RUTH VS SOF-הבחנות

drorjs

New member
RUTH VS SOF-הבחנות

אוקיי. נמאס לי. החלטתי להכנס קצת לעובי הקורה ולראות למה יש הבחנה כזו בין חובבי RUTH לחובבי SOF . אז דבר ראשון יש הבדל מהותי בין 2 השירים האלה למרות ששניהם נכללים בתוך ה"טווח המוזיקלי" של וית'ין. הקשבתי לשניהם זה אחר זה : ניכר שSOF הוא שיר איטי יחסית, דוהר בקצב של סוסים, לשרון יש קצת תמיכה של מקהלה מאחורה, ובאופן כללי התמונות שרצות בראש הן תמונות של נופים (הרים , מדבריות, ערבות עשב) שעוברים מתחתיך כאילו אתה טס במסוק. זה שיר של חובבי טבע, אוהבי טיולים , אנשים שרוצים לפגוש את שרון על קצה של צוק עם רוחות עזות שמערבלות לה את השיער, ומנפנפות לה את שולי השמלה... RUTH לעומת זאת מהיר יותר , שרון עובדת בו ללא הרבה תוספות והיא תזזיתית, הקול שלה ממש עובר עליות ומורדות חדים. השיר יפני קצת , זז בקצב של אופנוע שנוסע בסמטאות טוקיו, (וגם מתנגש קלות פה ושם באיזה קיר או אוטו). התמונות שרואים הם של רחובות, וגורדי שחקים וכבישים תוך-עירוניים מהירים עם כמה מפלסים , אורות ניאון , מכוניות מרצדס שחורות של המאפיה.. זה שיר של אנשים שאוהבים את העיר הגדולה , האפלה , המסתורית, רבת הפנים. שרוצים לפגוש את שרון כשהיא דוהרת לצידם על אופנוע שחור-כסוף בחליפת רכיבה שחורה ו(נו מה לעשות) די צמודה... ואחרי שזיבלתי לכם את השכל במיני-רשומה הזו תגידו לי רבותיי... אם אתם אוהבי SOF האם אתם אכן אנשים חובבי טבע, שלווה ומרחבים פתוחים? ואם אתם אוהבי RUTH האם אתם אוהבים את הרעש- געש של העיר? מועדונים אפלים, ומרדפי אופנועים?

אמ..

אני אוהב את שני השירים מאוד, אומנם את RUTH יותר כי הקול של שארון נשמע שם מעולה, וזה מראה כמה היא מגוונת בשירתה. חוץ מזה, יש לו מנגינה שמחה כזו ופשוט ממש ממכרת. SOF גם ממש יפה, לקח לי הרבה זמן לאהוב אותו למען האמת, כי בהתחלה הוא נשמע לי סתם שיר, אבל הוא ממש מדהים והכינורות שם מדהימים
. עכשיו, לגבי מה שכתבת על כל אחד מהשירים: אני אדם חובב טבע, אני אוהב לנסוע לטיולים בטבע, לא כאלה שכוללים יותר מידי הליכות, ואני מעדיף בחורף, כי החורף זו העונה הכי מדהימה לדעתי. ~חופר
~ בכלאופן, למרות שאני יותר אוהב טבע, RUTH יותר טוב לדעתי, למרות שהוא באמת כזה מעלה תמונות של עיר גדולה וסואנת לעומת SOF שבאמת מעלה תמונה של נופים. X_X כמה חפרתי אמאלה ]: מי שקורא הכל מקבל סוכריה!

To The Edge

New member
אני קראתי הכל!

ואני אפילו חושבת כמוך (שניהם טובים, אבל RUTH יותר) אז אני דורשת 2 סוכריות!
ולצורך הסקר - אני טיפוס של שניהם פחות או יותר. טבע ונופים זה טוב אבל אין על גורדי שחקים ועיר סואנת
כמו שאמרתי, אני אוהבת את שני השירים אבל את RUTH יותר, אז אם חושבים על זה אני עומדת יפה בקריטריונים של הסקר

תיכף נוי תצטרף לעזור לי../images/Emo69.gif

שוקולד לבן זה לא שוקולד!!!
זה חביב והכל, אבל לא שוקולד

To The Edge

New member
בטח שאני אצטרף! שככה יכפישו את שמו הטוב של

השוקולד המריר ואני אשתוק?
מי שאוהב שוקולד לבן לא מבין בשוקולד
ועכשיו ברשותכם, אני אלך לקחת עוד קוביה מרירה

To The Edge

New member
כן גם אמא שלי אוהבת שוקולד מריר ואמא של נאור

אוהבת גלידת שוקולד, זה מה שהיא תמיד לוקחת
XDD ככה שאתה מובס מכל הכיוונים

To The Edge

New member
נהה. אנחנו לא ניפול במלכודת

אנחנו יותר מתוחכמים ממה שזה נראה
(הוא זילזל בנו נאור, דלי לא יספיק, נצטרך להטביע אותו בשוקולד מומס ורותח
) וואי הלוואי שהייתה לי בריכת שוקולד מריר בבית XD סתם נו יאללה, סולחה!

לסכם את זה?

שוקולד מריר הוא *ה*שוקולד האמיתי. אבל!!!!! לבן טעייייייייייייייםםםםםםםםם ממש ממש! תארו לכם - שוקולד לבן עם מריר. ביחד. מממ יאמיייי

To The Edge

New member
מה? ../images/Emo4.gif

לערבב שוקולד מריר עם שוקולד לבן זה בערך כמו לערבב שוקולד מריר עם... שוקולד לבן
זה פשוט לא טעים. חח וואי כמה חפרנו על הנושא

לא לערבב...

פשוט כמו שיש לבן וחום ביחד שכבות. אז ככה עם מריר. זה הדבררררררר וכן? חפרנו. לפני שאלעד ואביעד ירצחו אותנו מממ ביי

למעלה