SA - For The Sake Of Revenge [DVD]

Gaius Octavius

New member
SA - For The Sake Of Revenge [DVD]

כמה פינים שיכורים צריך כדי להעלות מופע כל כך טוב, שיצלמו אותו בDVD כל כך טוב, שכשאתה רואה אותו בבית, על מסך המחשב, פשוט בא לך לקום מהכסא, לעשות "שבי" ולהתחיל לקפוץ כמו אהבל? ובכן, מסתבר שחמישה. טוני קאקו [שירה], יאני לימטאיינן [גיטרה, קולות רקע], טומי פורטימו [תופים] מארקו פאסיקוסקי [בס, קולות רקע] והנריק קלינגנברג [קלידים, קולות רקע] הם בעצם סונטה ארקטיקה. בניגוד לעבר, בו סונטה ארקטיקה, רובה ככולה, היתה בעצם טוני קאקו, הזמנים השתנו. הלהקה השתפרה, הנריק לקח את הקלידים למקום יותר בולט ויאני התחיל לנגן עם קצת יותר רגש. טוני נהפך, סוף סוף, לסולן מטאל אמיתי ולמד איך להופיע על במה, אם כי הוא עדיין מתעקש לעשות פנטומימות מפגרות לליריקה שלו וטומי למד סוף סוף יותר משני מקצבים על התופים. הבעיה היחידה בהופעה הזו, מלבד הפנטומימות של טוני, היתה חוסר-ההתבלטות של מארקו. מאז העליה לבמה ועד לירידה ממנה, מארקו נשאר בפינה, עושה את שלו, מתהלך קצת על הבמה ויורד כשהוא אמור. בעוד שאר חברי הלהקה מתרוצצים על הבמה [מלבד טומי, כמובן], משתגעים [ופה יש לציין לטובה את הכימיה המעולה שבין יאני להנריק, שהפיקו סולואים מעולים ביחד, אם כי קצרים מדי] ומתקשרים עם הקהל, מארקו עומד שם באדישות, פורט על המיתרים ומסתכל על הרצפה. אבל מלבד זה יש לנו הופעה מעולה. עם שירים מהאלבום החדש והאלבום הישן, עם שילוב מעולה של בלדות ושירים מהירים וכבדים, עם ביצוע מרגש לSing in Silence, עם ניפוץ גיטרת-הקלידים של הנריק קלינגנברג [כשלאחר מכן עולה טוני לבמה ומחלק את הקלידים לקהל היפני הנלהב], עם ידיעה שהם עולים לבמה להוציא את המיטב שבהם וקצת יותר - יש לנו פשוט DVD מעולה. אז מה כל כך מעולה פה? הביצוע לבלדות של הלהקה, כמו Shamandalie ו-Sing in Silence, שהחזיקו כל כך הרבה רגש בפנים שטוני כמעט ובכה, השירים המהירים כגון 8th Commandment וBlack Sheep, ועם השירים שפשוט מזוהים עם סונטה ארקטיקה כמו Fullmoon הוותיק [שבמהלכו, כמו בכמה שירים נוספים, נראה שיאני קצת משועמם, גם אם השיר מהיר מאוד, זה כנראה לא מספיק לגיטריסט הזה]. ושלא נשכח, כמובן, שלמרות המחסור בחליל סונטה הצליחו להחדיר פנימה את אחד משיריהם הידועים ביותר, Letter to Dana, בתור פזמון בתוך השיר Kingdom for a Heart. ומה עוד יש לנו מלבד ההופעה? מאחורי הקלעים, כמובן, שם אפשר לראות, בעיקר, את כמות האלכוהול ששותים חברי הלהקה על בסיס יומי, ומבינים פתאום שכשכתוב להנריק קלינגנברג בביוגרפיה Instruments: Keyboard an booze [כלים: קלידים ואלכוהול] - לא צוחקים איתנו. החל מהדבקת סרטים לאיברים מוצנעים וכלה בסחיבת חברי-להקה וצוות-במה מפאב, אין דקה בה יש מישהו שלא מחזיק איזה בקבוק בירה או מדבר שטויות, והכל בהנחייתו האדיבה של הנריק קלינגנברג, שהוא כנראה השתיין הגדול של הלהקה. אז על מה נשאר לי להתלונן, בעצם? על מחסור קל בסולואים וקטעים אינסטרומנטליים. ומלבד זה? כלום. מלבד, אולי, על זה שהאלבום החדש לא יוצא מהר יותר. רשימת שירים: Intro (Prelude For Reckoning) Misplaced Blinded No More FullMoon / White Pearl Black Oceans... Victoria's Secret Broken 8th Commandment Shamandalie Kingdom For A Heart Replica My Land Black Sheep Sing in Silence / The End Of This Chapter San Sebastian The End Of This Keyboard / Sing Along Gravenimage Don't Say A Word The Cage Vodkaa (Hava Nagila) / Sing Along Outro (Draw Me) + The Men Of The North In The Land Of The Rising Sun [מאחורי הקלעים] + Misplaced Cameras On Tour*, Biography, Discography, Photos * Japanese bonus ניר הוטניק.

