Samos marina עדכון מחירים

Samos marina עדכון מחירים

הגענו לסמוס מרינה בשבוע שעבר.
אנג׳לה המקסימה קידמה את פנינו במשרד המרינה ועדכנה אותנו כי פיטרו חצי מהצוות וכי יש מחירון חדש מתחילת יוני.
לסירה עד 14 מ׳ המחיר היה בסביבות 500 יורו + 16% vat.
המחיר החדש 1,400 € + 16% לחודש !!!

לידיעת המתכננים להשאיר את היאכטה בסאמוס

אורי

rancho

New member
ככה היוונים רוצים להציל את הכלכלה שלהם?

אולי הישראלים יעדיפו את יוון על טורקיה אבל האירופים? הם יברחו בחזרה לטורקיה. 1400 יורו + מעמ זה מחיר שרק המרינות היקרות בארה'ב מגיעות אליו. מחיר של 20 דולר לפוט לחודש נחשב גבוה שם. כלומר סירה של 40 פיט תשלם בין 1000 ל - 1300 דולר לחודש. אני עוקף...............

mensohn19

New member
עשה טובה, ןטובה גדולה, ואפילו באם אתה כלכלן

תן פחות עצות ליוונים, (האם מישהו מהם ביקש ממך עצה?)
תגובתך נכונה : יקר עבורך ?! אז אל תבוא , ע ק ו ף !
במחשבה ובבדיקה יותר מעמיקות תבין : שמבחינת חשבון הכנסות אין כל הבדל באם יגיעו 2000 סירות וכל אחת תשאיר 1000 דולר או 1000 סירות וכל אחת תשאיר 2000 דולר , הם מעונינים בלקוחות עשירים ולא ב"עמך" אלה שיש להם כסף והרבה, להפוך את המקום ל"יוקרתי" , כאלה שקונים בכיכר המדינה (ת"א) כאשר את אותו המוצר הם יכולים לקנות במקום אחר בשליש מהמחיר! העיקר להפגין את עושרם ויכולתם להוציא כספים! ודרך אגב ,עם לקוחות כאלה יהיה להם יותר רווח ,פחות רעש , בלבול מוח, והוצאות על כל מיני שרותים ל"המון".
ואין מה לחשוש , עדיין מספיק יאכטות אירופאיות משייטות בים התיכון
אז, אל תשכח לאותת בעקיפה !
ובטורקיה? מה קרה ? המרינות נעשות יותר זולות?!

zina71955

New member
אני מניח שאתה מתייחס למרינה בפיטגוריון

זה עשר שנים שאני "עוקף" אותה. לטעמי בשייט בין האיים היווניים לא צריך להיכנס כלל למרינה. אפשר להסתדר יופי בלעדיהן כל עוד הנמלים העירוניים לא עברו לשיטה התורכית. רק לצורך הדוגמא. בחמישה חודשים של שוטטות בים האגאי והיוני נכנסתי שלוש פעמים בלבד למרינה. ולמי שרוצה להשאיר סירה למספר חודשים הייתי מציע פתרונות יותר טובים מאשר פיתגוריון.

אילן ערב טוב. אכן המרינה ליד פיטגוריו

מרינה נוחה ונעימה ומעתה גם יקרה.
היאכטה תישאר שם כל הקייץ במחיר הישן !

אילו פתרונות אחרים להשארת סירה ישנם באזור ?

אורי

zina71955

New member
לדוגמא - קרלובסי בסמוס במספנה המשפחתית

אתה מרים את הסירה ומשאיר אותה dry לקיץ/חורף בפחות ממחצית המחיר שעולה לך (במחיר הישן) בפיתגוריון. כולל הרמה והורדה. עוד - אי אחד צפונה - כיוס. יש שם מספנה משפחתית בפיורד שומם כ 8 מייל צפונה ל so called marina שמצפון לנמל המרכזי. אני משאיר שם את הסירה על דרך קבע כשאני חוזר הביתה בקיץ, עלה לי 250 יורו הרמה+הורדה + 50 יורו לחודש על האדמה. לך יעלה כמה גרושים יותר. בקרלובסי עשיתי בשעתו משהו דומה עד שגיליתי את המספנה בכיוס. את פיתגוריון ראיתי רק כשנסעתי לשדה התעופה.

האם מחירון החדש כבר בתוקף?

לי אמרו בטלפון לפני שבועיים מחיר של 418 יורו לסירה בגודל 40 רגל?

שלמה532

New member
מספנה בקרלבוסי

1-מה עומק המעגן במספנה?
2-ההרמה על-ידי טרבל ליפט, או מנוף?
תודה-שלמה

zina71955

New member
העומק במספנה 3-4 מטר

במספנות המשפחתיות האלה אין travel lift. בדרך כלל מרימים/מורידים על ידי slip ועגלה/טריילר מותאם שיורד למים ונגרר באמצעות טרקטור ו/או מערכת גלגלות/כננת. במספנה בקרלובסי יש גם מנוף מתניע. בקרלובסי הכלים הקטנים (יכטות/ספינות) עד 13 מטר במנוף מתניע והכלים הגדולים יותר בסליפ/טריילר/ים מותאמים. יש שם שטח אחסנה גדול יחסית. אנשי מקצוע מובאים על ידי בעל המספנה מבחוץ.

למעלה