saber

SABER1

New member
saber

אני מחפש תוכנה למכשיר הSABER אני יודע שיש בחברת מוטורולה אבל הם לא נותנים למתמש פרטי , כמו כן אני זקוק למידע על המכשיר מי שיודע אך לשנות פרמטרים להוציא אנטנה לרכב וכו'

4z5rz

New member
קצת תשובות

אמנם אין בידי את התוכנה (RSS בפי מוטורולה), אך מהכרות עמוקה עמה, הבעייה הגדולה ביותר עמה היא שצריך עבורה מחשב ישן ואיטי (!). עפ"י מוטורולה, מחשב 486DX2 הוא המקסימום עבורה, אך מנסיון, גם פנטיום 100 יסחוב... אני מאמין שבאינטרנט תוכל למצוא את התוכנה... כמובן שבנוסף לתוכנה אתה זקוק גם ל- RIB, אותה קופסא שחורה ומסורבלת שכל תפקידה הוא להמיר את רמות ה- RS232 של המחשב לרמות של 5V (שוב לא ברור למה לא השתמשו בממיר רמות פשוט). אנטנה לרכב זה סיפור אחר. אנטנת הגומי המקורית, ובכלל מחבר האנטנה המקורי, זה בתצורת הבורג, המכונה גם MX, אינו 50 אוהם ואינו קואקסיאלי. היציאה בגב המכשיר היא בעכבה של 50 אוהם ועבורה אתה צריך שני דברים: 1. כבל מתאם לאנטנה חיצונית. 2. להגדיר למכשיר שאתה רוצה לעבוד עם אנטנה חיצונית. אם כבל המתאם לאנטנה חיצונית הוא ייעודי לסייבר ומקורי, אזי יש בתוכו את הדיודה הקובעת את הממתח המתאים בנקודת OPTION SELECT המפנה את חיבור האנטנה לאנטנה חיצונית. לסיכום, עזוב אותך שטויות, המכשיר הזה לא תוכנן לעבוד עם אנטנה חיצונית או ברכב. קנה איזה אייקום! אוהד.

SABER1

New member
אני תקוע עם 20 מכשירים

לפי מה שאני מבין נשאר לי רק אפשרות לזרוק אותם לפח או למכור אותם למי שיש את האמצעים לעבודה עם המכשיר (הבנתי שמוטו' לא מוכרת לפרטיים והעלויות שלהם מטורפות) בסה"כ קבלתי 20 מכשירי SABER1 חדשים

למעלה