Saluton

אלי-613

New member
Saluton! Mi estas komencanto kaj volas paroli kun homoj aliaj ĉi tie en Israelo. Mi povas paroli iom da Esperanto, sed devas ekzerci pli. Mi trovis la retejon de la esperanto ligo en Israelo, kaj tiam trovis ĉi tiun forumon. Kiel mi povas paroli kun pli homoj? Mi vidis ĉi tie, ke vi uzas Zoom-on, ĉu vi havas pli lokoj por paroli kaj skribi? Dankon​

מיכי 10

Member
Saluton! Mi estas komencanto kaj volas paroli kun homoj aliaj ĉi tie en Israelo. Mi povas paroli iom da Esperanto, sed devas ekzerci pli. Mi trovis la retejon de la esperanto ligo en Israelo, kaj tiam trovis ĉi tiun forumon. Kiel mi povas paroli kun pli homoj? Mi vidis ĉi tie, ke vi uzas Zoom-on, ĉu vi havas pli lokoj por paroli kaj skribi? Dankon​
עוד משהו שנזכרתי בו כרגע: יש קבוצת וואטסאפ של צעירים שמתכתבים באספרנטו. אני אינני נמנית עליה, אבל אבקש שיכניסו אותך לקבוצה, אם זה אפשרי.

מיכי 10

Member
שלום אלי, ממש לגמרי במקרה נכנסתי לכאן, והופתעתי כשמצאתי הודעה חדשה בפורום זה, שחשבתי שנסגר כבר מזמן מזמן. מתנצלת שאני מגיבה אליך בעברית, מחוסר זמן. כיוון שאני כבר לא כאן, אכתוב לחבר או שניים מאל"י (האגודה הישראלית לאספרנטו), בתקווה שתקבל מענה לשאלתך.
בכל מקרה, שמחה שהגעת ללמוד אספרנטו, ושכתבת כל כך יפה,
מיכל.

למעלה