Sandisk (סנדיסק) Sansa View 32GB דעתכם?

Shir GL

New member
Sandisk (סנדיסק) Sansa View 32GB דעתכם?

מתלבטת בינו (עולה 850) לבין iAudio/Cowon i7 16GB מבוסס זכרון פנימי (עולה 600) הבנתי שהשני נחשב איכות יותר טובה, אבל עד כדי כך? בראשון זה זכרון כפול, עם מסך לסרטים, לדעתי יותר נוח... מה כדאי? תודה! טלי

ts9

New member
שני נגנים בעלי אופי שונה

הראשון הוא בעל מסך גדול יותר ויכולות יותר מגוונות השני הוא מכשיר נטו למוזיקה אבל אחד האיכותיים בשוק ובעל סוללה חזקה קפצי לאיזה חנות (סטייל באג) תממששי תראי תחליטי שניהם מצויינים

יאיר B

New member
בנוסף למה ש-ts9 כתב,

שימי לב שהסנדיסק בעיקרון מיועד לסרטים ויש אפשרות להרחיב עוד יותר את הזיכרון שלו עם מיקרו SD ואז תוכלי לקבל נגן פלאש בגודל 48GB שזה המון. לאיאודיו 7 יש את הייתרונות שלו בדמות זמן סוללה משוגע (של כ-50 שעות בפועל) ואיכות שמע פנטסטית, אבל לסרטים הוא ממש לא מתאים (מסך קטן מאוד).

Shir GL

New member
תודה רבה על התשובות רק עוד שאלה אחרונה לסיכום

אם מתיחסים לסנדיסק לבד - אז איכותו טובה? כי שמעתי ביקורות לא כל כך טובות לגביו - שהוא נתקע, שזמן הסוללה שלו נמוך, לא עמיד...ובאמת כפי שאמרתם, אם עוד מרחיבים אותו אז המחיר שלו ממש טוב ויש לו יתרונות שאין לאיאדיו. אבל השאלה אם איכותו באופן כללי מצדיקה את קנייתו?? או שכדאי לי להסתפק באיאדיו שאגב, הסלייד בשני לא עלול לעשות בעיות (באיאדיו) - נגיעה הכי קטנה ויעביר לי שירים לבד<? תודה רבה רבה לכולם שבוע טוב טלי (אחות של שיר)

יאיר B

New member
בביקורות ברשת כתבו שאיכות הקול של

סנדיסק וויו פחות טובה משל הקליפ והפיוז (שמבוססים על אותו צ'יפ). מבחינץ עמידות פיזית - לא ראיתי אותו אבל אני מניח שהיא סבירה (יש לי קליפ ופיוז והם מרגישים טוב מהבחינה הזאת). לגבי הסלייד ב-7 - זו אכן בעיה ולכן נועלים את המקשים שלו (כפתור HOLD). זה עלול להיות לא נוח אם כל הזמן משנים דברים (אם כי ניתן להגדיר לנגן שימוש במקשי הווליום להגברה/הנמכה של הווליום או להעברה קדימה ואחורה של שיר גם כאשר הנגן נמצא על HOLD). לגבי מה לקנות - לדעתי השיקול שלך צריך להיות השימוש במכשיר. אם המכשיר מיועד בעיקר למוזיקה - מציע את ה-7.

למעלה