SanDisk 256MB ULTRA CF Card

halevyO

New member
SanDisk 256MB ULTRA CF Card

אני מעוניין לרכוש מחו"ל את הכרטיס הזה עבור Canon PowerShot A70 לא הצלחתי למצוא אם הוא TYPE-I כמו שהמצלמה צריכה. נא לשים לב שזהוא לא כרטיס רגיל אלא ULTRA , האם מישהוא מכיר. מצורף קישור לאתר בארה"ב שם זה נמכר. תודה.

idohal

New member
הוא מתאים מבחינת הגודל אבל בשביל

מה כרטיס אולטרא למצצמה הזאת? מספיק גם כרטיס רגיל במהירות X12 ותחסוך כמה דולרים.

halevyO

New member
יש ליי אפשרות נוספת

אותו נפח רק לא ULTRA ב- 15 דולר פחות. איך אני יודע מה מהירות הכרטיס (SanDisk 256MB CF Card) אם אני מבין נכון מדבריך המצלמה לא יכולה לנצל את יכולות הכרטיס המהיר?

ted

New member
לא רק מהירות הכתיבה גבוהה יותר

גם מהירות הקריאה גבוהה יותר. המצלמה בכתיבה תיהנה מהמהירות רק קצת אבל אתה תיהנה כשתעביר את התמונות למחשב עם קורא מהיר (USB2, IDE, FIREWIRE). יש לי כרטיסים כאלו והם נהדרים בכל המצלמות.

קריר

New member
TED תרשה לי לחדד את השאלה ?

האם בדגמי A70 \ A80 יש משמעות לשימוש בכרטיסי CF א. רגילים ב. ULTRA ג. ULTRA II האם כולם נחשבים TYPE I ? או ש-ULTRA II הוא כבר TYPE II ? האם המצלמה מנצלת את היכולות שלהם או שמגבילה את המהירות כך שכרטיס CF רגיל מספיק ? 10X

ted

New member
ה ULTRA II מיותר למצלמות האלו.

האולטרא מצויין. הם כולם TYPE 1. כרטיס X10 גם יעשה את העבודה אבל אם יש לך הרבה תמונות, עם האולטרא זה ילך יותר מהר לקרוא למחשב. לפני כמה חודשים היה הבדל גדול במחירים בין כרטיס רגיל לאולטרא, כיום הוא קטן יותר, ולכן הייתי הולך עליו אם ההפרש הוא 15 דולר כמו שנאמר. לא יודע כמה אתה מתכונן לצלם, אבל 256 מ"ב זה לא מי יודע מה הרבה נפח - אולי 250-300 תמונות במצלמות הללו. לפילם זה המון, בדיגיטלי - תוך 3 שעות הכרטיס יכול להיות מלא.

קריר

New member
תודה על תשובתך ted

אני עומד להשתדך ל-A80 חדשה בקרוב
וכרגע אני בבירורים לגבי כרטיס זכרון - אני חושב על 256 - זה די מספיק לי קיבלתי את הצעתך ואקנה CF TYPE I ULTRA (כנראה של SANDISK) אני מבין שזה משפר את קצב ההורדה למחשב אבל אולי אתה יודע אם זה משפר את קצב כתיבת המצלמה לכרטיס \ או קריאת המצלמה מהכרטיס בזמן צפיה בתמונות ???

למעלה