S13E21I DON'T

נועה167

New member
S13E21I DON'T../images/Emo58.gif

Luka’s carefully arranged formal dinner for the ER staff gives Abby the surprise of a lifetime when she discovers the real reason for the evening. Luka finds himself dealing with Abby’s reaction, but love prevails, and in the end, events come off as planned. As the celebration continues, Pratt plays an important role with a bit of panache, Morris and Hope find themselves with an opportunity they can’t resist, and Neela finds herself the center of all manner of unexpected attention . http://www.gogoranvisnjicatbleuprofond2.com/messageboard/viewtopic.php?t=339 כל מיני ספויילרים למעוניינים. נראה לי הולך להיות פרק יפה!! אני מקווה לפחות. תהנו :)

DeepThoughts

New member
ניתן לראות את ה-ח%$^& כאן

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=197E094251326116

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gifהפעם יש לי מה לכתוב..

אוקיי אז הפרק היה ממש מהנה, זאת אומרת עד הדקה לפני האחרונה ממש נהנתי מהפרק , למרות ובגלל שהוא לא היה פרק ER טיפוסי, נהנתי מהאירועים שקרו בפרק. אבל אז הדקה האחרונה הגיעה ומה שחשבתי זה שכנראה לשיין ווסט יש יותר שכל מהמפיקים של התוכנית הזאת. טוב אז בתכלס לוקה מכריח את אבי להתחתן איתו בחתונה שהוא והופ אירגנו (שלא יעזו לעשות לי את זה.. 2 סטירות). אבי נעתרת , נילה ופראט מבצעים את תפקידי השושבינה וה"בסט מן". הרב שהגיע זה לא בגלל שמישהו יהודי, אלא בגלל שהכומר לא יכל להגיע (לא נראה לי שאפשר לעשות דבר כזה), אבל לוקה שובר את הכוס ונאמרות כמה מילים בעברית. סבבה. נילה נעה בין ריי לגייטס לריי לגייטס לדובנקו ולבחורה החדשה הסינית הזאת, נו.. גם סאם והסטודנט החדש, הופ ומוריס מתמזמזים בסופו של דבר והופ ומוריס גם ישתמשו בסוויטה.. אוקיי אעע זהו, אם זה היה פרק סיום העונה והסדרה בכלל היה מושלם אבל מה רואים את ריי יוצא מבאר, נילה מתקשרת, נופל הפלאפון, ריי נדרס ע"י משאית WTF? אז כנראהששיין ווסט החליט לעזוב את הסדרה לפני שהסדרה עוזבת אותו.. זהו ספוילר לוקה לא ישאר לעוד הרבה זמן

נועה167

New member
help

אני לא מוצאת את הפרק! חיפשתי בחמור חיפשתי ביוטיווב ויש שם קטעים אבל לא רואה את כל הפרק... :/

לא הבנתי משהו ../images/Emo58.gif

לא נראה לי שנילה מתקשרת, נראה כאילו הוא שולח לה סמס... לא?

נועה167

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gifהפרק...

פרק יפה! ובאמת ממש מתאים לפרק אחרון לעונה (חבל..) אבל לאאא הם חייבים להרוס בסוף ולהרוג את ריי?! ועוד בצורה מפגרת כזאת?! חבללל למה להרוס. חתונה הפתעה? מי שמע על דבר כזה... היה מצחיק עם הרב חחח וכשהם דיברו אחד לשני זה היה כזה אווווו אבל יפה :) מה נסגר עם נילה וכל המחזרים שלה? מענין אותי לראות ת'פרק הבא כשתדע שהוא מת. :/

פרק מעולה ../images/Emo58.gif

חורג לגמרי מהמסגרת הרגילה של הסדרה, ולדעתי הוא מוסיף כל כך הרבה... נראלי שבפרקים הבאים המתח הולך רק לגבור, והחתונה הבהירה כמה עניינים בצורה בולטת. הקטעים של נילה והמחזרים היו כל כך... ראררר
קודם עם ריי, היה קטע ממש חמוד
. אחר כך עם גייטס [שונאת אותו
], שוב ריי, שוב גייטס, נשיקה מדובנקו ואחר כך ההבעה על הפנים שלה כשהסטודנטית הזאת נישקה אותה... שווה כל רגע. לדעתי לכל הדמויות זה היה אירוע מאוד משמעותי... הופ וארצ'י היו חמודים לאללה, נילה וגייטס הבהירו כמה עניינים, ריי נדרס [
], ולא ממש הבנתי את הקטע הזה אבל משהו קורה עם צ'וני ומליק...?
וכמובן - אבי ולוקה. פרק מעולה. שובר את השגרה הנגררת של העונה הזאת... לדעתי הפרק הזה עושה לסדרה רק טוב. אני כל כך במתח. חסר להם שהם עושים לריי נזק בלתי הפיך

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הם הרגו את ריי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #$%#$%#$%#$%#^#^%#%$#^%$#^%#$%@@%^%^&*)^&*)^!

DeepThoughts

New member
-

03/29 - Episode 13.22 - Sea Change [Airing May 10]: Betina is ready for more in her relationship with Pratt but doesn't seem to think he is the right guy. Pratt claims he changed. A woman from Boston is admitted to the ER with a fever and low blood pressure. She and her husband are in town for a physics conference. Pickman brings in a stab victim. The parents of med student Larry Weston (see episode 13.18) drop by the hospital. Gates, Abby and Morris, take care of a woman who fell down the stairs. Neela considers her relationships with Ray, Gates, and Dubenko - the three most important men in her life right now - when all three relations turn awkward and uncomfortable at the same time. Hope, Sam and Marquez also appear.

lightanddark

New member
אני מקווה בשבילם! ../images/Emo58.gif

when all three relations turn awkward and uncomfortable מוות זה דיי awkward ו\או uncomfortable אבל זה ידוע שהוא עוזב אז גם אם זה סתם להבהיל אותנו זה לא משנה את התוצאה שהם חתיכת #$@#%$#^! !!

נועה167

New member
../images/Emo58.gif---->

לגבי ריי...
הוא לא מת... הנה קישור לספויילרים לפרק האחרון של הסידרה אם את רוצה לקרוא כנסי: http://www.gogoranvisnjicatbleuprofond2.com/messageboard/viewtopic.php?t=355 מההודעה הרביעית והלאה..

אוי ויי זמיר! |ספוליר|

עדיף מוות על פני זה. זה נורא... איך אפשר להוציא אותו מהסדרה בכזאת צורה?! אני בוכה רק מלקרוא מה יקרה... עדיף שלא תהיה עונה הבאה. למה המשאית לא הרגה אותו? אוף. הוא היה אמור לחיות עם בחירת ליבו נילה עד שארית חייו, לא לעזוב. ועוד בלי רגליים... עם כזה יחס מנילה. !!!!I WANT HAPPY END סדרה כזאת מרשימה וארוכה ומדהימה לא צריכה להתדרדר בסוף... צריך שיסתיים טוב עם רק טרגדיה קטנה... לא שדמות ראשית נדרסת, ומאבדת שתי רגליים. ושזה שהוא אוהב שנתיים לא שמה עליו. מילא מוות, עדיף על כל זה... ועוד לריי. הוא לא עשה שום דבר רע...

למעלה