Save the Date

אם פי 3

New member
Save the Date

7.5.2016 - יום הרוכבת הבינלאומי העשירי.

המתכונת תהיה בדומה לשנה שעברה: רכיבה בהובלת הרוכבות, הפנינג משותף לרוכבות ולרוכבים לכבוד יום הרוכבת.

פרטים מדויקים יותר ינתנו בהמשך - בינתיים - סמנו את התאריך ביומניכם וביומניכן...

אם פי 3

New member

איזה כיף, שמנה שלא מצליחה לעלות על האופנוע. בואו נצחק עליה.
&nbsp

"תחת" הסלוגן : JUST SEAT...WILL YOU

היא צוחקת בעצמה מעצמה, או מהסיטואציה.......במידה ופניה היו נפולות במהלך הנסיון הנואש, לא הייתי מעלה את הסרטון.......

אם פי 3

New member
מה אתה רוצה שהיא תעשה?

בדרך כלל במצבים כאלו אנשים צוחקים. זו מבוכה, לא הנאה/הומור.
בעיני, זה סרטון שלא ראוי שיופץ כלל, ובטח לא בהקשר של יום הרוכבת, שבא לחזק נשים לבחור כרצונן, לא להשפיל אותן על מי שהן.
&nbsp
&nbsp

באפריקה, אשה שמנה נחשבת לאשה סקסית.....

הסרטון לבטח אינו משפיל אותה על מי שהיא, הסרטון אינו משפיל אותה כלל....באפריקה.
הרוכב בסרטון לבטח אומר לעצמו :
Take your time.....you sexy thing

אם פי 3

New member
מבנאדם שעבר את גיל 8

מצופה להתאפק גם כשנורא בא לו לצחוק, אם הצחוק הזה פוגע באדם או אוכלוסיה אחרת.
ולא, אני לא חושבת שהיא קוראת פה בפורום או בעברית בכלל (למרות שלפעמים גם הבלתי סביר קורה) - אני כן חושבת על החבר או החברה שלך, או שלי, שהם אולי קצת מגושמים, אולי קצת בעלי מבנה גוף שונה מהתדמית התקשורתית של איך אנחנו אמוריםש ובעיקר אמורות להראות (וזה בכלל לא משנה אם זה נחשב סקסי או לא) - שרואים את הסרטון, ובשביל לא לעמוד בסיטואציה, אפילו לא ינסו - להיות מורכבים, לרכוב או לעשות דברים אחרים, שאולי יעמידו אותם במצב מביך שכזה.
&nbsp
כנמוכה, לפעמים אני מוצאת את עצמי שם: מוותרת מראש על הנסיון להגיע, כדי לא להיות מובכת בנסיון שיכשל, או אפילו בפאדיחות של קצות אצבעות. למרות שברור לי לגמרי שאין שום בושה בלהיות נמוכה. גם לבקש עזרה כי אני נמוכה מדי זה לא ממש כיף.
&nbsp
אז יופי שמצחיק לך, אבל מכיוון שכנראה שלא תהיה יותר בן 8 בחיים האלו, אתה מתבקש לשמור את הצחוק לעצמך, ולחשוב קצת גם על אנשים אחרים, וגם על ההקשר שבו אתה מקשר את הדברים, לפני שאתה מפיץ. זה נכון אגב גם לרשתות תקשורת אחרות.
&nbsp

ו אולי

New member

סרטונים ודיונים מהסוג הזה הם בדיוק הסיבה שצריך אירועים כמו יום הרוכבת

איש רזה בזירה כשמולו לוחם סומו....על מי תצחקי ?

האישה בסרטון מבצעת פעילות בלתי אפשרית, מידותיו של האופנוע ומידותיה שלה אינן מאפשרות מיזוג בין השניים והדמיון להמשך נסיעה על כל מגבלותיה, מוסיף לא מעט.

אם פי 3

New member
אני מאד משתדלת לא לצחוק על אנשים

בטח לא על דברים שלא תלויים בהם כמו מבנה גוף, צבע, מגבלה כלשהי וכדומה.
וגם אם פה ושם יוצא לי לחטוא ולצחוק, אני שומרת את זה לעצמי, לא מעבירה הלאה.
&nbsp
מי אמר שהפעילות הזו בלתי אפשרית? היא ניסתה. (נכון, הסתבר שזה באמת בלתי אפשרי). הרבה דברים הופכים לאפשריים רק בזכות זה שמנסים, לא מוותרים מראש, וגם לא בכשלון הראשון או השני.
&nbsp
פעם חשבתי שלא אוכל לרכוב על אופנוע, כי הוא גדול וכבד מדי. הסתפקתי ברשיון עד 500 אוטומטי בלבד, שהתאים לקטנועים קטנים (אז 125 עוד דרש את רשיון הביניים).
היום אני רוכבת על אופנוע כבד בנפח ובמשקל, וגם יותר גבוה (למרות שעדיין - נמוך וקצת מונמך). אפילו כשהגדלתי את הרשיון, היו כאלו שחשבו שאני לא יכולה.
&nbsp
היכולת שלנו מוגבלת הרבה יותר על ידי הדמיון והתדמית שלנו, מאשר על ידי מגבלות פיזיות. כשאתה צוחק על מי שמנסה, אתה תורם להגבלה של כל מי ששומע אותך.
&nbsp

היא מסכנת את עצמה, הרכיבה איתה כמורכבת אינה רכיבה

אחראית, מה יש פה לעודד ?
אולי הצחוק יציל אותה ומורכבות אחרות במידותיה, מפגיעה פיזית אפשרית בהחלט.
אני משאיר לך את המילה האחרונה בנושא....

אגב, ברור לך שיום הרוכבת הבינלאומי מושך בעיקר גברים לתחום...

הצטרפותם של שני המינים לתחום מבורכת, חשיבותו של היום עליונה היא,בהנחה שיום הרוכב הבינלאומי, באם היה כזה דבר, היה הרבה פחות אפקטיבי....אם בכלל.

אוסיף ואומר...

הרכיבה ביום הזה, רצוי שתהיה על טהרת הנשים, הצטרפותם של רוכבים, גם אם הם מאחור, תטשטש את התמונה ובעיקר את הרעיון לצופה מן הצד.

מה, אין בכוונתו של הטופיק לגלוש במורד הפורום ???

Save The Date.....בסדר, התאריך לא יישכח, קדימה...
JUST PUSH THE BUTTON.........WILL YOU

למעלה