S:

kitfox

New member
S:

טוב, האמת שאין לי יותר מדי מה לשאול, סתם בא לי לקרוא תגובות. "וסיפור שהיה כך היה...", אני בן 26, מהמרכז, לפני מס' שנים היו לי התנסויות לא סטרייטיות למינן. לסיכומו של דבר ובתקצור, סה"כ אני נמשך לנשים, נכון, כמו הרבה סטרייטים אחרים יש מקום מדי פעם גם לסקס אחר, התלבטתי בעבר לגבי השאלה האם אני בי או משהו אחר, אבל לא ניכנס לזה עכשיו, לצורך העניין אני סטרייט, או כמעט סטרייט או בי או מה שלא יהיה. היו לי חברות בעבר, היו קשרים רציניים, היו סטוצים, אבל שורה תחתונה... אמנם אין לי קילומטרז' מיני יותר מדי ארוך, אך אני די שבע ממה שהיה לי ואם לספר את האמת... מאז האקסית האחרונה שלי, שהיא הראשונה שבאמת אהבתי, שנפרדנו לפני כשנה וחצי לפחות, כבר אין לי ראש לסקס ביחסים לא "רציניים". לא שלא היה, יש פעם בכמה חודשים. אבל תמיד זה לא חלק מזוגיות. פעם זה עם מישהי שאני לא רוצה כבת זוג, פעם זה עם בת זוג - אבל לא שלי - ובמקרה כזה, אני אמנם לא מלאך, אבל ניתקתי את היחסים למענה - משום שאם זה היה מתגלה חייה היו נהרסים. פשוט הגעתי להבנה שבשלב זה של חיי, סקס בלי אהבה, לא עושה לי טוב. אין רגש, רק פעולה טכנית. נשמע אולי נדוש, אבל זו האמת. אני בטוח שלפחות חלקכם\ן מבינים\ות את כוונתי. הייתי שמח למצוא מישהי בראש שלי או שלפחות מבינה אותו. אבל אני לא מוצא. מה לעשות, אלו החיים. אם הייתי פוגש מישהי לא הייתי אומר לה שאני מתכנן לעשות סקס מחוץ לזוגיות, כי אני לא (ולא ניכנס לדיון על יחסים פוליאמורים בשרשור זה). כן הייתי רוצה להגיד לה שיש לי ניסיון בעבר "כזה או אחר" בלי שהיא תפחד ותברח כמו שבחורות עשו לי בעבר לאחר שסיפרתי להן (ובעקבות כך הבנתי שעדיף לא לספר). רגע, אם אני בי אני צריך להסתיר את זה? אני לא חושב. מצד שני זה לא ממש תורם להיכרויות. לא אכפת לי להכיר מישהי שלא בראש שלי (שהיא סטרייטית לחלוטין), אבל כרגע אני מרגיש שאני נאלץ להסתיר את נטייתי הלא לגמרי סטרייטית משום שאני מייד מתויג כ"גבר שרץ לבגוד מחוץ לזוגיות עם גברים אחרים" (אחת מאלו שברחו סיפרה לי שחברות שלה סיפרו לה שביסקסואלים תמיד יברחו בסוף לחיקם של גברים אחרים...). בקיצור, אני מייד מתוייג ע"פ נטייה מינית וע"פ נטייה להיות לא נאמן. בעצם כן בא לי לשאול שאלה, אני מנחש שאני לא יכול סתם לצעוד לתוך פאב\בר לסביות רק כדי להכיר מישהי ליברלית מספיק מבחינה מחשבתית (או שכן?), שאלתי אם כך, האם אתם יודעים\ות אם יש מקום בו ניתן לפגוש אוכלוסייה ביסקסואלית לצורך הכרויות? לאלו שהגעתי בקושי היו נשים. בנוסף, האם לדעתכם/ן כדאי או לא כדאי להתוודות על נטייה מינית שכזו? אודה לתשובתכם\ן, הסטודנט... :)

C r y W o l f

New member
או-אה.. או-אה...

האמת לא כל אחת תרצה מישהו כמוך כבן זוג. (ואל תיעלב, אתה יודע על מה אני מדבר). אני לא אכנס עכשיו לנתח מה כן אצלך ומה לא, אבל בין כל המשפטים בהודעה ישנו דבר מאוד נכון שכתבת - והוא בהחלט מתאים! "הייתי שמח למצוא מישהי בראש שלי או שלפחות מבינה אותו". זה בהחלט נחוץ לך, אם אתה כבר כזה. לא כל אחת תרצה להיות עם אדם עם כזה בגאז' בעבר ואולי גם בעתיד. מי יודע. ובאמת, הפיתרון האידיאלי שיתקבל אצלך, זה רק בחורה שתקבל אותך או תהיה בראש שלך גם. אני לא רואה אופציה אחרת. מה שלפחות אני יודע ב200% - בחורה טובה שרוצה בן זוג וקשר זוגי לעולם לא תצא בדומה למישהו כמוך (שוב, אל תיעלב, אתה מבין על המ אני מדבר חח).

מרי לנ3ח

New member
תקרא את זה :

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1852&MessageId=126788061

MoonDrops

New member
היה פעם פורום בי-סקסואלים פה פעם

אולי הוא עדיין קיים... אבל בכל אופן אל תתיאש. תמיד עדיף להיות גלוי מאשר מי שאתה לא באמת. אני לא יודע באמת מי אתה, אבל אם אתה נאמן ואמיתי זה לא משנה אם אתה מוצא גברים ונשים כאחד סקסים ומושכים רגשית (בפוטנציל) כי אם יש לך מישהי או מישהו בידיים שלך אז אתה רק שלה\שלו. אז אל תתיאש, ותדע שפשוט אתה תמצא - זה יכול להיות בבאר של גייז שסתם באת לשם ואיזה מישהו שבאה עם החבר ההומו שלה היתה שם במקרה, או במסיבה סטרייטית, או אולי סתם איזה מישהי באוטובוס שהתישבת לידה...
כי מכירים אנשים לא רק במסיבות ובמעגלים חברתיים מסויימים, מכירים אני בחיים, נקודה
דרך צלחה לך! נ.ב. הלהכיר בנות רשום עקב נוחות בלבד, אולי תכיר איזה הומו חמוד, מי יודע?

למעלה