S720i של פולר

S720i של פולר

(מקווה שהשאלה מתאימה לפורום. אם לא, אפשר למחוק). שעון הדופק S720i של פולר - אני מניח שיש פה לא מעט רוכבים שעובדים איתו. הייתי שמח לקבל חוות דעת לגבי אמינות/פונקציונליות/טענות וכו'. שאלה ספציפית : האם מד הקאדנס שניתן לרכוש איתו, ניתן להעברה בקלות מאופניים לאופניים ?

אסף כנס.....

יש לי את השעון הנ"ל ואני מאד מרוצה אמינות: גבוהה מאד (פולאר זה פולאר....ויש שירות מצויין של אגנטק בארץ) פונקציות: כמה שתרצה ובכמויות, בינהן מהירות (עכשווית,ממוצעת,הכי גבוהה) מרחק,מרחק כולל,גובה (כולל גובה נצבר),מד שריפת קלוריות,תכניות אימון, ועוד ועוד....מגיע עם תכנת מחשב, אליה אתה מעביר בגמר הרכיבה את הנתונים שהוקלטו בשעון בזמן הרכיבה.ומקבלים גרפים מדהימים אותם ניתן לנתח אח"כ. תתפלא, אבל השעון גם מראה את השעה......וניתן לענוד אותו בכל עת (נראה טוב על היד),כך כולם יזהו אותך כרוכב אופניים "לועס אספלט" העשוי ללא חת. מד הקאדנס מתחבר לשילדה באזיקון. ניתן להעבירו מאופניים לאופניים, אבל אז תצטרך מלאי של אזיקונים..... חוץ מזה אין טענות, אני אישית ממליץ תתחדש

הוזמן. תודה רבה.

קבלתי עליו 40% הנחה כך שהוא יעלה עם המד קאדנס 1350 (במקום 2250). ממה שראיתי באינטרנט זה בערך המחיר הכי זול שהייתי יכול למצוא בעולמנו החביב.

ושכחתי : כל הכבוד לאחיך !

יפה לו בוורוד (ויהיה לא פחות יפה בצהוב). מקווה בשבילך שזה בגנים :)

Guy5101

New member
מי שמשלם עליו 2250 מוזמן

למפעל של פולאר לסיור כבוד, בתור הפראייר של השנה. צורת התמחור שלהם מעצבנת, המחירון גבוה משמעותית, ובלי לחץ פיזי כנראה שתקבל 20-25% הנחה.

למעלה