sansa e250 עזרה!

Slow Death

New member
sansa e250 עזרה!

יש לי את הנגן כבר המון זמן ובזמן האחרון שאני מדליקה אותו מופיע על המסך שלו חלון שכתוב בו refresh database וככה הנגן נתקע עד שאני עושה לו ריסטרט מישהו מכיר את התופעה? מה עושים עם זה?

tweeg

New member
תגובה

תחברי למחשב,תעתיקי חזרה את הקבצים עכבר ימני על הכונן אתחול אתחל עכשיו תעתיקי חזרה

Slow Death

New member
המחשב לא מזהה

לפני יומיים הוא זיהה מאז הבעיה הזאת הוא לא מזהה אותו

tweeg

New member
תגובה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1292&QID=21436

Slow Death

New member
עזרה אחרונה

אני לא מצליחה לפרמט את המכשיר הורדתי את הקובץ והגעתי לשלב שאני צריכה לפתוח אותו אז הוא נתקע ואני צריכה לעשות סיים משימה תודה מראש וסליחה החפירה :)

tweeg

New member
אממ

את מדברת על לפתוח את הזיפ? או שזה bin? אם כן אני אחפש אחרי זה

Slow Death

New member
..

כשאני פותחת את הזיפ יש לי קובץ בשם PP5022 כשאני פותחת אותו הוא נתקע ולא מגיב

tweeg

New member
לדעתי

להעתיק אותו לנגן לנתק ולנסות להדליק אז לתת לו זמן והוא אמור לכבות את עצמו בהדלקה הבאה זה אמור להסתדר יאיר יש אישור? (אני לא מוצא את ההודעה המקורית שלך)

Slow Death

New member
.

עשיתי כל מה שצריך אפילו כמה פעמים וזה נשאר באותו מצב כנראה המכשיר הלך לגמרי תודה בכל מקרה על המאמץ!

yonimos

New member
היה לי אותו בעיה כנסי...

תתקשרי למוקד שלהם שיעזור לך הוא הסביר לי משהו לחבר למחשב לנעול את המקשים ואז לא זוכר הוא אמר עוד משהו ואחרי זה נפתר לי הבעיה אותה בעיה בידיוק!!

Slow Death

New member
איך אני משיגה את המוקד שלהם?

באמת סליחה על ההצפה פשוט חבל לי על המכשיר שכמעט לא היה בשימוש..

יאיר B

New member
את ההודעה ב-FAQ אתה כתבת, לא אני...

אגב, הסיפור עם להעביר לנגן את הקובץ עובד ככה באיאודיו. בסנסות הם רוצים שתעבוד עם התוכנה שלהם (ומה קורה אם התוכנה לא מזהה את הנגן?). קצת מעצבן הסיפור הזה.

tweeg

New member
תגובה

לא,היה פעם שכתבתי את זה למישהו,וזה היה קובץ bin או משהו בסגנון. ואז נתת לו הוראות משם מה לעשות עם הקובץ.וזה עבד. אני לא מוצא את ההודעה הזאת עכשיו.

למעלה