחח. JD: "Are you going to the Orrrr Arrr?" חחח! מייקל ג'י פוקס היה ענק. פשוט ענק. אין לי מילים. הוא היה ממש מדהים בתפקיד שלו. הוא כל-כך הצחיק אותי כל פעם שהוא אמר את שהם שלו אלף פעמיים חחח. כשהוא אמר שהוא צריך ללכת לשירותים ושהוא יחזור עוד איזה 48 דקות זה היה ענק חחח. הסצינה האחרונה הייתה מדהימה. גם השיר שהתנגן היה ממש יפה וממש התאים. הכרתי אותו הרבה לפני שראיתי את הפרק ואני כזה "הא?" זה היה מגניב. השיר הוא Coldplay - Everything's Not Lost. מייקל נתן משחק מדהים וה היה כל-כך יפה ונכון ואמיתי איך שהוא היה מתוסכל מזה. אני חייבת להתוודות שממש הזדהיתי איתו בסצינה הזאת ולאורך כל הפרק. אני חושבת שיש לי סוג של OCD או איך שלא קוראים לזה. זה ממש מפחיד. הוא הזכיר לי את עצמי בכל-כך הרבה דברים. הפרק הזה היה לי מאד חשוב והוא מאד נגע לליבי ומאד הזדהתי איתו. כמובן שהיו עוד הרבה קטעים ממש טובים. אני חייבת להגיד שמהתסכלות על העונה השלישית והעונה השישית באותו זמן, אני יכולה להגיד שדי רואים את ההבדל. בעונה השישית אתה באמת כבר לא יודע אם תיופל אל פרק טוב או לא כל שבוע. נכון שגם בעונה השילשית זה יכול לקרות, אבל בנתיים זה לא ממש היה ככה. גם הפרקים שהיו פחות טובים, עדיין היו ממש טובים והיוא ברמה גבוהה והיו קלאסיים לסקראבס. יש הבדל גדול בין העונות האלו. האיכות הרבה יותר טובה בעונה השלישית. בכלל גם הפרקים האחרונים שראיתי בעונה השלישית היו ממש טובים. אני מקווה שהיא ממשיכה להשתפר ככה עד הסוף. My rule of thumb היה פרק ענק ואחד הפרקים הטובים בעונה, וגם My clean break היה פרק ממש טוב. אולי אני אכתוב גם אליהם בקרוב. הקטע עם המעיל של הג'יינט דוקטור בפרק השני היה ממש ענק חחח.
אוקי, סוף סוף ראיתי את הפרק הזה ייי! מדברים פה הרבה על הפרקים עם מייקל ג'יי פוקס אז פיתחתי הרבה ציפיות לגבי הפרקים האלו. ראיתי את הפרק פעמים רצוף. פעם אחת בלי כותביות ופעם שניה עם כתוביות כדי לנסות להבין כמה דברים שלא הבנתי. טוב, אז דבר ראשון, באמת היה פרק ממש ממש ממש טוב! פרק מעולה. אבל מה, היו לי הרבה ציפיות וזה לא היה טוב כמו שציפיתי שזה יהיה. היו פרקים שיותר אהבתי בעונה הזאת. מצד שני, זה היה פרק מיוחד ויפה ומייקל ג'י פוקס נתן הופעה מדהימה והיו כמה סצינות ממש חזקות בפרק הזה. עוד לא ראיתי את הפרקים אחרי אז תיזהרו לא להרוס לי. מה השם של הפרק אומר? בדקתי את זה במילון באינטרנט וכתוב שזה זרז או קטליזטור. אוקי, סבבה, אבל למה קרוא לפרק ככה? מה הקשר של השם של הפרק לפרק? ההתחלה הייתה ענקית. ג'ידי הולך בכל הביה"ח וכולם חושבים שהוא צריך עזרה ושואלים אותו אם הם יכולים לעזור לו, אבל הוא לא רוצה את העזרה שלהם, הוא יודע שהוא הולך לפנות בסוף לדר' קוקס. עליו הוא הכי סומך. הא, אהבתי את הקטע הזה חחח JD:"You'd think by now they'd know where I'm gonna end up." קטע גדול. אהבתי איך שדר' קוקס קורא לו בשמות של זמרות פופ. חחח זה היה ענק! כל הקטע עם הוואקס היה ממש מצחיק, והקטע שקרלה ואליוט פוגשות את ג'ידי וטרק במסדרון היה ממש מצחיק. JD:"Oh, that's fine. We were talking man talk...you know...." Turk:"Really big trucks..." JD:"Solo-Flex..." Turk:"[flexing muscles] Have you seen these lately?" JD:"Sweat." חחח! מסכן טד