screeming trees - sweet oblivion

חיפשתי

tower records צליל דיסק סנטר האוזן השלישית פשוט לא מוצא. אולי לא חיפשתי כמו שצריך, באמת שווה בדיקה שנייה.

aviv_b

New member
screeming trees - sweet oblivion

screeming trees - sweet oblivion יש משהו בלהקה הזאת, שנשאר מסתורי עד היום. מדובר על שני אחרים לבית משפחת קונר,שהקימו להקה. הם הביאו לשיר בחור צעיר בשם מארק לנגן. שהולך להיות אחד הזמרים הגדולים ביותר בסצנת הגראנג.לדיסק הזה הגעתי במקרה לאחר המלצה של חבר. במשך כמה ימים שמעתי את המשפט אתה חייב לקנות את הדיסק הזה. אתה פשוט חייב. טוב נו אז קניתי, בלי לשמוע אפילו שיר אחד. הדיסק נפתח ב shadow of the season שיר שפשוט מחבר זמר עם קול מדהים ורוק גיטרות גראנגי טיפוסי של תחילת שנות ה-90. המילים המרכזיות בשיר: "Said Lord please give me what I need He said there's pain and misery Oh sweet oblivion feels alright" אבל יותר מהגיטרות, אפשר לזהות דמות שעומדת מעל שאר הלהקה ומעבר לגיטרות. , mark lanegan . זמר ענק שלוקח את הקול שלו לכל נקודה בגלובוס שבו הוא רוצה. השיר השני הוא מה שנקרא הלהיט הגדול של הדיסק והוא נקרא "nearly lost you" הוא פשוט שיר גראנג טיפוסי, גיטרות זועמות. קול מחוספס, אקורדים חוזרים על עצמם. אבל שיר פשוט גדול, ואי אפשר שלא להתאהב בו. "Dollar Bill" שזהו השיר השלישי. פה מתחיל lanegan להראות לכולם מה הוא יודע ומה הוא עוד יכול לעשות. הוא מתחיל להשתמש בקול שלו. הקול הזועם שלו מתלבש יפה על צליל רחוק. ונשמע כאילו הצלילים נמצאים רק בשביל לעזור לו להעביר את הקול שלו. השירים הבאים ממשיכים את אותו הקו. "More Or Less" "Feels like there's nothing to explain (Nothing left to hear) One more or less it's all the same Now that it's feeling so much colder (Coming back again) Just be glad that it's all over" "Butterfly" שזהו השיר הבא מוכיח מעבר לכל ספק ש mark lanegan , צריך להשתמש בקול שלו לא בלהקת גראנג .כי היופי של הקול שלו הולך לאיבוד בין ענני הגיטרה ורעמי התופים. הטרק השמיני פשוט נכתב לכל חובבי סיאטל "Winter Song" "Try to wait for the sky to fall It's kind of hard not to see it all Whisper a song of winter in your heart" וזהו מסר לכולנו. לא משנה מי יחייה ומי ימות המוסיקה הזאת תמיד תנגן לנו בלב אם נרצה ונגיד כולנו אמן.

../images/Emo45.gif

בהחלט אחד הטובים. אני די מכיר את האלבום הזה מכל הצדדים, רק חבל שאין לי אותו בבית. אין אותו בארץ, אז אני מתאר לעצמי שנתקעתי עם הבעיה הזאת לעוד הרבה זמן.

אז

הקול של מארק לנגן ממש לא מתאים לגראנג'. הוא מיוחד ומדהים, אבל הוא לא גראנג'י, וזה הפריע לי. אבל כאלבום האלבום באמת מצויין, שירים טובים, גיטרות, מה צריך יותר? אבל באמת אני חושבת שלנגן יכול לעשות משהו יותר עם הקול שלו ממה שמתאפשר לו בגראנג'..

indifferent

New member
הקול שלו לא מתאים לגראנג'?

אתה רוצה לומר לי שהגראנג' מתאפיין בסולנים גרועים ורק בז'אנרים אחרים יש סולנים טובים?! מה, הקול של VEDDER, CORNELL ו STALEY לא מספיק טוב בשבילך.

למעלה