sain supa crew

ghost dogg

New member
sain supa crew

טוב אז ככה דוד שלי מגיע מצרפת לביקור בארץ ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי דיסק של sain supa crew עכשיו אני מתאר לעצמי שיש ללהקה יותר מדיסק אחד אם מישהו יכול להמליץ לי על שם של אלבום שלהם שנחשב לאלבום טוב אני ממש יודה לו FINAL-FAM 4 ever

EmGee

New member
חבל כי את כל הדיסקים שלהם מוכרים

בארץ, בטאואר רקורדס ראיתי משהו כמו 4 דיסקים שונים שלהם. תבקש ממנו משהו שאין בארץ.

אז איזה דיסק הכי מומלץ שלהם?

ויש אזהי שירים מומלצים של MORE FIRE CREW שו של SO SAIANS CREW (אם יש דבר כזה בכלל?!)

baduist

New member
יש להם שני אלבומים,

שניהם מומלצים באותה מידה, לדעתי. הראשון נקרא KLR, השני X RAISONS, שיצא או יֶצא גם במהדורה מיוחד עם ראפרים אמריקאים או משהו כזה.

Helicon HipHop

New member
Tres Bien

את האלבומים הרשמיים של סאיאן סופא קרו אפשר (ורצוי) להשיג בארץ : KLR האלבום הראשון - חובה !!!! X RAISONS האלבום השני - במהדורה הרגילה- הכל בצרפתית. או במהדורה השניה - כולל שירים עם רוטס מאנובה ואורחים אחרים דוברי אנגלית. מעניין, אבל הגרסה הצרפתית הרבה יותר מדליקה... תוכל לשמוע אותם מתארחים גם באלבום של The Avalanches (רצועה 6). אגב, בפעם האחרונה שהייתי בצרפת -מחיר של דיסק היה בדיוק כמו בארץ ואף יותר, כנראה בגלל השינוי למטבע היורו - היו שם דיסקים שעלו 20 יורו = למעלה מ- 100 ש"ח... לכן בחו"ל כדאי לקנות דברים שלא ניתן להשיג בארץ כמו סינגלים, ווינילים וכו'. הליקון היפהופ www.helicon.co.il/hiphop

ghost dogg

New member
או קיי תודה רק..

יש איזה דיסק שאין בארץ ויש בצרפת ששוה לקנות כי אם הוא כבר בא אני רוצה לנצל את זה FINAL-FAM 4 ever

O abadi

New member
עדיף ליקנות פאנקי פאמלי!!!!!!!!!!FF

fonky famliy!!!!!!!!!!!!!!!! הלהקה הכי טובה שהייתה איי פעם בצרפת, למרות שהדיסק שלהם כבר ישן.. ואם אתה ממש מתעניין בראפ צורפתי אני ממליץ לך בחום על BOOBA כן בובה! הוא בן הטובים היום בצרפת (וגם הוא יהודי!)

למעלה