Sansa Clip Sandisk- כדאי לקנות?

אפיק30

New member
Sansa Clip Sandisk- כדאי לקנות?

אמור לשמש אותי עכשיו וגם לצבא.. בהתחלה למי שזוכר חשבתי לקנות איפוד שאפל מארה"ב(זול יחסית 70 דולר).. זה אני מקבל ב150 שקל.. מוסיף עוד 50 שקל לאוזניות איכותיות מאוד מיובאות מסין בקיצור.. או לקנות את זה מחר, אם לא אסתדר עם האוזניות אני יכול לארגן משהו מאוד איכותי שעולה בארץ 200 ב50 שקל. ואז אני מקבל גם נגן עם מסך..ויהיה לי את זה ממש עכשיו אופציה אחרת זה לקבל את השאפל כמו שהוא בלי לשנות כלום ב27.10.. ולו אין מסך ושמעתי שיש בעיות עם התוכנה המיוחדת של אפל שהיא בעייתית מה אתם אומרים? סנסה קליפ מחר עם שדרוג של אוזניות או את השאפל? תודה מראש, אפיק.

or121210

New member
לפי דעתי, אין כמעט סיבה בעולם לקנות את השאפל

לך על הקליפ, אבל תזכור שהבטרייה שלו היא לא יותר מ-15 שעות ואפילו פחות

יאיר B

New member
תגידו, רק לי המשפט הבא לא מסתדר?

"איכותיות מאוד מיובאות מסין" לגבי השאלה שלך, זה עניין של העדפה. אתה מבין את המשמעות של שאפל (אין מסך ואתה עובד מול האיטונס)?

אפיק30

New member
15 שעות יספיקו לי..

השאלה עם הוא לא שברירי ויתקלקל לי מהר.. אה ועוד משהו, אפשר לסדר בתקיות הכל בסדר? אוקי הבנתי שדברתי קצת שטויות לגבי האיטונז.. סלח לי אין לי מושג בזה בכלל..

יאיר B

New member
אם אתה תשמור עליו - הוא לא ישבר. אין שום סיבה

לזה. לגבי האיטונס - יש שאוהבים אותו ויש ששונאים אותו. מציע לך לנסות אותו. ההורדה חינם מאתר אפל. בעיקרון בשני המקרים אתה צריך לדאוג לתגיות מעודכנות ומסודרות, אחרת יש בעיות עם סידור השירים.

למעלה