S.C בהצלחהההההה

לי28

New member
S.C בהצלחהההההה

ביקרת אותי בלילה..הזמנת אותי לפורום שלך וברחת. אשמח לעזור לך בכל דבר (בתנאי שאני יודעת את התשובה כמובן). אחלה של פורום בטוחה שתדע לעשות בו שימוש נכון לענין בו את ציבור המשתמשים. הבטחה.... (מקווה שתתקיים) אני הגיע לביקור - אולי תלמדו אותי על הרוק המודרני (נתקעתי עם הרוק של שנות ה80). המון הצלחה... לי28 אה וכמובן דרך אגב.. אתה מוזמן לבקר בפורום שלי להיות אמא - בטח לא יענין אותך אך תוכל לקרוא סתם חויות כאלו פתחת ספר. יאללה ביי לי28

אביייי

New member
את האמת

זה לא אנחנו. זה הרוק שנתקע. מה יש לנו אחרי 93? לא שאין שירים נחמדים אבל זה כבר לא אותו דבר.

S.C

New member
אוקיי , עד פה...

עוד לא קראתי את ההודעות שמעל אבל החלטתי שאני חייב להגיב בשלב הזה לאור כל הירידות שספגתי עד עכשיו אני מרגיש שאני חייב קצת להגן על עצמי... ואני חייב להדגיש שהייתי צריך לכתוב את ההודעה הזאת כשהלק על האצבעות שלי עוד לא התייבש וזה מאוד מכעיס אותי!!! אז ככה , עם כל הכבוד לשונאי בון ג`ובי , אני מודה שהדיסקים שלהם כבר די הרבה זמן לא ביקרו במערכת שלי אבל בון ג`ובי זאת אהבת ילדות , זאת להקה שאני מעריץ כבר הרבה מאוד שנים ואל תצפו שאני יפסיק לאהוב אותם, נוסטלגיה זה דבר חזק מאוד... עכשיו בקשר לכל אלה שקטלו את גרין דיי , תנו כתובת ואני יגיע אליכם עם אלת בייסבול... ולסיום לאלה שמעריצים כל מיני להקות משנות השמונים , אני שונא את הרוק הזה אני במיוחד שונא את איירון מיידן שאין לי מושג מתי הם קמו , אז אל תתקנו אותי , ובמוזיקה כמו באוכל אין על מה להתווכח , מה שאתה אוהב אתה אוהב וזה לא משנה מה אף אחד יגיד על זה... ואם כבר דיברנו על אוכל , אנשים תפסיקו לאכול עמבה , זה לא טעים וזה מסריח...

למעלה