s.o.s

yonitbrk

New member
s.o.s

חברים, האם מישהו שמע משהו על שביתה מחר, במערכת החינוך המיוחד או מערכת החינוך הכללית? קיבלתי הודעה דרך המלווה של ההסעה, שמחר הלימודים מתחילים בעשר בגלל עיצומים במערכת החינוך. לא שמעתי היום חדשות, אך נכנסתי למערכת החדשות של "תפוז" ולא רשום דבר על הנושא. אולי מישהו מעודכן יותר ממני?

yonitbrk

New member
קבלו עידכון

בחדשות וואלה כתוב, שאכן הלימודים מתחילים מחר ב- 10 למעט גני הילדים והחינוך המיוחד. אז אם כך למה הכיתות התקשורתיות בחינוך הרגיל צריכות להיפגע ?

yonitbrk

New member
חברים מקפיצה

הורים לילדי בית ספר, להם ילדים הלומדים בבתי ספר רגילים, בכיתות תקשורת, מה יקרה אצלכם מחר? קיבלנו מכתב בו נמסר שהשיבושים במערכת החינוך יכללו את כיתות התקשורת, בהוראת הסתדרות המורים. שתפו אותי . בבקשה.

rutimay

New member
לא יודעת כלום../images/Emo4.gif

לא הודיעו לנו. אם זה נכון - לא נראה לי ששווה לי לשלוח את ירדן לשעתיים וחצי בלבד. רק הנסיעה לכל כיוון היא כמעט שעה... בעסה.

imashelo

New member
גם אצלנו ../images/Emo10.gif

כתת PDD בבי"ס רגיל, הודיעו שמתחילים בשעה עשר. כשהבעתי ספקות התקשרו למפקחת והיא אישרה/קבעה שכיתת חנוך מיוחד בב"ס רגיל תנהג ככל ביה"ס. אני לא יודעת אם זו החלטה ברמה הארצית. בכל מקרה כדאי לעקוב כי מי יודע, אולי השביתה תבוטל. אשרי המאמין ...

כיתות תקשורות- לא שובתות

כיתות תקשורת בבתי ספר רגילים לא שובתות, הילדים שייכים לחינוך המיוחד ולכן לומדים כרגיל! ילדים שמשולבים שעות רבות בחינוך הרגיל(בכיתה רגילה) לדעתי צריך לבדוק כל מקרה לגופו האם לשלוח לפי שעות הכיתה הקטנה או המשלבת. יום טוב

כיתות תקשורת כן שובתות

הכוונה לכיתות תקשורת בבתי ספר רגילים. קיבלנו על כך הודעה מפורשת מבית הספר- בכתב!

גאמי

New member
אין לי מושג

דוקא בחדשות אמרו עכשיו שהלימודים יפתחו בעשר לא ברור לגמרי

קרן ט

New member
שביתה רק בחינוך הרגיל

השביתה לא בגנים. גם לא הרגילים.... מה קורה עם כיתות קטנות בבתי ספר רגילים?

למעלה