sההתלבטות

5000

New member
sההתלבטות

יש הרבה צורות חיים לאנשים שונים, אפשר מצד אחד להיות בן אדם נדיב טוב לב וכו..., אבל רוב האנשים ינצלו אותך ויקחו ממך כל מה שתיתן להם ואתה תיצא פראייר , ולהם זה פשוט לא מזיז או שאפשר להיות אנוכי לא לשים על אף אחד לא להיות טוב לב ולדאוג רק לעצמך בדרך הזאת יותר קל להגיע למטרות שאתה רוצה להגיע אליהם אני פשוט לא יכול להיות האיש השני מה איתכם?

נעל

New member
כמה אפשרויות לחיסול האופציות הלא נחמדות

1. חיסול האופציות הלא נחמדות, כלומר, ``להפטר`` מאלה שיצא והם לא נחמדים. זה יכול להיות אלים ונחמד, וזה יכול להיות שקט ולפעמים מאוד לא נעים, לא נחמד (אפשר רק להשתדל). 2. האנשים הנכונים כבר יבואו אלייך, זאת אומרת, אם תתני להם. מוצאים מכנה משותף בקלות. לפחות ככה זה באגדות שנעל שומעת את עצמה מספרת לעצמה, מניסיון בדוק עם תעודות מזוייפות (עשה דוקטורט בכיתה ה`, בדוכן בשוק הכרמל, 10 שקלים). נעל ;-)

themeandi83

New member
כהה לא תשיג כלום

אם תשב ותחכה שיבואו אילך ,בחיים לא תשיג משהו. אתה רוצה לפגוש אנשים נחמדים אז צא למקומות שאין בהם אנשים לא נחמדים... לדוג` אתה לא תמצא פריקים בהופעות של זהבה בן. אבל אתה לא תמצא גם ערסים במסיבת רייג`. בד``כ יש אנשים ממש נחמדים במסיבות רגאיי ,הם ממש מסוממים ומגניבים. ואם עדיין לא מצאת משהו מעניין לדבר איתו ,תנסה גושי פלסטלינה ירוקים. אנשים מגניבים הם דבר נדיר ,צריך להקים רשות ממשלתית שתצוד אותם ,תסמן אותם ,ותמכור מידע על הדרך הקרובה ביותר לאיש המגניב ביותר. ``די לאלימות`` -ווואי הרבה זמן לא כתבתי את זה...

נעל

New member
בטח שככה לא ישיג כלום

הרי המטרה הברורה והשקופה של נעל היא לגרום לאנשים לנסות את ההצעות שלה, להתייאש מחייהם, ואז לחזור לכאן כדי לקבל עצות לגבי ההמשך. רגע.... אם ניתן עצות טובות, נדושות, בנאליות ויבשות כמו סופגניה ללא ריבה אז זה יפסיק?? נעל, בדרך להקמת אימפריית עצות חסרות תוחלת ;-)

נעל

New member
מתרחקת משוקולד בשעות כאלה

כך שאין סיבה שנעל תהיה מסטול, ובכל זאת- לפעמים היא חוזרת לעצמה, ולו רק לכמה הודעות קצרות, להיות קצת מהנעל הישנה ההיא מלפני שנה... כנראה שזו האווירה של הפורום, שהיא סימולציה לא רעה כלל וכלל, לפחות עכשיו, של הפורום שהייתה בו לפני שנה. נעל ;-)

נעל, עשה טובה למדינה

לך לישון מחר יהיה יום טוב יותר, אתה יודע שפוי יותר :) סתם חולה עלייך בובה. ;-p

5000

New member
אנוכיות

כן אבל בעקרון הרי כולם בסופו של דבר אנוכיים לא, אם זה במצב של אני או הוא

אוקיי, נשמע מתיימר אך נכון

אני לא רואה את עצמי בתור כזו בדר``כ, אני תמיד אהיה שם בשביל *החברים* שלי. לא בטוח בשביל מישהו שאני יודעת שהוא לא אוהב אותי אבל בטוח בשביל אנשים שאני אוהבת, מכבדת וכמו כן גם הם...

למעלה