School's out!

MR Lordi

New member
School's out!

זהווווווו! נגמר בצפר! אני עדיין לי מאמין... איך אתם מרגישים?
שמחים עצובים?

pRimaVeriTaVIV

New member
בעיקר לא מאמין...

זה ממש לא נקלט לי שזהו.. אין, נגמר בי"ס אין שיעורים אין מבחנים אין בגרויות אין מתכונות אין ציוני הגשה אין עבודות אין שיעורי בית אין מורות נוראיות שבא לך להרוג אין מורות טובות שאולי אפילו תתגעגע אליהן אין יותר לשמוע את השטויות הקורעות של כל מיני אנשים מהשכבה וכנראה גם לא לראות אותם יותר לעולם, אולי ברחוב וגם זה בספק... לא מאמין... יש בזה קצת עצב וכמובן שיש המון שמחה אולי אני אקלוט כשהזמן יעבור ואני אדע ששבוע הבא אני פנוי לגמרי, לא יהיה לי שום שיעור, אני לא אצטרך ללכת לבי"ס יותר ואין בגרות שאני אצטרך ללמוד אליה...

Maldini Girl

New member
לא זה ולא זה

אני אתגעגע לבי"ס. כי היה לי בי"ס מדהים, עם צוות מורים מדהים וכיתה שהיא אחת הכיתות עם לא ה.. מצד שני, אני כולי תקווה שהצבא לא יהיה מאכזב ומהנה לפחות באותה מידה.

darkshadow1

New member
לא שינה לי יותר מדי-

תכלס אני לא לומד כבר מפסח, ויש לי עוד בגרות בכימיה עוד שבוע אז בכלל אין שינוי.

Any991

New member
אחים לבחינה-גם לי יש בכימיה!!

ויש איזשהו עצב, בכל זאת התרגלנו לחיות במערכת אחת יותר ממחצית מחיינו (12 שנה לא הולך ברגל). מקווה שגם תקופת הצבא תיהיה טובה-נכיר שם אנשים חדשים אז למה שלא תיהיה טובה?!

mango212

New member
חבל...

חבל לי לבאס אותכם אבל לרוב הצבא זה חרא צריך פשוט לגמור את זה אז אל תפתחו ציפיות חוץ מזה החצי שנה האחרונה הייתה לי אחת היפות בכל 18 שנים האחרונות חבל לי שהיא נגמרת

pRimaVeriTaVIV

New member
זה חרא מסוג אחר

חוץ מזה, זה עדיין משמח לסיים מסגרת כזאת... גם אם להתחיל אחת אחרת זה חרא, זה משהו אחר

DeadlyRose

New member
לא להאמין שנגמר!

מצד אחד, זה רגע שכולם מחכים לו.. מצד שני.. איך זה קרה כ"כ מהר? אני לא יודעת איך להרגיש, זה סוף של מסגרת שליוותה אותי ואת כולם חלק נכבד מהחיים. קצת שמח, קצת עצוב.

למעלה