S07E11

shirmk

New member
אחת מהסצינות!

זאת אחת מהסיצינות: זה גריסום מדבר עם ווריק... ממש נחמד....

shirmk

New member
../images/Emo58.gif איזה??

בפרק?? את עדין לא יודעת מה קורה..... חוץ מזה מה שיודעים זה שפרק שגריסום אומר למישהו או מישהי שהוא יתגעגע אליה זה יכולה להיות גם קת'רין!!!!!!! =]

DeepThoughts

New member
אני מתכוונת

שבטוח תהיה לפחות סצינה אחת של שרה גריסום. וחסר לו אם הוא לא ייפרד יפה משרה..

shirmk

New member
../images/Emo58.gif שמעתי....

שמעתי... שלצערי
הוא נפרד משרה[זה לא מה שמעציב אותי...] הוא אומר לה "אני אתגעגע אליך" והיא לא אומרת לו כלום.....

DeepThoughts

New member
ראיתי את הקטע עכשיו

ו.. מה לעשות הוא תמיד היה עצור כזה.. לא מתבטא אבל הוא ישלח לה משהו בפרקים הבאים.. בטח עציץ או משהו האמת שקיוויתי קצת ליותר מ i miss you אולי בפרק סיום העונה...

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gifלדעתי

זה דווקא נעשה מאוד יפה וזה גם היה מרגש כי ראו שגם את היה לו קשה להגיד, אם היו עושים מזה משהו יותר גדול זה כבר היה אאוט אוף קריקטר. למרות שאני GSR החשש הגדול לפני תחילת העונה (שגם ראו בהרבה פורומים אחרים) היה שזה יהוף ל"שרה גריסום שואו", אבל זה לא קרה וטוב שכך.

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gifתקשיבי

לא לרשום את זה בכותרת.. הוא עוזב ל4 שבועות שבתון

liltz

New member
../images/Emo58.gif הוא עוזב כי....

כי הוא הולך ללמד איפשהו...

../images/Emo58.gif מי?

מי עוזב בעצם ללמד, גריסום או השחקן פטרסון הוכלך ללמד איפהשהו?

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gifתשובות ותגובה לפרק

וויליאם פיטרסן עזב לכמה פרקים את הסידרה כדי לשחק במחזה בתאטרון, ובגלל זה הוציאו את הדמות שלו, גריסום, לשבתון של 4 פרקים בהם הוא הולך ללמד. בגדול זה פרק נחמד, חקירה טובה ונהנתי ממנה למרות שאלו לא הדמויות החביבות עלי, וכרגיל לא הראו מספיק את הדמויות האחרות, לגרג, ווריק ושרה הייתה שורה אחת לכל אחד. גם אדם נובק, שהשחקן הוא בעלה בחיים של מארג הלגנברגר, חזר מהעונה החמישית. אבל כנראה שבכל זאת לצערי סיפור המניאטורות לא נגמר ועוד נחזור אליו. רק אני מקווה שבסוף יתברר שזה פול מילנדר?, הוא היחיד שראוי לכבוד הזה של שלושים פרקים עליו בעונה.

../images/Emo58.gif שאלות

סיפור המינאטורות זה שהם מוצאים את זירת הפשע בנוייה כמודל מינאטורי (אני שאול כי לא ראיתי את עונה 7, אני מוריד אותה ורואה אותה כשכולה תהייה אצלי)? פול מלינדר, הוא לא מת? אפשר תזכורת...

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gif

א. כן, סיפור המניאטורות זה שהם מוצאים מודל של הרצח ו... ב. עכשיו כשאתה אומר את זה באמת נראה לי שפול מילנדר התאבד, איזה באסה.

shirmk

New member
../images/Emo58.gif ראיתי ו....

ראיתי ואני מציעה למי שלא ראה ולא רוצה לדעת מה קורה שלא איקרא... או.קי אז ככה הפרק מתחיל במשפט וקת'רין מעידה שם על העובדות, העורך דין של הנתבע הוא אדם נובאק [בעלה של מרג'], הוא מנצח במשפט אבל קת'רין לא רוצה להביא לאותו אחד להשתחרר הוא יודעת שעל הסכין שביצע את הרצח יש עוד דם של מישהו אחר ומחפשת איפה עוד השתמשו בו. עכשיו היא מבקשת רשות מגריסום ללכת לבדוק את המיקרה אם יש עוד אחד. הוא לא נותן לה והוא אומר לה שהיא תהיה אחראית כי הוא עוזב לארבע שבועות, היא מתעצבנת אומר שהיא תחזור לפני שהוא יעזוב ויוצאת מעוצבנת ברמות עליו. יש את התיק אני לא יהרוס את התיק בשבילכם אבל כאשר גריסום עוזב בסוף הפרק הוא הולך ורואה את שרה עומדת בחדר הלוקרים והוא אומר לה שהמונית שלו הגיע, היא אומרת שהיא תראה אותו שהוא יחזור הוא אומר לה שהיא יתגעגע אליה והיא לא אומרת כלום. אני מעריצה של גרילווס מי שלא שם לב אבל עדין איזה חסרת רגישות היא יכולה להיות לעזאזל הוא לא היה איתה אלה עם כן היה לו סוג של רגש אליה [ או לפחות או חושב שיש לו] ובשבילה זה רק משחק?!?!, הלב שלי יצא אליו!. פרק מעצבן, אבל למרות הכל אהבתי את הקטעים של קת' ואדם... ועוד קצת ספוילרים לפרקים הקרובים כל הצוות הולך לכעוס על קת'
בגלל האדיוט החדש שבא אבל רק בסוף הם יגלו מה היא עושה ואז נראה איך הם יגיבו... אני כתבתי הרבה מה? טוב אני אשמור קצת לאחר כך...

למעלה