Samsubg Note20p שעון מעורר נדפק.

Haim_Gds

Member
הזוי לחלוטין, בשבועיים האחרונים השעון המעורר בטלפון (המקורי של סמסונג) מעיר אותי בימי השבוע ב 6:30 עם מוזיקה שלא בחרתי ולא בזמנים שקבעתי, בעבר הכל עבד יופי.
איך לעזאזל מתקנים את זה?
האם ה Sleep mode צריך בכלל להיות שם? לא זכור לי שראיתי אתו בשעון

SmartSelect_20250914_092015_Clock.jpg

SHERME

Well-known member
הזוי לחלוטין, בשבועיים האחרונים השעון המעורר בטלפון (המקורי של סמסונג) מעיר אותי בימי השבוע ב 6:30 עם מוזיקה שלא בחרתי ולא בזמנים שקבעתי, בעבר הכל עבד יופי.
איך לעזאזל מתקנים את זה?

צפה בקובץ המצורף 137059
SLEEP MODE כלל לא צריך להופיע שם אלא אם כן הגדירו אותו מראש, כנס לסליפ מוד וכבה אותו

כנס להגדרות >> יישומים >> כנס לאלפליקציה ולמטה בחר אלץ עצירה
לאחר מכן לצאת למסך הראשי לחפש את האפליקציה המושבתת ולהפעיל אותה מחדש
ולבדוק מה המצב
אפשר בהגדרות השעון לסדר הכל כולל זמנים וסוגי צלצול, להקיש על שלושת הנקודות לצד ה+

אם בשלב מסוים אתה רואה שכלום לא עוזר
אז אפשר למחק את האפליקציה לגמרי מהטלפון כנ"ל
ולהתקין אותה מחדש דרך GLAXSY STOR

נערך לאחרונה ב:

Haim_Gds

Member
ה SLEEP MODE לא מופיע שם
אפשר בהגדרות השעון לסדר הכל כולל זמנים וסוגי צלצול, להקיש על שלושת הנקודות לצד ה+
יודע, לא רואה איפה השעון המעורר של 6:35
השעון המעורר העליון (של 6:30) לא ניתן להסרה.
אשמח להמלצה על אפליקציית שעון מעורר פשוטה ונוחה, בלי קישקושים ואורות אלא משהו הדומה למה שיש לי עכשיו.

SHERME

Well-known member
ה SLEEP MODE לא מופיע שם

יודע, לא רואה איפה השעון המעורר של 6:35
השעון המעורר העליון (של 6:30) לא ניתן להסרה.
אשמח להמלצה על אפליקציית שעון מעורר פשוטה ונוחה, בלי קישקושים ואורות אלא משהו הדומה למה שיש לי עכשיו.
תמחק את האפליקציה מהטלפון ותתקין אותה מחדש
הגדרות >> יישומים >> להקיש על אפליקצית שעון לרדת למטה ולהסיר את האפליקציה מהטלפון
לאחר מכן להתקין אותה מחדש

אם גם זה לא עוזר אז להתקין את האפליקציה הזאת בטלפון

haimgds

Member
הגדרות >> יישומים >> להקיש על אפליקצית שעון לרדת למטה ולהסיר את האפליקציה מהטלפון
לא ניתן להסיר, הדבר היחידי שהצלחתי הוא הסרת העידכונים וחזרה לגרסה שבאה עם הטלפון. נראה מתי אקום מחר....
בכל מקרה, השעון המעורר העליון (של 6:30) נעלם יחד עם שאר השעונים אז קינפגתי אותם מחדש, נקווה שזה יפתור את הבעייה.
ד"א, איך מונעים עידכון אוטומטי?

נערך לאחרונה ב:

Haim_Gds

Member
לא ניתן להסיר, הדבר היחידי שהצלחתי הוא הסרת העידכונים וחזרה לגרסה שבאה עם הטלפון. נראה מתי אקום מחר....
בכל מקרה, השעון המעורר העליון (של 6:30) נעלם יחד עם שאר השעונים אז קינפגתי אותם מחדש, נקווה שזה יפתור את הבעייה.
ד"א, איך מונעים עידכון אוטומטי?
לא עזר, עדיין רק השעון של 6:30 מצלצל בבוקר, השאר לא. התקנתי את האפליקציה של גוגל, ממשק מפגר ומחורבן (עוצב לילדי גנון?) אך מקווה שיעבוד כמו שצריך.
איפה אני מוצא את השעון של 6:30? אני לא רוצה לקום בבוקר בחג...

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
לא עזר, עדיין רק השעון של 6:30 מצלצל בבוקר, השאר לא. התקנתי את האפליקציה של גוגל, ממשק מפגר ומחורבן (עוצב לילדי גנון?) אך מקווה שיעבוד כמו שצריך.
איפה אני מוצא את השעון של 6:30? אני לא רוצה לקום בבוקר בחג...
כנס לאפליקצית השעון של סמסונג הקש על "SLEEP MODE" נכנסים לעמוד, שם בעמוד מיידית להקיש בצד שמאל למעלה על "שלושת הנקודות" ללחוץ על "מחק" יופיע למטה שאלה האם למחוק סליפ מוד להקיש מחק וזהו

1Shir

New member
איך לעזאזל מתקנים את זה?

צפה בקובץ המצורף 137059
נצל"ש סמסונג S23 שאלה לגבי שעון מעורר
כאשר אני עושה שעון מעורר לזמן מסוים, הוא מצלצל שוב באותו זמן אחרי שבוע. איך משנים את ההגדרות כדי שהוא לא יעשה את זה?
תודה רבה מראש!

SHERME

Well-known member
נצל"ש סמסונג S23 שאלה לגבי שעון מעורר
כאשר אני עושה שעון מעורר לזמן מסוים, הוא מצלצל שוב באותו זמן אחרי שבוע. איך משנים את ההגדרות כדי שהוא לא יעשה את זה?
תודה רבה מראש!
נכנסים להגדרות השעון בלחיצה על שלושת הנקודות ליד + שם אפשר להגדיר הכל נודניק איזה ימים השעון מעורר יעבוד האם הוא מופעל לפעם אחת בלבד וכדו'

Haim_Gds

Member
מה האפליקציה?
ה SLEEP MODE לא עבד משום מה ואז השתגע עם השעות... בכל מקרה הייתי רוצה שיעבוד.

haimgds

Member
-הסרתי את עידכוני השעון בחזרה לגרסה שבאה עם הטלפון.
-התקנתי את האפליקציה של גוגל.

ה "SLEEP MODE" עובד מ 23:30 ל 06:30
השעון המעורר עובד ומוצב ל 6:20 אבל יש שעון נוסף שפועל ב 6:30 שאני לא מוצא ולא יודע איך להעיף אותו.

Haim_Gds

Member
השעון המעורר "עובד", מציג את הזמנים הנכונים אך לא מצלצל...

Haim_Gds

Member
חושב שהבנתי את הבעיה...

בעידכון האחרון המפגרים בסאמסונג החליטו לשנות את הממשק של ה Sleep time ממסך נורמלי עם הכנסת נתונים באמצעות לוח המקשים למן קישקוש מטומטם של "חוגה" דבילית שעוברת בקפיצות של 5 דקות.
ה Sleep time בטלפון שלי היה 12:00-06:24 ואחרי העידכון גירסה המיותר שלהם הוא נהפך ל 12:00-06:25 ומכיוון שהשעון עובד אך לא מצלצל ב Sleep time הופיעה הבעיה ששיגעה אותי.

טלפון מחזיק מעמד אצלי כ 2-3 שנים, לא עומד לבצע שום עידכון גירסה בזמן הזה.

למעלה