School AMPS

School AMPS

האם משהו מכיר ו/או משתמש ב School AMPS ? (באתר מופיע מידע מעניין אודותיו והאם הכלי תורגם לעברית ? או נמצא כשאלון מקורי בספריות של האוניברסיטאות ?(בחיפה לא מצאתי)

SFA

שלום מיכל שולה פרוש תרגמה את הSFA לעברית ועושה בו שמוש רחב במחקרים. יש מספר סטודנטיות בחוג אצלנו שמשתמשות בו לתזה שלהן. טל

אני אחת מהן

היות ואני אכן משתמשת בתיזה שלי בSFA ומכירה אותו היטב... אני מחפשת אחרי כלי קיים נוסף בשם SCHOOL AMPS לפי מה שנמסר באתר של הAMPS הוא עשוי לעניין אותי לצורך השוואה בינו ובין הSFA,גם לצרכי המחקר שלי וגם לצרכי השטח בהדרכה שאני נותנת (אני מנסה לעודד מרב"ע העובדים במערכת החינוך להשתמש בנוסף לכלי האבחון הסטנדרטיים הרבים שיש לנו, בכלים עכשויים יותר, הלוקחים בחשבון את הסביבה בה מתרחש התפקוד, את רצון הלקוח, וכו'). לכן אני מעונינת להכיר את ה SCHOOL AMPS וכאמור לא מצאתיו בספריית האבחונים הן של חיפה והן של אונ, תל אביב. לכן שאלתי בפורום זה אם מישהו מכיר/יודע משהו אודותיו

school amps

הי מיכל סליחה, לא שמתי לב ששאלת על האמפס. האמפס המותאם לבית הספר הוא אבחון שבנוי על בסיס האמפס הרגיל שבודק תפקודי ADL וIADL, רק שהמטלות שלו הותאמו למטלות בי"ס. הוא מאפשר בדיקת יכולת תפקוד במטלות אלו תוך הסתכלות על מיומנויות מוטוריות ותהליכיות. על מנת להעביר אותו צריך להשתתף בקורס של 5 ימים, ועד כמה שידוע לי עדיין לא היה קורס שכזה בארץ ולא ידוע לי על מרפאות בעסוק בארץ שעברו את הקורס בחו"ל. מקווה שהפעם עזרתי טל

תודה

נראה לי כלי מעניין ורלוונטי. אנסה לבדוק דרך העמותה ודרך היוצרים של הכלי אם אפשר אולי ללמד אותו כאן, ועל ידי כך להחשף, לבדוק התאמה לארץ, וכד' (אבל לפני הפרוייקט הזה קודם אני גומרת את התיזה..).

למעלה