SanDisk Sansa View ו
Sandisk Sansa Fuze|?

SanDisk Sansa View ו ../images/Emo79.gifSandisk Sansa Fuze|?

שאני כל פעם פותחת נושא חדש ומשגעת פה את כל הפורום חחח, אני פשוט כל פעם נתקלת בדברים חדשים ורוצה להתעניין ולקבל חוות דעת והמלצות. חוץ מזה שאני בטוחה שזה יעזור לאנשים אחרים שמתעניינים באותם דברים אחרי זה
ותודה לכל מי שעוזר לי, באמת!
ועכישו לשאלה: 2 הנגנים שכתבתי בנושא, איך הם, מי שיודע עליהם באמת ומבין בהם, או למי שיש אותם ויודע מניסיון. אני רק צריכה נגן שמיועד בעיקר למוזיקה כי זאת המטרה שלי, אני לא אלך ואראה סרטים וכאלה בנגן שלי. ושני הנגנים שכתבתי פה למעלה נראים לי מאוד יפים, נוחים ופשוטים להפעלה גם לפי מה שקראתי. מישהו? תודה מראש!! ושוב סליחה על הקירצוצים הרבים שלי

or121210

New member
הפיוז יותר מתאים למוזיקה

יש לו איכות שמע הרבה יותר טובה, והוא יותר קטן פיזית (לא קטנטן כמו הקליפ, אבל לא גדול כמו ה-VIEW)

tweeg

New member
אממ

הview מיותר למי שלא צריך וידאו,אין לך מה להתעסק איתו לדעתי. הfuze בעקרון הוא נגן טוב,לדעתי הוא לא מתחרה באיאודיו,בגלל בטריה וסאונד אבל לתקציבים יותר נמוכים,או לדרישות יותר נמוכות הוא יופי של נגן. אם יש לך שאלות ספציפיות,אז יותר קל לענות על אלה,מאשר חוות דעת כללית. באתר של anythingbutipod.com יש ביקורות ארוכות ורציניות על רוב הנגנים,אם את רוצה לדעת משהו ספציפי

תודה רבה! אז מה אתם אומרים?

ה3 הסופיים שלי כנראה הם i7 , d2 ו fuze מה כדאי לי לקנות? ובקשר לתקציב לא אני לא מוגבלת כ"כ אין לי בעיה עם זה.:)

tweeg

New member
למוזיקה?הi7

אבל אם משהו מהתכונות של הd2 קורצות לך אז אותו

מה שקורץ לי בD2

זה העיצוב שלו [שיותר יפה מהןI7] והמסך מגע (שמצד שני זה גם די מוריד לי המסך מגע.) בקיצור נראה לי שD2 יהיה יותר מעניין. מבין כל ה3 נגנים הכי יפה לטעמי זה הFUZE זה פחות או יותר מה שאני אוהבת, סגנון אייפוד כזה, פשוט לא רוצה לקנות אייפוד כי הבנתי שמבחינת איכות מוזיקה מקבלים פחות במחיר יותר יקר.

tweeg

New member
תגובה

לי אישית זה לא סיבות חשובות,אבל עם זה מעניין אותך בעקרון לd2 אין חסרונות לעומת הi7 רק גודל פיזי וטיפה פחות עמידות בגלל גודל מסך. ויש לו המון יתרונות.השאלה עם צריך אותם,כי הוא טיפה יקר יותר. לדעתי הfuze לא מתחרה איתם(אלא במגבלות תקציב) אבל עם עיצוב חשוב לך אז לכי לפיו.

ברור שלא העיצוב הוא זה שיקבע בסוף

אלא האיכות. עכשיו אני נורא מתלבטת בין i7 לD2. איזה יתרונות יש לD2 לעומת הI7?

יאיר B

New member
יתרונות של D2:

1. יכולת הרחבה ע"י כרטיס SD 2. ממשק מגע (אם כי יש כאלה שיראו אותו בתור חיסרון - זה עניין של טעם אישי). 3. צפייה בסרטונים (מסך יותר גדול = יותר נוח, אם כי שניהם דורשים המרה של הסרטונים לפורמט שהנגן מכיר) 4. עוצמת שמע חזקה קצת יותר.

tweeg

New member
*

משחקים,מפות,מילונים,מחשבונים,יומנים,ערכות נושא tv out?

tweeg

New member
לא בעיברית ולא בארץ

בארץ ראיתי מפה של ת"א,נמצאת בקישורים או בטאגליינס מילונים לא ראיתי בעיברית באיאודיופייל יש מילונים לכמה שפות,מפות אני משער שגם בעקרון זה פיתוחי גולשים,והקהילה בארץ לא עשתה הרבה בנושא באיאודיו יש גם מדריכים למפות,אם יש לך כוח מילונים זה בעייתי כי צריך db של מילון אחר,וזה לא חינמי בד"כ ואממ,זהו...

or121210

New member
הצלחת לשים מפות? כי אני לא

שמתי בנגן וזה הראה לי מסך לבן. תוכל להסביר לי איך עשית זאת?

ykro

New member
....

העברתי את כל התיקייה, לא רק את הקובץ של המפה עצמה.. חוץ מזה, שכמו שבהסבר, פעם ראשונה זה עושה מסך לבן - אח"כ אתה יוצא עם הכפתור menu ואז נכנס שוב למפה - זה אמור לעבוד..

ykro

New member
יש שם עוד של ישראל? עוד שאלה..

הסקינים לא יכולים לבטל את האחריות? וקניתי מגן פלסטיק, יש לך מושג אם יש אולי מגן סיליקון לנגן?

למעלה