Schaub Lorenz - מי זו החברה?

פיצקון

New member
Schaub Lorenz - מי זו החברה?

רכשנו במכירה פומבית תנור של החברה - Schaub Lorenz (ניתן עדיין לבטל את הרכישה), ולאחר הרכישה חיפשתי באינטרנט קצת על החברה, ואני לא מוצאת עליה כלום! יש יותר מידע עליה באתרים בעברית מאשר באתרים לועזיים, וכל המידע בעברית שאני מוצאת עליה זה רק באתרי מכירה(בעיקר מכירות פומביות וקבוצתיות), שום מידע על החברה עצמה. כשרושמים http://www.SchaubLorenz.com מגיעים לאתר איטלקי מפוקפק שאינו כולל בכלל תנורים (מקסימום טוסטר). גם כשאני מחפשת באינטרנט את שם החברה + שם הדגם של התנור שרכשנו - לא מתקבלות תוצאות לועזיות כלל! רק בעברית באותן אתרי מכירות אלקטרוניקה באינטרנט. בקיצור - מישהו יכול להסביר קצת על החברה? מה ארץ המקור שלה? האם היא קיימת בחו"ל בשם אחר? אני מנסה להבין מה רמת האיכות של המוצר שקנינו (קנינו אותו בערך בחצי מהמחיר הנמוך הרשום ב- zap.co.il), וחייבת למצוא אותו באינטרנט, או שנבטל את הקנייה כמובן, וזה קצת חבל, כי זה באמת זול. תודה רבה!

gesus

New member
אני מצאתי את האתר שלהם

זה האתר, אבל לא מוזכרים שם בכלל מוצרי חשמל למטבח, אלא רק לסטריאו. לא מצאתי אף אתר של ביקורת מוצרים שיש בו ביקורת על תנור שלהם. אני מציע לעשות תרגיל קטן. תבררי מי נותן את השירות ותגידי להם שיש לך תקלה. ככה תוכלי לדעת עד כמה הם ששים לעזור. בעניין המחיר, עצם זה שהוא מחצית מהמחיר הזול ביותר בזאפ צריך להדליק נורה אדומה. מוצרי חשמל שעולים בזול בסופו של דבר מתישרים עם המחיר של מוצר איכותי ויקר יותר כאשר אתה צריך לבזבז זמן וכסף על רדיפות אחרי ספקים.

dani666

New member
שאוב לורנץ *היתה* חברה גרמנית

מכובדת מאוד בתחום האלקטרוניקה. פעם. מזמן. אין לי מושג לגבי מוצרי האלקטרוניקה שלהם. למיטב ידיעתי התנורים שלהם הם רק "מוצרי מידבקה" - איזה יבואן רכש את הזכות להשתמש בשם שלהם בארץ, קונה תנורים מכל מיני מקורות ושם עליהם את השם שאוב לורנץ. מניסיון אישי עם תנור שלהם (נרכש באינטרנט) - לא הייתי ממליץ לרכוש את התוצרית שלהםץ

החברה הגרמנית נסגרה מזמן

ואכן מדובר ביבואן מדבקה ישראלי של מוצרים סינים עלומי שם

פיצקון

New member
תודה רבה! שאלת המשך בהודעה

היי, תודה רבה רבה על עזרתכם! לאור תגובותיכם ביטלנו את הרכישה, ואני מאוד שמחה שהעלתי את הנושא בפורום זה. אגב, הסיבה שזה עלה חצי מהמחיר ב-zap זה בגלל שזה נמכר במכירה פומבית, זה לא הגיוני? אני שואלת יותר בשביל קניות עתידיות - האם גם במכירה פומבית כאשר מגיעים למחיר נמוך במיוחד זה צריך להדליק נורה אדומה? או רק במכירות רגילות? תודה שוב

כל מקרה לגופו ככלל, יש לבדוק את מפרט של מוצר שהולכים לקנות, וזה לא משנה מה צורת הקניה. יש לבדוק מי היצרן, מי היבואן, ומי נותן השרות. במוצרים שמיובאים ע"י גופים מסודרים, המידע הזה זמין, כי אין מה להסתיר. כשיש בעיה, סביר שגם המוצר בעייתי.

פיצקון

New member
ואם כבר מדברים על מוצרי מדבקה -

האם גם חברת טורנדו, שהארץ מלאה במזגנים בשמה, הינה חברת מוצרי מדבקה? תודה

טורנדו בצע חיפוש מתקדם על הנושא .תמצא המון חומר על הנושא מכל ההבטים. עד כמה שהצלחתי להבין, זה מותג של מספר חברות גדולות שעוסקות בשרות והתקנה של מזגנים.

דושניק

New member
לנו יש כזה תנור בילד-אין

נקנה לפני שנתיים ואנחנו מאוד מרוצים ממנו כמוצר, לא נזקקנו לשירות מעולם. התנור עושה עבודתו נאמנה והתוצאות טובות - בניגוד לתנור הקודם שהיה לנו שלא היה אופה בצורה אחידה.

זה עצם הענין יצרן מדבקה , קונה מוצרים ממקורות שונים. לפעמים אלו דגמים ישנים שיצורם הוחלף או התעדכן. זה יכול להיות מיצרן מאוד מוכר ואמין.וזה יכול להיות זבל... רק שהמוצר שתקבלו ישא את שם "יצרן המדבקה". אז מי שמהמר בנושא, שיבושם לו...מריח התבשילים....

gesus

New member
זה לא יכול להיות יצרן מוכר ואמין

זה עומד בניגוד גמור להגדרת "יצרן מדבקה". אם אותו יצרן היה אמין ומוכר הוא לא היה צריך את המתווך באמצע. אם אני מבין נכון, זה כמו חברת ITT שמכרה את השם שלה לאחר שהיא פורקה. לגבי איכות, לדעתי האישית בלבד, זה הימור. אם לא תהיה בעיה הרווחת, אם תהיה בעיה תאלצי לחפש את הספק שימצא מי שיתקן לך התנור.

למעלה