safe@office של צ'ק פויינט, מה דעתכם

papilon7

New member
safe@office של צ'ק פויינט, מה דעתכם

מדובר בגרסת ה UNLIMIT. מוצר שככל הנראה אנו עומדים לקבל בקרוב. אני לא בטוח שאצטרך לקנפג אותו מכיוון שהבנתי שהוא מגיע כעסקה עם ספק האינטרנט ואני חושב שהם אמורים לקנפג אותו. אני אשמח כן להתעסק עם זה, כמה שיותר לדעת יותר טוב, במיוחד שיוצא לי הרבה להתעסק עם ה EXCHANGE אבל זו לא החלטה שלי האם אתם מקנפגם את הפירוול שלכם? עד כמה אתם מתעסקים עם הפיירוול שלכם? הבנתי שיש ארגונם שבהם כל אחד מתעסק עם תחום מסוים, למשל EXCHANGE ויש כאלה שיש מישהו או כמה שאחראים על הכול. איזה שירים מדהימים משמיעים היום ברדיו חבל שצריכים להגיע ליום זיכרון חשוב בשביל זה

Teo Toriatt

New member
אז ככה

כל FW כמעט הוא ראוטר (אני לא מחשיב PFW ומספר הSecured servers קטן ביותר) כמובן שהוא מסתמך על מערכת הפעלה כדי לבצע ניתוב (בדיוק כמו סדרה Safe@) לגבי שאלתך - אני לא סומך על FW שאני לא זה שמקנפג ומתחזק אותו. הבעיה היא שאם החוזה הוא מול הISP הם לא נותנים את הסיסמא (ובצדק) אלא מקבלים הוראות ממך ומבצעים. לך יש Read only. המלצה - לפני שתתחיל לשחק עם FW בסביבת יצור - לך לקורס או קרא טוב טוב את המדריך למשתמש

papilon7

New member
וכך הם גורמים לי לתלות בהם

וכל פעם שתהיה לי בעייה במיילים, אחרי שאבדוק את ה EXCHANGE אם הוא בסדר, אצטרך לפנות אליהם, זה בטח טרטור לא נעים, בדר"כ אחרי תקופה מסויימת ה ISP מעבירים אליי את האחריות? אני בהחלט רוצה שהאחריות לכך תועבר אליי. יש מישהו חוץ מצ'ק פויינט שנותן את הקורס לכך? איפה אפשר לקבל עוד פרטים על הקורס, ומה לדעתכם הסיכוי להישלח לקורס דרך העבודה? המשך שבוע משובח לכולם

Teo Toriatt

New member
קורסים?

צ'ק פוינט לא מעבירה אותם... יש כמעט בכל מכללה מקצועית היום (יש בהיי טק, אינטר-ביט ג'ון ברייס וכגומה) סיכוי להשלח? אני לא נביא ISP בד"כ ירצו להמשיך ולשלוט - זה חוזה תמיכה = כסף.

למעלה