Sanabelle, מישהו מכיר?

Adi Fr

New member
Sanabelle, מישהו מכיר?

גומי הקטן לא מתעניין בשום חטיף שמצאתי עד היום בשוק, ותמיד רציתי משהו שיהיה לו לפינוק מדיי פעם או יגרום לו לצאת ממתחת לספה כשאני צריכה לצאת מהבית. במקרה קיבלתי לפני כמה ימים שתי חבילות קטנות של החטיף הזה, יחד עם הזמנת האוכל שלו.
לפי הרכיבים נראה טוב, וגם הערכים התזונתיים נחמדים - 30% חלבון,22 שומן.
הוא מטורף על זה!!! אני מנסה להרגיל אותו בעזרת הדבר הזה לבוא אלי כשאקרא לו, לכל הפחות.

מישהו מכיר ויודע אם זה באמת טוב להם? שלא יתרגל לנשנש ג'אנק בטעות...

lili 87

New member
אפשר קישור לזה? ובאותו נושא-

זה חטיף קשה אני מניחה?

ובאותו נושא, החמוס שלי משתעמם מאוכל נורא מהר. מחפשת אוכל יבש ולא חטיף כתחליף חדש ומעניין
המלצות?? (רצוי משהו בארץ, שלא אצטרך לחכות מלא זמן)

גרוברית

New member
אני משתמשת באינסטינקט

וכפי שכתבתי בשרשור פה למטה בדיוק יש מבצע עליו
אז אולי שווה לך (תלוי איזו כמות אוכל את צריכה).
ויכול להיות שהאוכל מההתחלה לא טעים לו? לא נשמע לי הגיוני שהוא משתעמם
וכבר כתבו פה קודם שלא מומלץ להחליף אוכל בתדירות גבוהה...

lili 87

New member
ראיתי שיש מבצע, אנסה כנראה

הבעיה עם החמוס שאימצתי אותו מאנשים שלא באמת ידעו לגדל חמוס, ולא ברור איפה הוא היה קודם ומה אכל
בהתחלה הוא אכל את האוכל שאני מביאה גם לחמוסה,
ובזמן האחרון כאילו לא בא לו לאכול יותר אותו, ויש לו מלא תאבון, הוא גרגרן
הוא יאכל הכל חוץ מאת היבש
אני מערבבת את היבש עם אוכל רטוב שהוא אוהב, זה עוזר חלקית, הוא בורר את האוכל

Misha180

New member
חשוב שלפחות 90% מהתזונה

תהיה ממזון יבש. אחרת נחלשות להם השיניים וזה מביא בעיות רציניות. אם את מחליפה אוכל, מאוד חשוב לעשות את זה בהדרגה אחרת זה עלול לגרום לבעיות עיכול ושלשולים (מנסיון) שלי מאוד אוהב רויאל קאנין. אינסטינקט לא התקבל כל כך טוב, הוא אכל מעט יותר ונהיה לו קרי מסריח. בגלל שהרויאל קנין קצת פחות טוב מבחינת חלבון, אני פשוט שמה לו חצי חצי וזה התאזן. אולי כדאי לך לנסות לשים לו במקום אוכל רטוב שני סוגי אוכל, אחד שהוא אוהב יותר ואחד בריא יותר (חשוב ששניהם יביעו של חברות איכותיות כמובן)

Misha180

New member
ולגבי גרגרנות

כל החמוסים ככה :) אוכל חדש ומעניין מטריף אותם, טוזיק בא ומבקש ממני גלידה כשאני אוכלת חחח השאלה היא באיזו רמה, כי אם זה קיצוני זה לא טוב. גם אל תשכחי שעכשיו קיץ, וחומסים באופן טבעי אוכלים פחות וחשוב לשמור שלא יאבדו יותר מידי ממשקלם. פרטון ופרוויט מצוינים לשמור על משקל (ותיאבון, אני חייבת להגיד)

lili 87

New member
הוא כל כך גרגרן שכל פתיחת מקרר מעירה אותו

הוא יכול לישון הכי עמוק, אבלל.. אם המקרר נפתח הוא מיד רץ לראות מה קורה. ככה זה 80 פעם ביום
וזה לא שיוצא לו משהו מזה שהמקרר נפתח, (הוא כל הזמן מנסה לחמוד מלפפונים)
ומאיתנו הוא לא "מבקש" אוכל כשאנחנו אוכלים, הוא פשוט קופץ עלינו ובא לנגוס
והוא הרזה קצת לקראת הקיץ, בגלל זה מלחיץ אותי שלא יהיה רזה ושלא ירעיב את עצמו.
בדיוק חיפשתי השבוע לקנות פרטון, לא מצאתי בחנויות, אזמין ברשת אם לא תהיה ברירה

Misha180

New member
אין בארץ

צריך להזמין מחול. גם לי יש בעיה עם המשקל שלו, הןא מרזה מאוד בקיץ וקשה להשמין אותו בחורף. מה שדר גנץ המליץ לי כדי לשמור על הגזרה השמנמנה שלו זה להוסיף כפית שמן קנולה לאוכל, פעם ביום. אם אין לך פרטון זה גם טוב, ובריא לפרווה שלו

lili 87

New member
כן, מכירה את בעיית האסור אוכל רך

הוא לא נהיה רך מידי, שומעים בשיניים שלו שהוא מפצח, פשוט כל הנוזל גיפה של האוכל הרך נמצא קצת מסביב בריח ובטעם..
אעשה ניסיון עם האינסטינקט, בהדרגה ומקווה שהוא יאהב

alonbro

New member
Royal canin

אני משתמש ב royal canin kitten , יש בו 36% חלבון ו18% שומן... סקארלט אוהבת את זה, היא מעדיפה שאני מפזר לה את זה על הרצפה.
בתור חטיף יש לה Wanpy Happy Chicken Gizzard שהיא ממש אוהבת, היא יודעת באיזו מגירה זה נמצא וכל הזמן מתחננת שהמגירה תיפתח... (52% חלבון 4.5% שומן)
אוסיף תמונות בקרוב....

למעלה