Samsung Galaxy Note 10 Lite SM-N770F

יובלי121

New member
Samsung Galaxy Note 10 Lite SM-N770F

חוות דעת? אני רואה שהמכשיר כבר ירד 200 שח בשבוע האחרון...כמה עוד ירד? אני קונה רק סמסונג.

איך הוא? המלצות לדגם אחר? העט לא מעניין...

אני דווקא אוהב את העט

נוח מאוד שרבט שורה/קומה בחניון או לצייר איזה רעיון ולא בענייני גיימינג אז מעבד חזק מאוד לא מעניין.
אבל מה שכן זה שקראתי באיזה מקום שהמסך שלו לא משהו ואני רוצה המסך יהיה חסכוני בזרם, קריא בחוץ גם בקיץ הישראלי, הרזולוציה לא ממש מרשימה אותי.
מישהו יודע מה איכות המסך שלו בעוצמת הארה בשמש?

רק מה שמבאס ביבוא הרשמי של סאמסונג

ה שמשום מה מתעקשים לא להביא מכשירי DUAL SIM - DUAL STANDBY, מה ששימושי מאוד למי שיש לו סים פרטי וסים עסקי שאותו הוא מכבה בשעות הערב או נוסע לחו"ל וקונה שם סים מקומי בזול.

NOTE 10 LITE מסך

ואם כבר מדברים על המסך: מדובר אמנם במסך ישר וגדול (6.7 אינץ')
אבל הוא לא מדהים באיכותו
מדובר במסך מהסוג שתמצאו במכשירי סדרת A הזולה יותר של סמסונג עם רזולוציה 2400x1080 ו394 ppi (צפיפות פיקסלים למסך)
הפעם האחרונה שבה טלפון עם סדר גודל כזה של צפיפות פיקסלים היה חלק מסדרת הנוט הייתה ב2013 עם הנוט 3
במכשירים החדשים יותר צפיפות הפיקסלים נעה סביב 500 ppi
המסך הזה גם חיוור בהשוואה למסכים המאוד בהירים וצבעוניים של סדרות הדגל

https://www.ynet.co.il/digital/mobile/article/rye5JZZV8

הרזולוציה לא מגרדת לי, הנראות בחוץ בקייץ - מאוד

אני צריך מסך שאוכל לראות אותו גם באור שמש ישראלית.

לשניהם יש מסכים כמעט דומים NOTE 10 LITE & A71

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10003&idPhone2=9995

הרי לך ציטוט מסיקור על A71:

בחזית הסמארטפון מככב מסך בגודל 6.7 אינץ' עם פאנל מסוג Super AMOLED Plus ברזולוציית +Full HD ובפריסה של 2400 על 1080 פיקסלים
יחס התצוגה מסתכם ב20 על 9 ומעניק לנו מבנה ארוך למדי כשצפיפות הפיקסלים עומדת על 393 פיקסלים לאינץ’
ההגנה על חזית המכשיר מתבצעת באמצעות זכוכית גורילה גלאס 3 וקצב הרענון של התצוגה מסתכם ב60 הרץ

בשטח הצבעים אותם התצוגה מפיקה די מאכזבים וללא ממשק הגדרות הניתן לכוונון עמוק מצאנו את עצמנו ללא יכולת לשינוי הבעיה, עקב כך הצבעים אותם הצלחנו להציג היו מעט אפרוריים ושטוחים או חיים ועזים באופן מוגזם לגמרי

על צבעי התצוגה הצלחנו לשלוט במעט דרך ממשק ההגדרות, בו נמצא זוג מצבים הנקראים “טבעי” ו“ססגוני” תחת “מצב תצוגה” בשעה שטבעי הוא המצב המובנה של המסך ובהפעלת מצב ססגוני קיבלנו צבעים עזים ולא מציאותיים עם אפשרות עדינה לכוונון איזון הלובן שלא תרמה לנו במיוחד

מנגד אין הדבר אומר כי התצוגה של הGalaxy A71 רעה ובלתי שמישה
אלא שבמידה ואתם מגיעים ממכשיר בעל מסך טוב יותר הנמצא במכשיר דגל כנראה שתשימו לב לצבעים האפרוריים בתחילה אך תתרגלו אליהם עם הזמן
הדבר הזה יותיר אתכם עם הבעיה הקלה שכל הזמן תצטרכו לקחת בחשבון שהתמונות שתעלו לרשת יהיו מעט לא מדויקות מבחינם צבעים עקב אי הצגה נכונה שלהם על המסך בסמארטפון שלכם

רמות הבהירות בתצוגה טובות אך לא מהמצוינות ביותר בשוק אף שמדובר בפאנל מסוג Super AMOLED
הבהירות המקסימלית תעזור בהחלט לצפייה במסך מול שמש ישירה אך זו גרמה לנו בכל פעם מחדש לרצות מעט יותר על מנת לראות בבירור מוחלט את התצוגה

בצד ההופכי של הדברים התצוגה מסוגלת להגיע לבהירות מינימלית נמוכה במיוחד כך שבעת שכיבה במיטה לא הסתנוורנו מהמכשיר

https://www.gadgety.co.il/246309/galaxy-a71-review

enigo

New member
אז "דומים מאוד" או "כמעט זהים" יהיה הביטוי הנכון

למעלה