n0 id3a

New member
וואו!

הרשמת אותי עם הסיכום הזה! ואני בהחלט הולך להתאמץ בשביל להשיג את ההופעה הזאת! חולה על סונטה! תודה על ההשקעה!

n0 id3a

New member
עוד שאלה - איפה אפשר להשיג?

עדיף בקניה, אבל בכ"ז.. יש תקציב מוגבל..

תקרא תגובות! הוא כתב הודעה מתחתייך!

"ניתן לקנות את הדיסק ב90 שקלים בחנות האינטרנט רייבן [www.ravenmetal.com]. לא ידוע לי, כרגע, על מקומות נוספים בארץ בהם ניתן לקנות את הדיסק." דאמט.

n0 id3a

New member
אני לא עדכנתי את הדף,

כך שבאותו זמן לא ראיתי את זה. אני קראתי. אבל לא ראיתי את זה כששלחתי את ההודעה.

Gaius Octavius

New member
אה, ושכחתי לציין:

ניתן לקנות את הדיסק ב90 שקלים בחנות האינטרנט רייבן [www.ravenmetal.com]. לא ידוע לי, כרגע, על מקומות נוספים בארץ בהם ניתן לקנות את הדיסק.

נשמע אדיר ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

*מחכה ל2.6 בסבלנות*

הועלה למאמרים

איזה מוזר שלא כותבים לי את זה, טוב, כנראה כי הפינה שלי בהפסקה, אבל עדיין במאמרים, אתם קוראים נכון?

NiKi†a

New member
אני אוהבת את התמונה ../images/Emo9.gif

וגם את ניר
וגם מה שכתוב פה די פסדר.. P: סתם, סיכום מצויין ניר

Gaius Octavius

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

ראר
מתי רואים אותך? [והי, יש לך רשיון, גאדמט, מתי את באה לפה?]

NiKi†a

New member
תכתוב לך בגדול,

ביומן- החונך שלי נגמר ב10.6
אני לא יכולה לנסוע לבד עדין! תפסיק לשאול אותי את זה
זה כואב. ותזכיר לי איפה זה לפה P:

Musta Susi

New member
We're Not Iron Maiden & we're not

from England. We are...SONATA, and we are from Finland!!! אחת מההופעות היותר טובות שראיתי (אצל חבר)...
והקטע בBroken שהוא פתאום קופץ עם המקרופון...

Musta Susi

New member
אמרתי -אחת-, לא אמרתי הכי טובה../images/Emo3.gif

Imaginations היה הכי טוב - אודות לD.V.D. המקורי שלך

McBlack

New member
אני בתהליכי הגעה, בינתיים אני מפתחת

עניין, אח"כ אפתח יכולת, אח"כ אפתח קיום. או משהו. המממ. היום הבגרות בכימיה

למעלה