Same Old Scene / Roxy Music

turrican

New member
Same Old Scene / Roxy Music

עוד שיר שלא שמענו יאמבה זמן (אלכס תתבייש לך..!) בריאן פרי ועוד חברים ב- ROXY MUSIC באחד הלהיטים הענקיים שלהם.. Same Old Scene מהאלבום Flesh + Blood מ-1980
Nothings last forever Of that i´m sure Now you´ve made an offer I´ll take some more Young loving may be Oh so mean Will i still survive The same old scene? In our lighter moments Precious few It´s all that heavy weather We´re going through When i turn the corner I can´t believe It´s still the same old movie That´s haunting me Young loving may be Oh so mean Trying to revive The same old scene Young loving may be So extreme Maybe we should try The same old scene​

newave

New member
אפילו @ יכול לספר לך

שזה אחד השירים האהובים עלי

adiville

New member
שאלה על רוקסי מיוזיק !

באלבום החדש של אלפאוויל יש חידוש של רוקסי מיוזיק לשיר שנקרא : Do the strand. מישהו מכיר את השיר הזה ? כי אני ממש לא......

turrican

New member
ואללק צודק

שיר ענתיקה מ-73 מהאלבום של רוקסי שנקרא: For Your Pleasure . אני בכל אופן לא מכיר את השיר הנ"ל אבל אם אלפאוויל מבצעים אותו אז יש למה לצפות...

הגעתם למכון הנכון

מהשירים היותר טובים של רוקסי, אם כי ההימור שלי שמרבית חברי הפורום די ישנאו אותו. רוקסי של שנות ה- 70 הייתה הרבה פחות מלוקקת והרבה יותר מופרעת ממה שאנחנו מכירים בלהיטים המאוחרים שלהם. האלבום ממנו לקוח השיר הוא אחד מהכי אהובים עלי, וטביעות אצבעותיו של בריאן אינו (שהחל את הקריירה ברוקסי) ניכרות כמעט בכל צליל.

newave

New member
ליודעי דבר

אני יודעת שה stranglers היו להקת פאנק איזה עוד להקות היו כאלו ושינו את הסגנון בשנות ה-80?

בואו נראה

captain sensible מה damned ניסה לעשות כסף עם happy talk המתוק פול וולר מהג'אם הפך מפאנקיסט לזמר סול הקלאש גם עברו מפאנק למשהו לא מוגדר קוסטלו אף פעם לא היה ממש פאנק, גם לא פוליס. גו'נתן ריצ'מאן יכול ליפול לקטגוריה הזו בטח יש עוד...

DJ Dawn

New member
פחחחחחחחחח... קראתי אותך "הפוך"!

קראתי "כאילו" את שואלת אם Do The Strand של רוקסי מיוזיק הוא חידוש. עם כולכם הסליחה (לפעמים הדיסלקציה קופצת גם כשאני קוראת פעמיים).

adiville

New member
איך אני לא אהיה בטוחה ?

החמאתי למריאן גולד על השיר הזה אז הוא אמר לי : "אבל זה לא שלי...זה חידוש של רוקסי מיוזיק......" והוא אפילו דיבר בעברית ! סתם סתם
אומנם אני לא מכירה את המקור אבל החידוש פצצה סוף הדרך !!!

למעלה