Scarlet's Walk

efroch99

New member
Scarlet's Walk

שלום לכולם, אני חדשה בפורום. תמיד הכרתי את טורי איימוס, אבל לאחרונה בעקבות שמיעה מקרית של Precious things התחלתי להקשיב באינטנסיביות... מקודם הכרתי כמה שירים וכן את Under the Pink כרגע אני שומעת את Scarlet's Walk וזה פשוט מהמם אותי. כל כך רגשי ויפה. הבנתי שזה דיסק יחסית פחות "נחשב" שלה וכן לא מצאתי כמעט התייחסות אליו פה בפורום... האם יש למישהו מקורות על הדיסק הזה? קראתי עליו ב - WIKIPEDIA וחוץ מזה לא מצאתי כמעט כלום. יום טוב לכולם.

Alvie Singer

New member
מה הכוונה "מקורות"?

כתבי את שם הדיסק בגוגל אני בטוח שתמצאי הרבה דברים. הוא דיסק קונספט על בחורה בטיול כשהשיא הוא I can't see new york שהיא כאילו מדברת כשהיא באחד המטוסים שהתנגשו בתאומים. במהדורה המוגבלת של הדיסק המילים כתובות על מעין מפה כזאת של הדרך שהיא עוברת (כך סיפר לי בחור אחד).

efroch99

New member
כמובן שכבר חיפשתי בגוגל

מצאתי מידע דל (פרט למידע בויקפדיה). בכל אופן תודה.

Alvie Singer

New member
תיקון בקשר ל"בחור אחד"

מאחר והוא התרעם שכך כיניתי אותו אני אגיד שמדובר באחד האנשים הכי מדהימים שיצא לי להכיר (יותר מהכרות רגילה).

ברוכה הבאה!

בכל פעם עולה אלבום שונה של טורי כאן בפורום ודנים בו בשאלות שונות או אם מדובר בפינת "שיר השבוע". על אף כי האלבום SW נמצא באמתחתי אני אישית פחות אוהבת אותו משאר האלבומים,אמנם יש בו שירים יפים אבל הוא פחות תאטרלי מקודמיו,הוא יותר אלבום מסע חוויתי מאשר שירים בעלי לחן וביצוע אמוציונליים. האלבום עצמו נכתב אחרי ה11 בספטמבר,נפילת מגדלי התאומים,התאריך שבו כל אמריקה השתנתה. אמנים רבים מדברים על כך. רק בריאות! חן

פלוטו24

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

באמת לא יצא לנו לדבר עליו יתר על המידה. אבל אני חושב שזה אלבום שיש כל כך הרבה מה להגיד עליו, שלי אין אפילו מאיפה להתחיל
אני מאמין באמת ובתמים שזה אלבום מופתי מושקע ומשובח. יש בו הרבה שירים יפים ובעיקר איטיים ורגועים. אני אישית אוהב להאזין לו כדי להירגע. מבחינת מקורות, יש הרבה אתרים רשמיים של טורי בהם את יכולה לקרוא על האלבום ועל השירים. רק תלחצי על הלינקים שבפורום ועולם שלם יתגלה בפנייך. בהצלחה!

בעיקרון, אני חושבת שהיא פשוט

ניסתה לעשות משהו קליל ולא הלך לה. אני חושבת שהוא יצא יותר עמוק ממה שהיא חשבה שיצא. כשאני שומעת את A Sorta Fairytale לדוג', שהוא כביכול שיר רדיו מבוהק, אני מרגישה פשוט המון, בניגוד לחזות שיש לשיר הזה כשיר מיינסטרים.

שרימפי

New member
דווקא לדעתי היא לא ניסתה לעשות

משהו קליל. Scarlet's Walk הוא דיסק מסע, עם המון נגיעות קשות ורציניות. מה שאני אוהב בטורי, שגם אם חלק מהשירים הם חידה- תמיד אפשר למצוא דרך להתחבר אליהם. אני חושב שזה דיסק מקסים.

למעלה