sansa e 250, מי מכיר ? מי יודע ?

egozi70

New member
sansa e 250, מי מכיר ? מי יודע ?

שלום יש לי את הנגן הנ"ל בנפח של 2G הבנתי שאי אפשר לשדרג ליותר מעוד 2G ( תודה למשיבים). חוץ מזה יש לי עוד מספר שאלות. מהי הדרך הטובה ביותר להעביר מוזיקה לנגן ? יש תוכנות מומלצות לנגן שישדרגו אותו קצת ? ( חוץ מהעדכון קשוחה שאני עושה דרך האתר של sandisc ). העברתי מוזיקה לנגן ומשום מה אני לא רואה אותה כאשר אני מחבר את הנגן למחשב, רואים שיש נפח של קבצים אולם הם לא מופעים. ניסתי למחוק דרך הנגן ( restart) אולם אני לא מצליח, מישהו יכול לעזור ? תודה.

מושו 21

New member
..........

- אין דרך טובה ביותר, יש הנוחה ביותר וזה עניין אינדיבידואלי - לי הכי נוח בגרירה ישירות לנגן (יש כאלה שנוח להם דרך המדיה פלייר) - זה אתה תבחר. - רוקבוקס - לא הכי מומלץ (מבטל אחריות, ולטעמי פחות נוח) - לדעתי הנגן נוח מבחינת תפריט אבל אתה רוצה תריץ חיפוש בפורום על המונח ותקרא קצת. - הבעיה לא ברורה - מה זאת אומרת "רואים שיש נפח של קבצים" - איפה רואים ? איך העברת את הקבצים ? אתה רואה את הנגן תחת המחשב שלי בתור כונן ? לי זה נשמע כאילו הנגן על מצב MTP - להכנס להגדרות-->מצבי USB-->לשנות לMSC - אחרי שתחבר הוא יזהה אותו ככונן חיצוני עם כל התיקיות והקבצים שבנגן ותוכל להעתיק שירים בגרירה\העתק-הדבק.

egozi70

New member
אין זיהוי מוזיקה

הנגן עצמו מזהה את השירים אולם דרך המחשב / מחשב שלי / sansa e 250 לא מופיעים קבצי המוזיקה. דרך המאפיינים של הנגן רואים שישנם קבצים על הנגן אולם אני לא רואה אותם.. מוזר .. האם כדאי לפרמט את נגן דרך הwindows ? אני לא מצליח למחוק את השירים דרך הנגן .

יאיר B

New member
בעיקרון כמו שהעברת - ככה גם תראה אותם.

כלומר אם העברת בגרירה - תוכל לראות אותם רק דרך המחשב שלי. אם העברת דרך תוכנה (מדיה פלייר) - תוכל לראות את השירים רק דרך המדיה פלייר. בחר שיטה אחת ודבוק בה קבוע. ערבוב של השיטת גורם לצרות. אגב, בדוק גם את נושא מצב ה-USB. תשאיר אותו באותו מצב כל הזמן, כמו שמושו 21 כתב.

egozi70

New member
תודה, עדיין לא מצליח דרך המדייה פלייר

האם כדאי לעשות אתחול למכשיר ולהתקין מחדש דרך האתר Firmware ?

מושו 21

New member
........

תכנס להגדרות USB - ותשנה את מצב הUSB לMSC. בחיבור הבא הנגן יזוהה ככונן - ואז, לחצן ימני, אתחול, אתחל. וזהו תעבוד בשיטה של העתק-הדבק ותשאר בשיטה הזאת.

למעלה