san פרק 31 חלק א'

kiCkiC

New member
את רוצה מכות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כי אני תיכף מגיעה להרביץ לך
ג'ולי, אל תקשיבי לה
תמשיכי לכתוב לנו, אנחנו נהנים מכל פיסקה - לקרוא את הסדרה מפיך הרבה יותר מעניין מלראות אותה...

lim55

New member
זהו..

שממש לא!!!! עם כל הכבוד לג'ולי..ויש.....אין כמו לראות את הסדרה.
ותזהרי שאני לא אבוא להרביץ לך..אני יודעת איפה את גרה.
דרך אגב התחלתי את 황진이 ואני מאד נהנית. את השחקנית הראשית ראיתי כבר בסרט או שניים...(בינתיים היא קצת מעצבנת..) את השחקן הראשי אני אוהבת . הוא מתוק נורא עם הפנים המאוהבות שלו
. המוסיקה מדהימה..הצבעים באמת מסנוורים
..אבל יפים!!!!

לדעתי הגומות של סאן יביאו שלום למזה"ת../images/Emo9.gif

התקצירים אכן ארוכים מהנורמל אבל מצויינים,אני קוראת אותם לפני שאני צופה כדי לדעת אם אני הולכת להתבאס או לא...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

ראיתי קטעים משני הפרקים,בתקווה ואני אראה היום [אלא אם כן יהיה סרט ממש טוב בערוצים אחרים
]. אני חייבת לציין שסאן שיכור זה משהו

jul sho

New member
שבוע טוב ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אז בסדר יש תמיכת הנהלה ..והמועצה מאשרת אז בפרקים הבאים אגיש לכם מתכונת עניינית תודה על תשומת הלב בואו נשתה קפה זביונה zabayone 2 כפיות נס קפה מגורען 3 כפיות סוכר לערבב עם מים ממש טיפה לערבב לערבב לערבב להוסיף טיפה מים חמים לערבב שיראה כמו אספרסו להוסיף חלב כמעט קפוא מים כמעט קפוא קרח כמה שרוצים כדור גלידה כוס הכי גבוהה תגידו לי מה דעתכם...

7han

New member
מעולה

גם אבא שלי היה מכין לנו אתזה ואני רוצה להגיד לך תודה על התקצרים והתמונות נהדרות במיוחד שהפסדתי את ההתחלה עכשיו אני יודעת לאן הנסיך הלך תוןדה

kiCkiC

New member
אני רוצה פראפה.....

אני מתגעגעת לפראפה בקיץ
ניסתי להכין כמה פעמים בבית אבל זה אף פעם לא מזכיר את מה ששתיתי ביוון..........

jul sho

New member
frape אז בואי לסיבוב איתי

קניתי מרח' אתינס את המכשיר הזה שמקציף אני מכניסה 3 כפות שטוחות של קפה מגורען 6כפות סוכר חום מערבבת על שנהייה לבן מוסיפה חלב מוקצף זה הולך ...........יום אחד שניפגש כולנו אני אכין לכולם פרפה ........וגם סלט יווני עם גבינה FETA יאלה יום טוב לכולם

lim55

New member
נראה טעים!!!!!

אבל 6 כפיות סוכר לכוס???
מחר אני אנסה להכין..... גם לי יש את המקציף הזה. מדובר על משקה קר נכון?

למעלה