SAT/פסיכומטרי

yoavp77

New member
SAT/פסיכומטרי

יש פה מישהו שעשה את שני המבחנים? SAT הוא יותר קשה? יותר קל? באותה רמה? יש הבדל ברמה של החלק הכמותי?

edi5

New member
אני אישית לא עשיתי, אבל אני אעשה

בקרוב כך שאני יודע במה מדובר. קודם כל חשוב שתדע שממאי 2005 ישתנה התוכן של המבחן. המבחן הנוכחי מורכב מחלק כמותי וחלק מילולי החלק המילולי מורכב מהשלמת משפטים(לא כמו בפסיכומטרי,יש רק שני מקומות ריקים ) מאנלוגיות ומקטע קריאה. החלק הכמותי הרבה יותר קל מהפסיכומטרי ויש גם יותר זמן לכל שאלה, ההבדל בחלק הכמותי הוא ברמה, אבל לא בתוכן. חד משמעית הsat קל יותר מהפסיכומטרי וההבדל בחלק הכמותי גדול.

yoavp77

New member
אחלה

אני שמח לשמוע, כי הפסיכומטרי היה בשבילי ממש קריעה, אין לי ראש לעשות אותו שוב פעם.. יש מצב שאיזה אונ' בארה"ב תכיר לי בפסיכומטרי איכשהו, לדעתך? אתה מתכוון לעשות SAT? איך אתה לומד אליו? קורס? ספר? הכנה במחשב? תעדכן כשתעשה, אני מאוד אשמח לשמוע איך היה... ותודה

edi5

New member
גם אני עשיתי פסיכומטרי, למרות

שקיבלתי בו 706 לאף אחד בארה"ב לא איכפת ממנו בגלל שהחלק של האנגלית חשוב מאוד. אני עדיין לא יודע בדיוק מתי אני אעשה sat, אבל אני ידוע שאני ארשם לקורס בחברה בשם ידע פלוס. באיזו אוניברסיטה אתה רוצה ללמוד? מה אתה רוצה ללמוד? ק שתדע שחוץ מהsat יש עוד כמה מבחנים שאתה צריך לעבור: toefl,sat2*3 ועוד...

yoavp77

New member
פסיכומטרי+TOEFL

ואין אפשרות להתקבל על סמך שילוב של פסיכומטרי טוב וציון TOEFL טוב? סה"כ זה נותן איזשהי אינדיקציה.. עד כמה שהבנתי, מבחן הTOEFL מאוד בסיסי. אני מתכוון להרשם לאונ' קונטיקט (ללכת בעקבות שפר והנפלד..) ואני חושב בכיוון של לימודי מדעי המחשב. הבנתי שכל המבחנים הנוספים הם בעיקר בשביל להתקבל ל-IVY SCHOOLS וכאלה, אני טועה?

למעלה