Scenes From A Memory

Anuerysm

New member
Scenes From A Memory

כאילו, תחליטו, אתם דה הו או פינק פלויד

Anuerysm

New member
כל הקונצפט של האלבום דומה לטומי

הרבה יותר מדי, יצירה אינסטרומנטית מרכזית שהיא בעצם כל האלבום מסוכם בשיר אחד, גם קיבלה אחלה שם הדיאלוגים דומים, זה לא כתוב כמו תסריט בדיוק, זה אנשים מסבירים לך מה נסגר, הסולן שר את כל התפקידים וטוחנים כמה שיותר ליריקה ומנסים להזרים פצצות מוזיקליות כדי שזה ישאר מטאל ושיזכרו ת'רמה של הגיטריסט. פינק פלויד, נו, לא צריך להגיד.

oneman2

New member
איזה אלבום של פינק פלויד

מסוכם בשיר אחד? ובכמה אלבומים שלהם טוחנים ליריקה ויש רק אדם אחד ששר?

Anuerysm

New member
לא, זה הדבר שדומה לדה הו

פינק פלויד מרגישים בצורה המוזיקלית, פשוט מנסים להיות פינק פלויד, לא דווקא משתמשים בתבנית שהם בנו

השאלה למה דרים ת'יאטר דומים באלבום

הזה? אז לא דה הו ולא פינק פלויד. אולי ראש..

Anuerysm

New member
כן, בערך

מהפכה זה לא וזה הרבה פחות ממה שעושים מזה, העדפתי בהרבה את אימג'ז

epitaph

New member
גם אני אבל ההקבלה שעשית לא קשורה

כמו שכבר נאמר כאן, אולי Rush (שגם מאוד השפיעו על דרים ת'יאטר) ביצירה כמו 2112 (השיר, האלבום קונספט בכלל).

Anuerysm

New member
אבל פינק פלויד גם רואים מבחינה

של הנגינה במיוחד אצל פטרוצ'י שלפעמים מנסה לשחק אותה גילמור (אין לי שום דבר נגדו, להפך, אני אוהב אותו)

epitaph

New member
אני לא מוצא את הקשר...

אם היית אומר את הדבר הזה על קאמל לדוגמא אז עוד הייתי מבין מאיפה הקשר אבל לדרים אני לא מוצא את הקשר. גילמור הוא לא נגן מהיר או טכני מהיסוד שלו, רוב הזמן אתה תשמע אותו ממש סוחט כל צליל וכל תו עד הסוף לפני שהוא עובר לתו הבא, אצל פטרוצי זה הפוך, מאוד מהיר, מאוד טכני מקפיד על הפרטים אומנם אבל ממש רץ על העסק. (שימו לב, לא דיברתי כאן על מרגש יותר או פחות, זה לדעתי באוזניי השומע)

yotamn9

New member
מה הנימוקים שלך?

אני לא ממש מבין על בסיס מה הטענה...

hkatsman

New member
ישר ידעתי

שזה או אתה או גור כותב את ההודעה. מבחינתי כל האלבום מסתכם בשיר האחרון, שהוא וזה שלפניו הם היחידים שאהבתי. בכלל, פטרוצ'י גיטריסט די מוצץ. שונא את כל הסולואים הכרומטים המהירים האלה, זה אפילו לא יפה. הם הרבה יותר מזכירים את פינק פלויד מאת דה הו, דה הו זה רק הקטע של הקונצפט. העלילה פה הרבה יותר שלמה מטומי שזה בסך הכל סיפור על עיוור שמשחק פינבול.

Anuerysm

New member
זה שטויות, כי דה הו בסך הכל באים

להעביר מסרים קצת על החברה, השאלה אם זה הולך או לא זה כבר משהו אחר דרים בסך הכל הגשימו את החלום שלהם שהוא כנראה לכתוב ספר מתח

yotamn9

New member
עניין של טעם בלבד

אני אפילו לרגע לא חשבתי על שום דבר שדומה למה שהם עשו. חוץ מקטע קטן של דקה או שתיים ב-beyond this life שהזכיר לי קטע מ-money.

למעלה