RW מישהו ?

statler

New member
RW מישהו ? ../images/Emo53.gif

יש סיכוי שצנחן RW מנוסה מגיע מחר לפרדייב ומנסה לעזור לי להתקדם (כמו שירון עזר לי שבוע שעבר) ?

adietkin

New member
RW בשבת בפרדייב

אני רוצה לארגן צניחות RW בשבת בפרדייב כמיטב המסורת כולם מוזמנים גם צנחנים צעירים ללא הבדל דת מין וצבע

statler

New member
ומה עם שישי ?

אני מנסה להיגמל מהפקקים לכיוון תלאביב במוצ"ש אבל בכל מקרה כל הכבוד על ההשקעה, אם לא תהיה ברירה נבוא גם בשבת...

adietkin

New member
אין כמו ....

פקקים לשחזר את הצניחות בראש.... אבל אין ברירה אנחנו יכולים רק בשבת

Alkup

New member
עדי יש לי שאלה: RW זה אומר

שכל הדרך זה ישיבה/ עמידה, חוץ מהטרק והפתיחת מצנח שהם על הבטן. נכון? עבר הרבה זמן (הדחקה) מאז ניסיתי בפעם האחרונה לעשות נקודה עם מישהו מחוץ למטוס, הגיע הזמן לנסות שוב |:)| נראה לי שאני מצטרף אליכם, לפחות לחלק מהיום (אם במקרה אני אצנח בשבת). סבבה? סבבה!

adietkin

New member
ילד, אתה תמיד מוזמן

לגלות שבעצם אחרי כל פעם שאתה יורד מצניחת RW החיוך הענקי לא יורד לך מהפרצוף כפי שכבר הוכחת לנו

תגיד עדי...

כל הנחמדות הזו לצנחנים צעירים זו לא קצת התחמקות מלעשות קצת נקודות עם הליצנים האחרים ברביעייה שלך?? "אך איזו צניחת כיף היתה...חבל שהצעיר דפק לנו 28 נקודות". בכל מקרה, ולמען הצעירים שבעתיד יראו לילדים מי לימד אותם RW, אני אהיה שם לצלם.

adietkin

New member
אז ככה

הליצנים ברבעיה שלנו כבר לא מצחיקים משום מה
אז אנחנו כמו נושאי הבשורה מפיצים את תורתנו אבל ת'שמע כנראה עלית פה על משהו בכל מקרה בלעדיך היה הרבה יותר קשה

rbagg

New member
שקר וכזב צביקה../images/Emo70.gif

בחיים לא האשמנו ואף לא נאשים צנחן צעיר בכך ש"דפק" לנו את המבנה! (לפחות לא כשהוא יכול לשמוע...
) ואפרופו
... זכור לי מקרה עם ליצן אחד (או שמע מוקיון?) יחסית מתבגר דוקא שבאמצע שמיניה די מוצלחת שעמדה להסגר, נפנף בעצבנות מפתיעה בידיו ניתק עצמו מהבסיס ועלה קצת למעלה
לצלם
עד היום מלמדים את התעלול הזה בבית הספר לליצנים... אטקין - זכור לך מקרה שכזה? (או שבגילנו המתקדם האלצהימר כבר החל לגבות את חובו?) רועי

למעלה