S03E04

shujiko

New member
S03E04 ../images/Emo58.gif

מקרה יחסית מעניין. סצינות קאדי-האוס היו קורעות אך בקושי האוס-וילסון. כשהאוס גילה שזה משהו בעניים,יש הבנתי שיש שם תולעים(כ"כ צפוי). אוי,והקטע של האוס במקום הזה שמתפללים בו היה קורע
. סה"כ אחלה פרק,לא מבריק,פשוט פרק בסגנון האוס.
.

ALIAS ROCK ON

New member
../images/Emo58.gif

היה נחמד! קודם ישבתי לראות בנות גילמור, כי חזר היום
הפרק היה חביב וכ"כ נראה כבר שקדי בהריון! מענינן ממי...

o r t a l i t

New member
דווקא אהבתי ../images/Emo58.gif

המקרה היה מעניין, הקטע עם ההרדמה, ה"מה אכלת ?" והסיום [כמובן] היו ממש מרגשים ויפים, כי [שוב ?] מה שנראה בעצם, זה שכמה שהאוס לא אוהב לתקשר [או משהו] הוא הכי מתקשר מכולם. הציורים על הלוח גיר היו ככ גאוניים ! איזה ילד גרר D: וילסון הצליח להתחבב עליי קצת בחזרה. קמרון הייתה ממש ממש חמודה לאורך כל הפרק ואהבתי את ה"דיאגנוזה" שלה על האוס חח הסצנות של האוס-קאדי היו בהחלט טובות.. והנערה הבלונדה עיצבנה אותי >< [והרג אותי ההסבר שלו חח דאממ דאממ D:] [אני מתחילה ממש להתמכר ! והעובדה שהפרק יורד בשיא המהירות ממש עוזרת :)].

shanistern

New member
304../images/Emo58.gifסייגים לפרק

אחלה פרק, נהניתי אבל: בתור אחת שהתנדבה ארבע שנים אצל אוטיסטית(וגם צפיתי בפרק עם חברה שנה 7 ללימודי רפואה)- כך לא מתנהג אוטיסט. אוטיסט סגור בתוך עצמו אוינו פתוח לרעשים שמסביבו, אינו מרגיש אותם בכלל. הדרך שבה האוס ניסה להרדים את הילד והמשיל אותו לקוף- היא העתקה משיטתה אופשיין- להתנהג בדרך מסויימת ולחקות את הילד ואז הוא יעשה מה שאנחנו עושים. חבל, הם יכלו להפוך את הפרק למעניין יותר, אבל אני מניחה שהם לא רצו להעמיס על הצופים. בסך הכל- פרק די משעשע, גם עם הסטוקרית, עם הסיפור של השטיח, העונה הזו מצויינת.

pink panther 8

New member
אני אהבתי!!

הפרק אם הסטוקרית שבסופו של דבר לא הייתה סטוקרית .....ממש גאוני...וכשהוא הבין את זה הוא כל הזמן אמר dam חחח אני ממש צחקתי בקטע הזה... פרק מעולה לאוהבי האמרון....היא פשוט מדהימה המשחק הכישרון לא יודעת אני מאוד אהבתי את הפרק הזה והסצינה שלהם בסוף הייתה טובה מאוד הם חייכו אחד לשני האוס לא היתעלם והלך מהמקום פשוט חייך אל קמרון!... והמקרה היה ממש מעולה בייחוד איך שראו שהאוס מתעניין בילד עצמו...ולא רק במקרה הרפואי...ואחרי שהציל את הילד,הילד הביא לו את הפלייסטיישן שלו ויצר איתו קשר עין...ממש אבל ממש מרגש ויו לורי שחקן גדול!!!! אני אהבתי מקווה שבפרק305 הסטוקרית תחזור אחרי שעבר לה המחלה ועדיין תרצה את האוס זה יהיה קטע גדול!!! מקווה שככה זה יקרה...אמן! אה ובאותה הזדמנות שיהיה לכולנו צום קל וגמר חתימה טובה...

רקפת6

New member
אני ממש אהבתי את הפרק ../images/Emo58.gif

אאת הקטע אם הסטוקרית לא אהבתי אבל ממש אהבתי את הקטעים עם הילד (הילד שחקן די טוב) אני אהבי את הציטוטים House: If I leave her alone can I have my carpet back? Dr. Cuddy: No. House: If I forget my carpet can I have her?

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gifלמה אני דווקא כן

אני דווקא אהבתי את הקטע אם הסטוקרית שהוא הבין שהיא לא באמת אהבה אותו הוא לא הפסיק להגיד דאממ דאממ דאממ חחחחח אני נישפכתיי

pink panther 8

New member
מה הבאסה??שפרק305../images/Emo58.gif

משודר רק ב-31.10 אתם מבינים מזה חודש מעכשיו זה מה שמבאס לראות את השידורים בארה"ב הם לוקחים חופשות כל הזמן!! זה מזה לא לעניין! חחחח

shanistern

New member
פינק פנתר- התבלבלת ../images/Emo58.gif

היא כן היתה סטוקרית. הוא רק רצה להוריד אותה ממנו בתירוץ אלגנטי. אין מחלה כזו במציאות. זה בדוק. הוא הסתלבט עליה ולכן אמר את הדמן... שיראה כאילו הוא מצטער וככה אולי היא תאמין לו.

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gifלידר ...ולא נראה לי...

אחרת למה הוא רשם לה מרשם והביא הסבר כל כך היגיוני.... אני לא חושבת שזה ככה יש לך הוכחה מוצדקת או שזאתי פשוט דעתך?? ד"א השם הוא לידר לא פינק פנתר זה הניק שלי חחחח

shanistern

New member
נעים מאוד לידר -ספויילר-

תיארתי לעצמי שפינק זה לא השם אבל לא ידעתי מה השם האמיתי שלך לגבי הפרק- אני בטוחה, ישבתי לראות את הפרק עם חברה שבשנה השביעית ללימודי הרפואה והיא הסבירה שזה היה קשקוש. אין דבר כזה. חוצמזה- ראית פעם את האוס מחצין רגשות בצורה כל כך בוטה? ברור שזה היה סתם לתת לה הרגשה טובה.

למעלה