SLEEP MODE כלל לא צריך להופיע שם אלא אם כן הגדירו אותו מראש, כנס לסליפ מוד וכבה אותוהזוי לחלוטין, בשבועיים האחרונים השעון המעורר בטלפון (המקורי של סמסונג) מעיר אותי בימי השבוע ב 6:30 עם מוזיקה שלא בחרתי ולא בזמנים שקבעתי, בעבר הכל עבד יופי.
איך לעזאזל מתקנים את זה?
האם ה Sleep mode צריך בכלל להיות שם? לא זכור לי שראיתי אתו בשעון
צפה בקובץ המצורף 137059
יודע, לא רואה איפה השעון המעורר של 6:35אפשר בהגדרות השעון לסדר הכל כולל זמנים וסוגי צלצול, להקיש על שלושת הנקודות לצד ה+
תמחק את האפליקציה מהטלפון ותתקין אותה מחדשכנס להגדרות >> יישומים >> כנס לאלפליקציה ולמטה בחר אלץ עצירה
ה SLEEP MODE לא מופיע שם
יודע, לא רואה איפה השעון המעורר של 6:35
השעון המעורר העליון (של 6:30) לא ניתן להסרה.
אשמח להמלצה על אפליקציית שעון מעורר פשוטה ונוחה, בלי קישקושים ואורות אלא משהו הדומה למה שיש לי עכשיו.
לא ניתן להסיר, הדבר היחידי שהצלחתי הוא הסרת העידכונים וחזרה לגרסה שבאה עם הטלפון. נראה מתי אקום מחר....הגדרות >> יישומים >> להקיש על אפליקצית שעון לרדת למטה ולהסיר את האפליקציה מהטלפון
לא עזר, עדיין רק השעון של 6:30 מצלצל בבוקר, השאר לא. התקנתי את האפליקציה של גוגל, ממשק מפגר ומחורבן (עוצב לילדי גנון?) אך מקווה שיעבוד כמו שצריך.לא ניתן להסיר, הדבר היחידי שהצלחתי הוא הסרת העידכונים וחזרה לגרסה שבאה עם הטלפון. נראה מתי אקום מחר....
בכל מקרה, השעון המעורר העליון (של 6:30) נעלם יחד עם שאר השעונים אז קינפגתי אותם מחדש, נקווה שזה יפתור את הבעייה.
ד"א, איך מונעים עידכון אוטומטי?
כנס לאפליקצית השעון של סמסונג הקש על "SLEEP MODE" נכנסים לעמוד, שם בעמוד מיידית להקיש בצד שמאל למעלה על "שלושת הנקודות" ללחוץ על "מחק" יופיע למטה שאלה האם למחוק סליפ מוד להקיש מחק וזהולא עזר, עדיין רק השעון של 6:30 מצלצל בבוקר, השאר לא. התקנתי את האפליקציה של גוגל, ממשק מפגר ומחורבן (עוצב לילדי גנון?) אך מקווה שיעבוד כמו שצריך.
איפה אני מוצא את השעון של 6:30? אני לא רוצה לקום בבוקר בחג...
נצל"ש סמסונג S23 שאלה לגבי שעון מעוררהזוי לחלוטין, בשבועיים האחרונים השעון המעורר בטלפון (המקורי של סמסונג) מעיר אותי בימי השבוע ב 6:30 עם מוזיקה שלא בחרתי ולא בזמנים שקבעתי, בעבר הכל עבד יופי.
איך לעזאזל מתקנים את זה?
האם ה Sleep mode צריך בכלל להיות שם? לא זכור לי שראיתי אתו בשעון
צפה בקובץ המצורף 137059
נכנסים להגדרות השעון בלחיצה על שלושת הנקודות ליד + שם אפשר להגדיר הכל נודניק איזה ימים השעון מעורר יעבוד האם הוא מופעל לפעם אחת בלבד וכדו'נצל"ש סמסונג S23 שאלה לגבי שעון מעורר
כאשר אני עושה שעון מעורר לזמן מסוים, הוא מצלצל שוב באותו זמן אחרי שבוע. איך משנים את ההגדרות כדי שהוא לא יעשה את זה?
תודה רבה מראש!
תסביר בצורה ברורה מה עשית שלא עזרלא עזר, השעון המעורר עדיין לא עובד...
על איזו אפליקציית שעון אתה מדבר?השעון המעורר "עובד", מציג את הזמנים הנכונים אך לא מצלצל...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.