SALAMANCA

DrBall20

New member
SALAMANCA

אז כפי שכבר ציינתי בהודעה למטה, החלטתי לקחת בתור אתגר חדש קבוצת תחתית ולהתקדם איתה. בקצרה, התחלתי מובטל, אחרי כמה דחיות מכמה מועדנים באירופה כמו אתלטיקו מדריד
ולידס:-O, התמנתי למאמן סלמנקה, כשהמטרה ברורה והיא להישאר בליגה השנייה בספרד. הנה ההודעה מלמטה: התחלתי בתור מובטל, וחיפשתי את מזלי בליגות השונות. בסופו של דבר קיבלתי לידיים שלי את סלמנקה הספרדית, שממוקמת מתחת לקו האדום במקום ה19, בליגה השנייה. ה4 אחרונות יורדות ליגה. המטרה כמובן להציל את הקבוצה מירידה ב6 מחזורים. אחרי שלושה נצחונות ביתיים, תיקו חוץ, ושני הפסדי חוץ, הקבוצה טפסה למקום ה15 ונשארה בליגה. המטרה שלי בשמירה הזו, בשונה לשמירה עם ברסה נניח, או עם סיטי, היא להתקדם מבחינה אישית כמה שיותר גבוה, גם במידה וזה בא על חשבון הקבוצה שאני מאמן אותה (למרות שזה באסה אחרי שבנית קבוצה לעזוב אותה פתאום באמצע).. אז בקרוב תתחיל העונה השנייה בליגה השנייה, והמטרה שלי היא אחת משלוש המקומות הראשונים כדי לעלות ללה ליגה. ועכשיו להמשך.. התחלתי את העונה השנייה עם שאיפות לקרוא תיגר על המקום הראשון, וקיבלתי תוספת זעומה לתקציב של החוזים בלבד. תקציב העברות נשאר בעינו, ובשקלים חדשים הוא שווה ליורו ושווה ל-0
הטקטיקה הפיננסית שלי היתה למכור שחקנים שלא צריך, לקצץ בחוזים, ולנסות למכור שחקנים מבטיחים במחיר טוב, ואז אולי ייבנה לי תקציב מסויים. בקשר לבנייה של הסגל, כל שחקן שפג לו החוזה ניסיתי להביא, הצלחתי חלק מוכרים וחלק לא.. חוץ מפאוליניו, אולי גם שמעתם על ג'ימי פלויד האסלבנק (שהודיע השבוע על פרישה מכדורגל בעולם האמיתי), על דמיאנו טומאסי, דיוויד סיילר וג'סולי.. פסקל קיגן או סיגן בגיל 36 בא להיות עמוד התווך בהגנה שלי וביחד עם איזה ערבי הם משלימים את צמד הבלמים שלי. מגן ימני ושמאלי בהעברות חופשיות. חלוץ אחד בשם חורחה רודריגז מושאל מאוססונה ודרקו קובצ'ביץ' שבא גם הוא בהעברה חופשית והוא מלך השערים שלי עם 13 אחרי 16 מחזורים. השחקן הכוכב של הקבוצה הוא מריו דאונבייטה או משהו כזה, אני קורא לו דונטלו כי זה יותר קל
מערך של 4-4-2, עם הוראות טקטיות מפורטות ביותר.. אני אפרט בהמשך כי אני חייב לעוף חחח

DrBall20

New member
בעזרת הסגל הזה

בניתי סגל ממש עמוק, של שחקנים ממש מבוגרים, 33 גיל ממוצע נדמה לי, אבל זה מה שיכלתי לעשות עם התקרת תקציב-חוזים העלובה הזאת, והתקרת תקציב-העברות הלא קיימת שלי
לקחתי בחשבון פציעות או סתם שחקנים עייפים.. או טיול ביום שבת בבוקר עם הנכדים

DrBall20

New member
סגל חלק 2

זה החלק המעניין.. כל ה"כוכבים" של ההתקפה שלי כאן
כבוד לריגאנו...

DrBall20

New member
מערך

4-4-2, ששני הקשרים הקיצוניים תוקפים. אני מאוד מקפיד על הוראות טקטיות לשחקנים ממש בפדנטיות.. למי שאין creativity גבוה, אז אני לא אתן לו חופש פעולה וכאלה. ממש עברתי אחד אחד וסידרתי את זה. הקשרים באמצע: אחד מהם לא עולה הרבה ומשחק יותר הגנתי (תומאסי) וזה שלידו משחק יותר בחופשיות ותומך בהתקפה.. משחק מסירות קצר מרגל לרגל והשחקנים צריכים להיות קרובים אחד לשני, כל זה, דרך האגפים.. אם אני נותן לשחקנים רמה ג' כאלה לשחק בחופשיות בלי הוראות הקבוצה מקבל 5 (ולראייה טורניר גביע ג'חנון שהקמתי עם שתי הרומניות מבוקרשט וראפיד וינה.. סיימתי מקום אחרון עם שער זכות אחד, ו11 שערי חובה... מזל שזה היה רק ידידות חח)

DrBall20

New member
ומשחק שאני מאוד מבסוט ממנו

תחילת עונה.. גרנדה מארחת אותי ומנצחת אותי 2-0, ותכלס, היה צריך להיגמר 6-0 לפחות.. לא מגזים.. כמה שבועות אחר כך... אני מארח את גרנדה בגביע הספרדי ומפסיד 3-1. מביך משהו.. במחזור האחרון פגשתי אותם שוב, ואז שמתי לב למשהו שאפעם לא התייחסתי אליו בכל ימי המנג'ר שלי.. אחרי מסך ההוראות הטקטיות שלי יש מסך של "הוראות יריב".. החלטתי לנסות משהו... שמתי שמירה לוחצת על כל 4 הקשרים שלהם, וhard tackling על הקשר האחורי שלהם ועל הקשר התוקף שלהם.. ננסה, נראה מה יהיה

למעלה