!saluton al c^iu

n e w Guy

New member
!saluton al c^iu

שלום לכולם! שמי גיא ואני למדתי אספרנטו בשביל האולימפיאדה הוירטואלית, התחרות של נוער שוחר מדע (למי שיודע על מה מדובר...). סיימתי את הדיסק, למרות שאני צריך לחזור על השיעורים האחרונים, שעברתי עליהם מהר מדי בגלל הלחץ בזמן. מאז אני עוקב מדי פעם אחרי הפורום הזה, ומנסה לתרגם משפטים בצ'אט אספרנטו (אולי זה נשמע כאילו אני עוקב אחרי אנשים, אבל זו לא המטרה שלי). אני מקווה לנצל את החופש לשיפור הא-ו שלי. נ.ב. איך אני יכול לקבל את דפי העזר? מהי כתובת האימייל? מה לכתוב באימייל? אני כנראה אזמין אותם, למרות שאולי אני אקח אותם מחבר שלא נראה לומד א-ו. מקווה ללמוד ולהתקדם

Eldad S

New member
ברוך הבא, גיא! ../images/Emo140.gif

כפי שאתה גם למד ממה שכתב זיק, מעליי: Saluton al chiuj! יהיה נכון יותר ("שלום לכול[כ]ם"). באשר לדפי העזר, חברנו יוסי שמר, שכותב לעתים תכופות בפורום, הוא הכתובת לדפים אלו ולחומר עזר נוסף באספרנטו. חוצמזה - נשמח לראותך לעתים תכופות בפורום שלנו! קראת משהו מעניין באספרנטו, לאחרונה? להשתמע, אלדד

n e w Guy

New member
לא ממש

עוד לא נכנסתי לאתרים של סיפורים ושירים באספרנטו

Eldad S

New member
לא נורא, יהיו לך לא מעט הזדמנויות.

בכל מקרה, תוכל לחפש ב"חיפוש מתקדם" בפורום, ולראות הפניות לאתרים מעניינים המכילים סיפורים, שירים, מילונים וכו'. אחד האנשים שכתב הכי הרבה בנושא הזה הוא סרגיי, המכונה interDist. סרגיי מתגייס ביום ראשון - אז: Ser, multe da sukceso en la armeo, kaj venu viziti nin kiam vi havos shancon! שיהיה לך הרבה
בצבא, סר, ותבוא לבקר בכל הזדמנות!

למעלה